patratel 73 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 salut numele meu este Adi si sant din Sanicolaul Mic sant pasionat de motociclete mai vechi ,acesta este Bmw-ul meu R25 model 1950 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 salut numele meu este Adi si sant din Sanicolaul Mic sant pasionat de motociclete mai vechi ,acesta este Bmw-ul meu R25 model 1950 ...frumoasa jucarie ai!...hai pe oras cu ea sa o vedem si noi!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 pentru cine nu ma cunoaste: Adi - Suzuki Bandit 1200 N - 2005 tu cand ti-ai schimbat BMWu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salut tuturor !!! Mi-am schimbat motocicleta ! Hayabusa === Dragstar in sensul ca amandoua au 2 roti. Distractie tuturor si un sezon cat mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Va salut doamnelor, domnisoarelor si domnilor Incep asa pt ca am speranta ca nu sint doar domni pe forumul asta. Eu : Vali Bara 32 ani mobra e un SV 650-S din 2001 parchez la Fortuna, vara - iarna Nou printre voi dar sper sa "recuperez" ca n-am A-ul de cit de 2 ani dar fac kilometrii la max o sa mai bag poze cu mobra dar nu am numai peste 2Mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Hello moto, Am aparut si eu de o luna prin trafic cu o d-soara Aprilia Pegaso 650 din '97. Mi se spune Ovi si locuiesc in zona UTA (vis-a-vis de biserica ortodoxa), am 27 ani...si sunt incepator:) P.S: pozele sunt facute de Lutzifer la primele 2 iesiri ale mele. Sper sa nu am probleme cu copyrightul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Hello moto,P.S: pozele sunt facute de Lutzifer la primele 2 iesiri ale mele. Sper sa nu am probleme cu copyrightul:) Poti sa stai linistit ca NU sunt ca si cei de pe " YoutTube " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 (editat) Salut, sunt Dani si desi sunt membru al acestui forum de vreo 3 ani, de abia acum am reusit sa imi i-au un motor... Honda CBR 600F din 2000, negru cu abtibilduri rosii, stau in Vlaicu zona Dinamo Va salut pe toti. Editat Mai 17, 2009 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Salut, sunt Dani si desi sunt membru al acestui forum de vreo 3 ani, de abia acum am reusit sa imi i-au un motor...Honda CBR 600F din 2000, negru cu abtibilduri rosii, stau in Vlaicu zona Dinamo Va salut pe toti. Nu ai avut cumva un Ducati monster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 nu desi mi-as dori un Ducati, dar nu monster... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Salut. Cristi Podani, Aprilia Pegaso MX 650, Arad GrădiÂşte id mess: cristi_podani bine te-am gasit unde in gradiste? Mesaj completat salut sunt din arad ,gradiste.bine vam gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 STIMA, -ALIN CUNOSCUT CA ''PAPA'' -CASATORIT ; 1 FETITA DE 2 ANISORI -39 DE ANI , MICALACEAN -MARE BEUTOR DE B.R. IN TIMPUL LIBER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 STIMA, -ALIN CUNOSCUT CA ''PAPA'' -CASATORIT ; 1 FETITA DE 2 ANISORI -39 DE ANI , MICALACEAN -MARE BEUTOR DE B.R. IN TIMPUL LIBER bine te am gasit,ne vedem la o bere.sa iti traiasca fetita.vezi cum mergi.asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 -CASATORIT ; 1 FETITA DE 2 ANISORI-39 DE ANI , MICALACEAN Vlad cunoscut ca Cici, ne pare bine, multi ani inainte si sa-ti traiasca micuta ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Salut, TĂźnde sunt si nu stiu, sa ma prezint aici sau direct pe topicul Unde sunt motociclistele noastre? Am si eu un CB500 din 1997, si stau la Intim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 welcome, si imi pare rau de imprejurarile care te-au facut sa ni te alaturi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 welcome, si imi pare rau de imprejurarile care te-au facut sa ni te alaturi pe forum oooh, pai stau cu mana in ghips si din cauza asta am prea mult timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) Salut,TĂźnde sunt si nu stiu, sa ma prezint aici sau direct pe topicul Unde sunt motociclistele noastre? Am si eu un CB500 din 1997, si stau la Intim... oooh, pai stau cu mana in ghips si din cauza asta am prea mult timp... ...speram ca nu motorul a fost cauza Editat August 26, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ...speram ca nu motorul a fost cauza Nu, Hondita mea e foarte ascultatoare, dar poate sa-mi spuna cineva ce cauta un mopedist surdo-mut (!) in trafic? a iesit in fata mea... in fine, asta nu e topicul coraspunzator pt a discuta accidentul meu... oricum ma pun inapoi pe motor cat pot de repede... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 welcome....da totusi pozele unde's??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 welcome....da totusi pozele unde's??? Pe maine, promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Salut,TĂźnde sunt si nu stiu, sa ma prezint aici sau direct pe topicul Unde sunt motociclistele noastre? Am si eu un CB500 din 1997, si stau la Intim... bine te-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Pe maine, promit imi cer scuze pt intarziere... Hondita mea... intrunire TM si intrunire la Balaton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 imi cer scuze pt intarziere... Hondita mea... intrunire TM si intrunire la Balaton... Frumoasa.., hondita Bine ai venit si asfalt uscat sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 imi cer scuze pt intarziere... Hondita mea... intrunire TM si intrunire la Balaton... Ceau Te-am vaz la Ghioroc Sambata Faina Honda, faina stapana SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate