butcky Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Salutare! Am Hornet-ul din octombrie. A fost adus din Olanda nou cu 0 km. Nu pot sa va zic daca e buna sau nu fiindca nu am mai avut alte motoare si nu am cu ce sa o compar Pana acum, in 3000 km, nu am avut probleme. Dupa rodaj i-am schimbat toba originala cu Akrapovic Megaphone Titanium si i-am pus un ornament Rizoma pe motor (se asorteaza cu furca) In rest nu mai schimb nimic la ea. Poate mansoanele (astea originale ma rod la degete) si furtune racing. Peste 1 an, daca nu o fac dauna totala, o schimb cu 1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Sa o stapanesti sanatos si multi km ! Care esti tu din poza aia de 3 , ala ultimul pe chestia aia albastra? La multi ani Bale`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 Ai vrea tu! Ala esti tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Frumoasa Horneta ai .Sa o stapanesti sanatos fara incidente .Si sa ai asfalt uscat numai sub roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Frumoasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Frumos motorul, dar mai frumos e nr. de inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2009 Frumos motorul, dar mai frumos e nr. de inmatriculare. Initial am vrut 69 FUK dar era dat. Gagica de la ghiseul de inmatriculari mi-a spus "Imi pare rau dar 69 este dat! Nu pot sa te ajut decat cu 39!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 ''beast-ialitate'' sunt curis cuma suna exhaust-ul .....totusi poate bagi un link p'aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 S-o stapanesti sanatos si asfalt usacat! Totusi o alegere cam scumpa pentru o prima motocicleta...du-te la reprezentanta si pune-i niste protectii... P.S. cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 super motorul,bine gandit numarul,negresit exhaust-ul ..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura87 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Frumoasa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 da,primul lucru e sa pui protectii de cadru. numai de bine in rest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Superba,sa o stapinesti sanatos.Eu ma chinui de citiva ani sa imi iau asa ceva si nu reusesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 (editat) S-o stapanesti sanatos si asfalt usacat!Totusi o alegere cam scumpa pentru o prima motocicleta...du-te la reprezentanta si pune-i niste protectii... P.S. cat ai dat pe ea? Scumpa? Sunt genul de om care nu tine la bani! Am, ii fac praf imediat! Nu am, fac foamea! Daca o fac dauna totala, o sa consider ca nu am avut-o! O viata am!!! Am dat pe ea cat e una noua dar cu un mic discount Crashpad-uri o sa-i pun in primavara, cand o scot de la hibernat Editat Ianuarie 9, 2009 de butcky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 waw!!! that's something Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsus Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 bravo...buna alegere din punctul meu de vedere...am si eu si sunt foarte multumit,nu-mi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wishlist Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Salutare! Am Hornet-ul din octombrie. A fost adus din Olanda nou cu 0 km. Nu pot sa va zic daca e buna sau nu fiindca nu am mai avut alte motoare si nu am cu ce sa o compar Pana acum, in 3000 km, nu am avut probleme. Dupa rodaj i-am schimbat toba originala cu Akrapovic Megaphone Titanium si i-am pus un ornament Rizoma pe motor (se asorteaza cu furca) In rest nu mai schimb nimic la ea. Poate mansoanele (astea originale ma rod la degete) si furtune racing. Peste 1 an, daca nu o fac dauna totala, o schimb cu 1000RR multa bafta sa ai de dansa cum suna cu evacuarea noua?...m-ar interesa si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 cum suna cu evacuarea noua?...m-ar interesa si pe mine O sa pun un filmulet. Nu suna foarte gros, dar e un sunet placut. Am luat-o mai mult pentru look, nu pentru sunet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumig007 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Superba motocicleta! S-o stapanesti sanatos si fara incidente! Scuze de off-topic: ai fost in bmwclub.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Superba motocicleta! S-o stapanesti sanatos si fara incidente! Scuze de off-topic: ai fost in bmwclub.ro? Merci! Da! Acum pe BMW ZONE ! Editat Ianuarie 20, 2009 de butcky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 La show-room in brasov un Hornet identic nou noutz pretz de catalog 8000 euro dar daca vrei sa-l cumperi ti-l lasa la 7000 euro!!! Este nemaipomenit Hornetul 2007-2008 alegerea perfecta! Ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 O noua sedinta foto! La spalat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 belea motorul ... te-ai dat si cu modelul mai vechi? as vrea sa stiu daca sunt diferente sensible ... doar un sfat ... vezi sa nu ii speli prea mult lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Wow. Frumos Hornetul, sa-l stapanesti sanatos. Cred ca un asemenea Hornet este mult peste vitezanele, modele noi. Nu stiu, imi place mult mai mult, si la aspect cat si la stilul de mers. Ai grija de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) DE VANZARE!!!!!!!!!!!!!! TREBUIE SA CUMPAR O MASINA SI AM NEVOIE DE BANI!!!!!!!!!!!! Cine este interesat sa sune la 0720.921.700 Honda Hornet octombrie 2008 cu ABS, nu a mers decat 2 luni in 2008, cumparata de noua cu ZERO km. S-a respectat rodajul, uleiul schimbat la timp - NUMAI MOTUL 300V si filtre K&N - toba Akrapovic Megaphone Titanium + toba originala, xenon pe ambele faze de 4300k alb cu balast super slim (se poate scoate daca nu va place cu xenon), ornament motor Rizoma in culoarea furcii, tank pad original Honda, rim strips originale Honda, 2 chei originale, cauciucuri Michelin Pilot Power, placute schimbate, uleiul schimbat acum 1500 km. Daca ne intelegem la pret mai dau si alte accesorii pe care le-am cumparat si n-am apucat sa le schimb. Pretul este negociabil in functie de ce accesorii las pe motocicleta. Aprox. 5700 euro. FILM CU MOTOCICLETA ----> Editat Noiembrie 7, 2009 de butcky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate