Atharia Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) Pentru fotografii apelati cu incredere. Fara misto, toata lumea merita o fotografie buna. Pey sa ne scoti pe toate la o sedinta foto...sa avem si noi poze mai de doamne ajuta Si...o poza cu mine... e imposibil sa nu ma recunoasteti in trafic dupa...ghiozdanelul roooozzzz ) Editat Octombrie 11, 2009 de Atharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 e imposibil sa nu ma recunoasteti in trafic dupa...ghiozdanelul roooozzzz ) stim ghiozdanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Al meu e cel mai cunoscut ghiozdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 eu n-am ghiozdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Al meu e cel mai cunoscut ghiozdan Si este si mascota. Mesaj completat eu n-am ghiozdan Cine n-are ghiozdan, sa-si cumpere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Si este si mascota. Asa e. Zilele trecute chiar radeam pe tema asta, am intrat intr-un local si au inceput toate ospataritele: uite ce frumos! e soricel sau ursulet? E SOARECE!!! In trafic nu mai zic ce reactii aud... Ontopic: Editat Octombrie 12, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) :Cine n-are ghiozdan, sa-si cumpere. prefer tank bag-ul Editat Octombrie 12, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Al meu e cel mai cunoscut ghiozdan Ce dragut!!! Sa il stapanesti sanatoasa si la cat mai multe plimbari! Mesaj completat prefer tank bag-ul F buna si varianta tank bag:). Abia astept sa va cunosc macar pe o parte dintre voi. Cred ca m-am tacanit - cand stau la semafor (in masina, evident, altfel nu stationez pe partea carosabila ), imi vine sa le fac cu mana biker-ilor care opresc langa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Abia astept sa va cunosc macar pe o parte dintre voi. pffff ... mai suntem si vecine si nu ne-am vazut 1 data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Eu:) Editat Octombrie 17, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Am vazut-o eu E de treaba tipa, si stati si aproape una de cealalta... Da sefu', sa traiti! Nu mai mergem in locuri aglomerate ca iar ne pierdem. Data viitoare venim pregatiti, cu sucul de akasa. Chiar asa, da si tu un semn daca mai sunt concerte. Pup Mesaj completat pffff ... mai suntem si vecine si nu ne-am vazut 1 data Da, asa este. Ne auzim la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 "Lipsa ta de inspiratie" a strans peste 454k vizualizari... Unde sunt poze cu femei (mai ales motocicliste ) este mereu aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Inca o doza cu poze eu nu sunt nici sexi, nici frumoasa, nu ma intrec cu nimeni si nici nu am carenata, sunt doar o motociclista care isi iubeste motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 "Lipsa ta de inspiratie" a strans peste 454k vizualizari... .......da.....dar au trecut si cativa ani, intre timp.....comunitatea moto feminina a crescut.....eu personal, atata inspiratie am acum incat abia imi mai gasesc timp sa ma "dau" pe forum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Inca o doza cu poze eu nu sunt nici sexi, nici frumoasa, nu ma intrec cu nimeni si nici nu am carenata, sunt doar o motociclista care isi iubeste motorul... Brava fata, mi-au placut pozele tale, mai ales ultima. Esti frumoasa cand zambesti, adica mai tot timpul, tine-o tot asa! Te pup ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Brava fata, mi-au placut pozele tale, mai ales ultima. Esti frumoasa cand zambesti, adica mai tot timpul, tine-o tot asa! Te pup ! Multumesc mult, e si normal sa zambesc cand sunt cu motoru. De fapt ideea mea e ca nu conteaza cat de frumoase si sexi suntem, ca aici nu e un concurs si ca desi in viata de zi cu zi sunt o femeie complexata o data ce am pus casca in cap si am plecat sunt cea mai frumoasa si fericita din lume si cred ca asa va simtiti toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 o data ce am pus casca in cap si am plecat sunt cea mai frumoasa si fericita din lume si cred ca asa va simtiti toate... Recunosc, aici m-ai prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 cine stie cunoaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Inca o doza cu poze eu nu sunt nici sexi, nici frumoasa, nu ma intrec cu nimeni si nici nu am carenata, sunt doar o motociclista care isi iubeste motorul... Foarte misto filmuletul. Felicitari!!! Cat despre protagonista, numai cuvinte de lauda!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 salutare! sunt piscotelul sau daniela(...cum va este mai usor.. ) am 20 ani si sunt din Bucuresti.Dragostea ptr motociclete a inceput acum 1 anisor....sidromul mi l a dat un foarte bun prieten motorist...si singurica am inceput sa citesc despre ele ,sa cer detali, si am citi pe internet cat de frumos este dar si cat de periculoase sunt:) si m-am tot documentat...si intre timp mi am strans banutii ptr primu motoru..mi am cumparat SUZUKI GS 500E...si ptr ca m-am documentat si am cerut sfaturi si am invatat din greselile altora,nu am avut multe neplaceri ..de cand am carnetu de 4 luni..si fiind incepatoare inca mai am de invat:) si de PLIMBAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Asfalt uscat si sa ai parte de multi km de plimbari (fara incidente) pe roscatica ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 salutare! sunt piscotelul sau daniela(...cum va este mai usor.. ) am 20 ani si sunt din Bucuresti.Dragostea ptr motociclete a inceput acum 1 anisor....sidromul mi l a dat un foarte bun prieten motorist...si singurica am inceput sa citesc despre ele ,sa cer detali, si am citi pe internet cat de frumos este dar si cat de periculoase sunt:) si m-am tot documentat...si intre timp mi am strans banutii ptr primu motoru..mi am cumparat SUZUKI GS 500E...si ptr ca m-am documentat si am cerut sfaturi si am invatat din greselile altora,nu am avut multe neplaceri ..de cand am carnetu de 4 luni..si fiind incepatoare inca mai am de invat:) si de PLIMBAT Noh bine venisi si la cat mai multi km cu zambetul pe buze! ...mi se pare mie sau stiu casca aia de undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 multumesc casca....am primit o cadou:))deci nu se pune..la anu imi iau alta...:Dmai frumoasa:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 La cat mai multe plimbari, piscotelule. Enjoy the ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 La cat mai multe plimbari, piscotelule. Enjoy the ride multumesc si tie la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate