Sari la conținut

Poze

Titiluka
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

da e ca a mea... :P

nu conteaza ca este ca a ta..:())casca ca a noastra mai au si alti motociclisti...dar eu am vazut o casca foarte frumoasa....si pe aceea o vreau:)))na sti cum este vine craciunu...revelionu..ziua mea..:kiss:))si imi fac cadouri:))) :) o zi buna :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu conteaza ca este ca a ta..:kiss:))casca ca a noastra mai au si alti motociclisti...dar eu am vazut o casca foarte frumoasa....si pe aceea o vreau:)))na sti cum este vine craciunu...revelionu..ziua mea..:P))si imi fac cadouri:))) :) o zi buna :P

Linisteste-te, eu i-am raspuns lui Switch, nu ca vaaaiii ai casca ca a mea. Sunt sute de casti de genu :(

Link spre comentariu

• 2 months later...
Buna la toata lumea

M-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa :lol:

Impecabil, visul oricarui barbat si frumoasa si motociclista. O mica nelamurire am, motorul ala nu e a lui Hai-Hui mi se pare foarte cunoscut. Sa fii iubita!

Link spre comentariu

Impecabil, visul oricarui barbat si frumoasa si motociclista. O mica nelamurire am, motorul ala nu e a lui Hai-Hui mi se pare foarte cunoscut. Sa fii iubita!

Multumesc pentru cuvintele frumoase...da,motorul este a lui, dar in curand imi voi face si eu carnetul si nu voi mai fi pasagera pentru nimeni,sper sa-l iau din prima :lol: .O zi frumoasa iti doresc

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Dap, frumoasa si frumoase motoriste pe aci :laugh: il iei,curaj si sa vina vremea buna sa poti exersa, multa bafta ;)

Multumesc pentru cuvintele incurajatoare,am nevoie de multa bafta...si sper sa am norocul sa-mi gasesc mai apoi si un motor pe masura ca din pacate ce vreau eu nu am prea multe sanse sa-mi iau :wink:

Link spre comentariu

• 1 month later...
iata-ma si pe mine :P

scuzati seriozitatea.....

Ingeras nu motociclista.. Asfalt uscat si curbe curate:D

Mesaj completat

Buna la toata lumea

M-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa :bounce:

Da intradevar o alta ipostaza dar cea cu bicicelta e frumoasa nu gluma..cealalta pare de hi5 ;-) No offence.

Asfalt cu namol si macadam..daca tot ai un mini enduro:)

Mesaj completat

Eu:)

post-45458-1255625994_thumb.jpg

Si pe ce calareti?:)

Mesaj completat

hmm si io p'aici :lol:

poi si mobra?:)

Link spre comentariu

:bounce:

Salutari motociclistelor!!!

Sunt si eu pe aici sper sa ma integrez in peisaj!

Proprietate personala? Bine ai venit si sigur o sa te integrezi ;-)

Mesaj completat

Inca o doza cu poze
eu nu sunt nici sexi, nici frumoasa, nu ma intrec cu nimeni si nici nu am carenata, sunt doar o motociclista care isi iubeste motorul...

Mda asa erai si cind te-am cunsocut eu la trei brazi East European Show... pe ploaie.. nici nu te-ai trezit bine si zimbeai ..chear nu stiu de ce esti tu complexata:P

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Bună all ( sper să nu deranjez ) ...pun Âşi eu câteva poze cu mine ( una bonus de când eram mică , să se vadă de când eram pasionată :cheers: ) . Eu sunt adeptă a mai multor părți ...Âşi 2 roți Âşi 4 ....tuning Âşi curse ;) Astfalt uscat !

Heheheh:)) la tine vad ca nu conteaza numa motor sa aibe ca restu e ok ;-) Bravos si multumim de poze:D

Link spre comentariu

Heheheh:)) la tine vad ca nu conteaza numa motor sa aibe ca restu e ok ;-) Bravos si multumim de poze:D

:D Cu placere

Si snowboard-ul o fi tot cu motor?!? ;)

Nu darling ...am pus mai multe poze cu mine :) Mai sunt si alte persoane care au poze in diferite ipostaze sau cu alte jucarele :D

Editat de MillionDollarBaby
Link spre comentariu

Nu darling ...am pus mai multe poze cu mine :) Mai sunt si alte persoane care au poze in diferite ipostaze sau cu alte jucarele :D

Mai draga mai, snowmobilul si skijetul iti lipsesc. ;)

Editat de alex ripper
Link spre comentariu

Am avut skijet :) dar a trebuit sa renunt la el.... :D

Asa asa.. spune tot..si mah .. alex ripper:D avea si snowboardu motor dar de la viteza a cazut si nu a mai intrat in cadru.. intelegi?;) cu motoru isi facea elanu ;-)

Link spre comentariu

Asa asa.. spune tot..si mah .. alex ripper:D avea si snowboardu motor dar de la viteza a cazut si nu a mai intrat in cadru.. intelegi?;) cu motoru isi facea elanu ;-)

Pai sa nu se mai dea reising cu snowboard-ul cu motor, ca il pierde si face mizerie pe partie. :)

Link spre comentariu