Ravenitza Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Noh bine venisi si la cat mai multi km cu zambetul pe buze! ...mi se pare mie sau stiu casca aia de undeva? da e ca a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piscotelul Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 da e ca a mea... nu conteaza ca este ca a ta..))casca ca a noastra mai au si alti motociclisti...dar eu am vazut o casca foarte frumoasa....si pe aceea o vreau:)))na sti cum este vine craciunu...revelionu..ziua mea..))si imi fac cadouri:))) o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 nu conteaza ca este ca a ta..))casca ca a noastra mai au si alti motociclisti...dar eu am vazut o casca foarte frumoasa....si pe aceea o vreau:)))na sti cum este vine craciunu...revelionu..ziua mea..))si imi fac cadouri:))) o zi buna Linisteste-te, eu i-am raspuns lui Switch, nu ca vaaaiii ai casca ca a mea. Sunt sute de casti de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) k..Ana aici, Bucuresteanca de fel, Targovisteanca dp barbat si "Canadianca" pe viitor... Faceti-va putin timp si cititi urmatorul subiect: /index.php?...470683&st=0 Editat Ianuarie 21, 2010 de bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonyandra Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Buna la toata lumea M-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Buna la toata lumeaM-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa Impecabil, visul oricarui barbat si frumoasa si motociclista. O mica nelamurire am, motorul ala nu e a lui Hai-Hui mi se pare foarte cunoscut. Sa fii iubita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonyandra Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Impecabil, visul oricarui barbat si frumoasa si motociclista. O mica nelamurire am, motorul ala nu e a lui Hai-Hui mi se pare foarte cunoscut. Sa fii iubita! Multumesc pentru cuvintele frumoase...da,motorul este a lui, dar in curand imi voi face si eu carnetul si nu voi mai fi pasagera pentru nimeni,sper sa-l iau din prima .O zi frumoasa iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonyandra Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Dap, frumoasa si frumoase motoriste pe aci il iei,curaj si sa vina vremea buna sa poti exersa, multa bafta Multumesc pentru cuvintele incurajatoare,am nevoie de multa bafta...si sper sa am norocul sa-mi gasesc mai apoi si un motor pe masura ca din pacate ce vreau eu nu am prea multe sanse sa-mi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 iata-ma si pe mine scuzati seriozitatea..... Ingeras nu motociclista.. Asfalt uscat si curbe curate:D Mesaj completat Buna la toata lumeaM-am gandit sa ma arat si eu la fata cu 2 poze in ipostaze cat se poate de diferite,care sper sa va placa Da intradevar o alta ipostaza dar cea cu bicicelta e frumoasa nu gluma..cealalta pare de hi5 ;-) No offence. Asfalt cu namol si macadam..daca tot ai un mini enduro:) Mesaj completat Eu:) Si pe ce calareti? Mesaj completat hmm si io p'aici poi si mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calduta Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Eu imbracata de interviu ... cam mare costumul Motocicleta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Salutari motociclistelor!!! Sunt si eu pe aici sper sa ma integrez in peisaj! Proprietate personala? Bine ai venit si sigur o sa te integrezi ;-) Mesaj completat Inca o doza cu poze eu nu sunt nici sexi, nici frumoasa, nu ma intrec cu nimeni si nici nu am carenata, sunt doar o motociclista care isi iubeste motorul... Mda asa erai si cind te-am cunsocut eu la trei brazi East European Show... pe ploaie.. nici nu te-ai trezit bine si zimbeai ..chear nu stiu de ce esti tu complexata:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 (editat) Bună all ( sper să nu deranjez ) ...pun Âşi eu câteva poze cu mine ( una bonus de când eram mică , să se vadă de când eram pasionată ) . Eu sunt adeptă a mai multor părți ...Âşi 2 roți Âşi 4 ....tuning Âşi curse Astfalt uscat ! Editat Martie 27, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Bună all ( sper să nu deranjez ) ...pun Âşi eu câteva poze cu mine ( una bonus de când eram mică , să se vadă de când eram pasionată ) . Eu sunt adeptă a mai multor părți ...Âşi 2 roți Âşi 4 ....tuning Âşi curse Astfalt uscat ! Heheheh:)) la tine vad ca nu conteaza numa motor sa aibe ca restu e ok ;-) Bravos si multumim de poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Si snowboard-ul o fi tot cu motor?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) Heheheh:)) la tine vad ca nu conteaza numa motor sa aibe ca restu e ok ;-) Bravos si multumim de poze:D Cu placere Si snowboard-ul o fi tot cu motor?!? Nu darling ...am pus mai multe poze cu mine Mai sunt si alte persoane care au poze in diferite ipostaze sau cu alte jucarele Editat Martie 28, 2010 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) Nu darling ...am pus mai multe poze cu mine Mai sunt si alte persoane care au poze in diferite ipostaze sau cu alte jucarele Mai draga mai, snowmobilul si skijetul iti lipsesc. Editat Martie 28, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Mai draga mai, snowmobilul si skijetul iti lipsesc. Am avut skijet dar a trebuit sa renunt la el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Am avut skijet dar a trebuit sa renunt la el.... Asa asa.. spune tot..si mah .. alex ripper:D avea si snowboardu motor dar de la viteza a cazut si nu a mai intrat in cadru.. intelegi? cu motoru isi facea elanu ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Asa asa.. spune tot..si mah .. alex ripper:D avea si snowboardu motor dar de la viteza a cazut si nu a mai intrat in cadru.. intelegi? cu motoru isi facea elanu ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Waw felicitarile mele pt blogul tau take a peakat my http://flickr.com/photos/d3vilm3 ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Asa asa.. spune tot..si mah .. alex ripper:D avea si snowboardu motor dar de la viteza a cazut si nu a mai intrat in cadru.. intelegi? cu motoru isi facea elanu ;-) Pai sa nu se mai dea reising cu snowboard-ul cu motor, ca il pierde si face mizerie pe partie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Waw felicitarile mele pt blogul tau take a peakat my http://flickr.com/photos/d3vilm3 ;-) Superb albumul tau ! Vreau si eu sa upgradez la un aparat mai maricel ca vreau sa invat mai multe ...tu cu ce nikon tragi ?! Eu cu un D40 cu obiectiv 17-70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 103 pagini numa' de gajici..ma uit pe strada dupa ele si nu intalnesc niciuna.. pe unde s-or da?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 103 pagini numa' de gajici..ma uit pe strada dupa ele si nu intalnesc niciuna..pe unde s-or da?? Pe forum, normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate