apasu77 Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Bai io nu stiu altii cum sunt dar io cind ma imbat (avion)iubesc pe toata lumea (mai bine dechit sa fac scandal sau faze urite)Asa ca io va iubesc si la trezie desi stiu (mama mi-a spus ) ca sunteti o gasca de satanisti care omoara babe la intersectie ,merg pe o roata si poarta lanturi. Asta e DACA IMI PLACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 s-au facut mult mai multe poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 vrem sa vedem n-am ramas din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Da, s-au facut, dar nu am avut timp aseara sa le pun pe toate. Si oricum nu pot sa le pun pe toate, pentru ca sunt exagerat de multe (iar cateva nu se pot pune aici ). Dar in seara asta voi continua. Promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Da, s-au facut, dar nu am avut timp aseara sa le pun pe toate. Si oricum nu pot sa le pun pe toate, pentru ca sunt exagerat de multe (iar cateva nu se pot pune aici ). Dar in seara asta voi continua. Promit ia lumineaza-ne don'soara: de ce nu se pot pune aici, doar nu este forumul patriarhiei, vrem picanterii, ce mama dreq' hai, lasa-le sa curga... ca pe amenzi... P.S. cine e in avataru' tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Mai sorteaza din ele, Josephine, nu te lasa intimidata de Ares... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Mai sorteaza din ele, Josephine, nu te lasa intimidata de Ares... de ce draghi, apari in fo' poza indecenta las ca te iert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 de ce draghi, apari in fo' poza indecenta las ca te iert Ups!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 ia lumineaza-ne don'soara: de ce nu se pot pune aici, doar nu este forumul patriarhiei, vrem picanterii, ce mama dreq' hai, lasa-le sa curga... ca pe amenzi... P.S. cine e in avataru' tau? Las' sa nu mai puna ca apar c'o creata intr'o poza,era sa'mi pierd famelia dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 P.S. cine e in avataru' tau? NU spun!! E secret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 NU spun!! E secret. Ea e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Bine ca te-ai gasit tu cu gura mare!!! Huoooo!! Nu-i frumos! Editat Noiembrie 22, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Poze, poze! Hai, Josephine, ai ajuns acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Din nou poze Editat Noiembrie 22, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Ceva poze mai hot?Daca nu va riscati hai ca pun eu una , cine stie cunoaste inculpatul e DMW-ul tot sa puna el mana ca nu se abtinea Editat Noiembrie 22, 2005 de dark_evil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Haideti, mai, copii, scoateti pozilii!!! Nu le tineti la naftalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Nu mai comentez nimic... Sunt prea obosita. Aaaaaaa, ba da... bai Stef, ce te-a apucat sa pui pozele alea? Protagonistii i-ai intrebat daca sunt de acord? Editat Noiembrie 22, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 sorry... nu la tine ma referam... ci la cei care nu s-au aratat toata seara pe acolo. hai, nu fi suparici, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 (editat) Constat ca o parte din poze imi lipsesc. Ray??? Sper ca nu m-am lasat prea mult asteptata si nu v-ati suparat pe mine. Mai am poze dar nu are rost sa le pun aici pe toate. Cine vrea, imi trimite un PM cu adresa de mail si i le trimit. Dar se pare ca Ray a facut si un CD care va "circula" saptamana asta. Exemplu de "before & after" Editat Noiembrie 23, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 (editat) Las' sa nu mai puna ca apar c'o creata intr'o poza,era sa'mi pierd famelia dreaq la cine te referi?... Editat Noiembrie 23, 2005 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 (editat) Nu la tine! Daca te uiti in poze o sa vezi cu ce creata se iubeste de zor Asta-i culmea! Animale ajutatoare: balloo, tiger & cangoroo Editat Noiembrie 23, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Tare comentariul de la pozele cu mine shi HellBiker!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 la cine te referi?... Nu despre tine e vorba copilu'.Nu's pedofil,rileacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Acu' o vezi ? inc'o creata Si mai am p'acasa cateva,da' ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Nu la tine! Daca te uiti in poze o sa vezi cu ce creata se iubeste de zor Asta-i culmea! my mistake, nu am fost atenta! BooBoo: las' k vor mai fi Nu despre tine e vorba copilu'.Nu's pedofil,rileacs is mai mult decat relaxata acum mi-ai luat o piatra de pe corazon Acu' o vezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate