joee_cretz Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 cine?, cand?, cum?....despre ce vorbitzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Si mai am p'acasa cateva,da' ma abtin Si eu mai am, dar nu le-am pus. Si sunt cu aceeasi creatza cu care iti faci tu probleme ca ti se destrama familionu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Halatuuuu'! Halatuuuuuu'! Cat costa halatuuuuuu'?!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Si eu mai am, dar nu le-am pus. Si sunt cu aceeasi creatza cu care iti faci tu probleme ca ti se destrama familionu' Al meu ca al meu,da' il destrami si p'al lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 lipseshte omu odata din etrusco shi va facetzi de cap.. bravo bah! o data in sambata aia vrei sa zici,ca eu te'am vazut doar de vreo 3 ori.si am lipsit o sg data:de ziua mea vinerea vine si je.si kiar daca's manga tot retin personaje ... uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Vad ca toate pozele "hot&spicy" sunt lipsa la inventar.... Nu-i nimic, ele vor fi disponibile in marime "naturala" (non-resized), pe un cd, care va purta o bulina rosie si cifra 18 cu alb in bulina... il gasiti la tarabe cu 200.000 lei bucata just kiddin'... care il vrea il va gasi la corin azi (sper..incerc) si la etrusco vineri (sigur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 cine?, cand?, cum?....despre ce vorbitzi? eeei... hai, recunoaste acum!! ce mai conteaza? ai fost prins in flagrant, n-o mai poti da la intors acu'!!! lipseshte omu odata din etrusco shi va facetzi de cap.. bravo bah! las' k nu esti singurul, mi s-a mai intamplat si mie... asta e! data viitoare poate vom fi mai atenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 ce bine am reushit sa ma ascund in poze de obiectiv!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 ce bine am reushit sa ma ascund in poze de obiectiv!! Esti tu sigur ,mai sunt o gramada de poze nepuse pe forum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 ce bine am reushit sa ma ascund in poze de obiectiv!! eu parca sa zic ca te zarisem prin vreo poza-doua... si daca ai aparut in vreo poza, ce? nici eu nu am reusit sa ma ascund chiar bine, desi m-am straduit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 ce bine am reushit sa ma ascund in poze de obiectiv!! ia uite harciogule pe cine am gasit eu intr-o margine de poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 offtopic SUNT CU OCHII PE VOI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Am ajuns in Iasi si am gasit cablul de transfer de la camera... cu alte cuvinte: POZE Lui Bogdan nu degeaba i se spune "Bibi"... i-a adus flori lui Escu In spate se vede un indian rastignit (nu mai aveam carne de mici) Fabricarea micilor Micii la perpelit (ala care se vede in poza e Slabutzu, care nu mai avea rabdare sa se termine) Dansul clabucilor Hatmosfera, manca-v-ash Sarbautoritul Un indian in costum integral de endurist Tzuica pe care a furat-o un nenorocit (sper sa il doara capul si sa vomite toata noaptea de la ea, sa nu se bucure de ceva de valoare inca 10 ani de acum incolo decat daca cumpara de doua ori si o data da de pomana) Asta era deja cand se imbatase toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 pe cand un marsh gay???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Am mai gasit niste poze dragutze cu sarbatoritu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 bleah !!! :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 anul asta nu a mai fost nici un w-e de coshmar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate