CostinALN Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Cine da 5200e si il tine 1an jumate nu se mai muita la fiabilitate...deci eu asa as face si asa o sa si fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Ce va mai tot certati atata? Cea mai buna motocicleta e cea pe care te simti tu cel mai bine. Daca iti place, da-i bataie! SI NU UITA DE ECHIPAMENT!!! Capitolul fiabilitate cred ca e prea putin important pentru cei ce vor un motor pentru un an si dupa aia il schimba. Bafta in exces! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Ce sa zic? Desi nu ma omor cu vitezanele... pot sa zic ca super frumoasa! Si, intr-adevar aduce a rsvu' de 1000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Arata prea mult a Rsv si ma mir daca chiar este modelul rs125 pentru 2006...sincer...arata ca unu de 1000 de la o posta!!imi ziceti si si mie de unde aveti informatia plz? Costy si Reverse sunt in aceeasi situatie ca voi...dar daca e adevarat despre modelul acesta..parca as mai astepta un pic... Bafta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Ce va mai tot certati atata? Cea mai buna motocicleta e cea pe care te simti tu cel mai bine. Daca iti place, da-i bataie! SI NU UITA DE ECHIPAMENT!!! Capitolul fiabilitate cred ca e prea putin important pentru cei ce vor un motor pentru un an si dupa aia il schimba. Bafta in exces! corect! Arata prea mult a Rsv si ma mir daca chiar este modelul rs125 pentru 2006...sincer...arata ca unu de 1000 de la o posta!!imi ziceti si si mie de unde aveti informatia plz? Costy si Reverse sunt in aceeasi situatie ca voi...dar daca e adevarat despre modelul acesta..parca as mai astepta un pic... Bafta!!!! informatia am vazuto la www.aprilia.it sa vdm mie imi place mult rs2005 alb.....nu paule(reverse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Am facut si eu mai multe cercetari si m-am convins ca este adevarata informatia! Din pacate nu se stiu detalii despre pret ,ci doar ca pe la ei va aparea in martie 2006,nu stiu daca se merita sa stau pana atunci...voi ce ati face:( Bafta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Asteapta ca oricum este iarna...in martie abia se topeste zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Tu tot rsu' ala vechi vrei sa-l iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Tu tot rsu' ala vechi vrei sa-l iei? N-auzi ma ca omul isi ia RS nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Rs 2005 alb...emanuel pogiali...sau sa vdm ce culori mai scot astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Am inteles asta hihi dar eu ma refeream la vechi in sensul de rs 2005 Costy...u de ce nu vrei sa mai astepti un pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Acu gasesc si eu topicu...e superb RSu asta nou, dar nu cred ca o sa ma dau in vant dupa el la anu...ca as vrea sa-mi iau ceva mai mare de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Acu gasesc si eu topicu...e superb RSu asta nou, dar nu cred ca o sa ma dau in vant dupa el la anu...ca as vrea sa-mi iau ceva mai mare de 125. si eu, daca as vea 18 ani, mi-as lua ceva intre 40 si 60 de cai (dar nu mai mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 si eu, daca as vea 18 ani, mi-as lua ceva intre 40 si 60 de cai (dar nu mai mult ) da si eu...R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 eu astept sa vad cat va costa Banuiesc k va fi mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 parerea mea e ca o s fie cam scump pt 125...dar stiu ca sunt multi sub 18 ani...care au posibilitatea sa`si ia.....am trecut si eu prin asta.... e frumoasa nu am ce sa comentez dar....sa vedem si mito 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 e f dragutz rs asta nou chiar C-R-I-M-I-N-A-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Arata uimitor! Pacat ca nu au lansat si RSV450 ... cred ca ar fi fost un succes ... cum cred ca va fi si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Noul RS este super .Eu am modelul vechi,dar vreau sa il vand ca sa imi iau modelul 2006 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Arata foarte bine si imi place spatele ca nu mai e ca la precedentul , lasat, arata mult mai bine asa Asteptam pareri de la viitorii posesori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Da...arata chiar superb...si a disparut si toba aia minuscula! Pacat ca nu mai am rabdare pana in IUNIe cand va aparea pe piata! Se Spune ca Pretul va fi in jurul valorii de 6000 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Ianuarie 13, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2006 In loc sa latrati atata daca vreti intradevar o informatie sigura incercati sa sunati la united motors? nu cred ca va fi cu mult mai scump pentru ca altfel nu s-ar vinde asa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 bai fratii mei dar seamana rau rau rau d tot cu derbi parca sunt gemene uitativa la bot.la rezervor.la coada motoclicletei,si alte chestii am impresia sau e si asta din plastic? ca rezervorul ala parca asa imi da senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 este frumos, chiar foarte.... fata de modelul vechi arata mult mai bine . acu sa vedem si ce motor ara ca la conteaza cel mai mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) In loc sa latrati atata daca vreti intradevar o informatie sigura incercati sa sunati la united motors? nu cred ca va fi cu mult mai scump pentru ca altfel nu s-ar vinde asa bine Asta am facut...si ceea ce am postat mi-au zis! Editat Ianuarie 13, 2006 de soriyn17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate