dorisbforzainter Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ce xr?? pai XR-ul Ravenitzo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Raman la aceeasi intrebare ce Xr al cui Xr?! Eu am SLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sa imi fie cu scuzare, ma retrag. Dar oricum pana la pagina asta, s-au discutat deja absolut toate problemele legate de Dominator...over and over again. In fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Va dati seama ca s-a transformat topicul in CHAT? Pentru asa ceva puteti deschide topic separat.Presupun eu, ca aici ar mai vrea unii altii sa gaseasca informatii relevante despre model, nu ceea ce a aparut de cateva zile. Doar un repros amical. care e problema? iti cotizeaza cineva tie ca sa scrie aici? tot amical reprosul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 da aveai emotii oare cum merge slr ul pe transalpina? adevarul ca dupa chopperul antenuzei nu m-am putut tine. de fapt am si cazut incercand sa o prind prin padure scrie pe motoreta mea cu markerul data pe scarita rupta. data cand am cazut incercand sa o prind pe antenuza...nu-s io slab. e talentata fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Pai nea' Dorine, un chopper e facut sa stea pe doua roti si atata nene! N-are el treaba cu cazaturile! Mai nasol ca enduroaicele noastre is obisnuite sa ia trante... te pomenesti ca le-o si placea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Raspunsul: foarte bine. Am niste prieteni tot cu SLR ce au facut transalpina anul asta. Trebuia sa merg si eu, dar ... am stat pe bara 1 luna din cauza unui accident... E singurul lucru pe care il regret pe anul asta, ca nu am apucat sa fac Transalpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Bai da' ce se strange gasca de Transalpina pentru la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 bre, cum se îndreaptă ghidonu? e fo metodă să iasă ca din fabrică? dai cu el de pamant de mai multe ori. iese la o medie acceptabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Voi le-ati bagat la iernat?! A mea functioneaza tot anul........aaaaa, de motoare intrebai? Nu, eu astept sa vina iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 A mea functioneaza tot anul........aaaaa, de motoare intrebai? Nu, eu astept sa vina iarna. bre eu is mica, nu am voie sa ma gandesc la prostii Eu mai merg, nu zilnic ca anul trecut, dar cand e soare afara ies...Cat timp is peste 5 grade mai ies. Anu trecut am mers si pe -9 grade, dar eram mai mica si mai... nebunatica (nush la ce va gandeati voi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 bre eu is mica, nu am voie sa ma gandesc la prostii Eu mai merg, nu zilnic ca anul trecut, dar cand e soare afara ies...Cat timp is peste 5 grade mai ies. Anu trecut am mers si pe -9 grade, dar eram mai mica si mai... nebunatica (nush la ce va gandeati voi ) apai noi seara la foc pe transalpina sau pe unde mergem, spunem bancuri cu prostii, bem alcoale, tu ce te faci daca esti mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) apai noi seara la foc pe transalpina sau pe unde mergem, spunem bancuri cu prostii, bem alcoale, tu ce te faci daca esti mica? invat! Ia intreaba-l pe Christian din Selimbar (Speedy cum ii spun sibienii), cate bancuri cu prostii si povesti deocheate mi-o spus de cate ori am fost la el Editat Decembrie 9, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 invat! Ia intreaba-l pe Christian din Selimbar (Speedy cum ii spun sibienii), cate bancuri cu prostii si povesti deocheate mi-o spus de cate ori am fost la el pai stie multe k-wolf. sa te mai duci sa te mai invete io l-am invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 oaiiiii ce te-o prostit!... Acuma asta ie... ma dau si io cu ce am. Vin la tine in clubu tzapitzilor cu domi Voi le-ati bagat la iernat?!Upss... E un pic mai comod sa merg cu masina pe vremea asta. Si un pic mai sanatos, la ce gume vechi si mancate am pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 tot e bine ca se aduna si gagice in gasca. mai sa stii ca de la fete pe motor am invatat multe pana acum. ca io eram asa mai emotiv vezi Ravenitzo ca motorul tau e pt. a merge cu noi prin zone superbe. asa ca stai aici ca iti e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Uite cum ma provoci sa fac offtopicuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Sa il satpanesti sanatos Serban Sa ne spui cum a decurs montajul si eventual niste poze daca se poate. PS: Cat a costat? te iei dupa mine?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 romania, naiba sa o ia de tara.... vorbeste frumos..porcule de magar ce iesti.... Altfel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 mi-am luat engine-guard-ul . Va dati seama cit sunt de mindru ca am ajuns sa iau piese de la magazinul Harley-Davidson da' si mai mindru sunt ca o sa am engine-guard. Am scris aproape in acelasi timp Serban de unde ai cumparat Protectia motorului? Te iei dupa mine si nici macar nu esti atent la ce zice omul...hai recunoaste: ce urmaresti tu defapt?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Uite, eu nu iti cer poze! Doar te rog sa iti lasi motoru acolo unde l-am tot vazut toamna asta, sa trec sa-l vada si ochiu meu. Promit ca-i fac io pozele sa le pun aci Gasesc locul ocupat ca am inceput sa vin mai tarziu la munca si il parchez pe stradutza, tot pe trotuar dar in fatza firmei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 No' sa mor daca recunosc coltzu fara domiu tau acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) Du-te ma, ca era locu liber fix pe coltz, langa stalp L-ai bagat acolo intre masini de nici cu macaraua nu-l scoti. Deh, asa cum e el, il stiu io (cu sau fara chiloti pe frunce), dar vreau sa-l vad cu fiare pe burtica Editat Decembrie 11, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Serbane, in sus pe carene nu cred ca iti trebe decat la cazaturi in offroad... nu? @ravenitza: vezi ca ti-au dat astia in cap si te-au facut grasuna poftim?! sorry nu am inteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) poftim?! sorry nu am inteles... Nu ti-ai vazut poza (avataru') azi dimineata? Nu era turtita si latzita? Editat Decembrie 11, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate