hawk Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 se baga careva maine subtire la o scoica de la cap kaliakra sau un ion corvin - rasova? pe la un 10 as pleca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Pentru cei din Constanta care au venit la noi in fiecare an si nu numai ii invitam din nou la o palinca de Salaj : MMC Biker's Fest 2010 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 Eu plec azi la Tulcea sa mananc un bors de peste. Undeva in jur de 12.00 - 12.30. Viteza... 100-110. Merge careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 pt duminica merge cineva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Maine dimineata, pe la 9-10, as intentiona sa dau o fuga pana-n Macin, traseu' se negociaza. Cine doreste sa se anunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Pentru duminica, 07.11.2010, va propun urmatorul traseu: Constanta, Basarabi, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Calarasi (trecem Dunarea cu bacul), Ostrov, Ion Corvin, Cobadin, Basarabi, Constanta. Distanta totala cca 260 km. Intalnirea la ora 11 AM la Phoenix 2, cei prezenti trebuie sa aiba plinul facut si bani pentru pod si bac. Viteza de deplasare va propun sa fie maxim 110 km/h, astfel incat sa pastram grupul compact. Timpul se anunta perfect: soare si 18-20 grade. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Pentru duminica, 07.11.2010, va propun urmatorul traseu: Constanta, Basarabi, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Calarasi (trecem Dunarea cu bacul), Ostrov, Ion Corvin, Cobadin, Basarabi, Constanta. Distanta totala cca 260 km. Intalnirea la ora 11 AM la Phoenix 2, cei prezenti trebuie sa aiba plinul facut si bani pentru pod si bac. Viteza de deplasare va propun sa fie maxim 110 km/h, astfel incat sa pastram grupul compact. Timpul se anunta perfect: soare si 18-20 grade. Asfalt uscat tuturor! eu vin cu inca o motoreta ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 OK Duminica la 11.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 http://s121.transfer.ro/ pt filmulete sau poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Ma bate un gand, sa plec sambata dimineata pe urmatorul traseu: Buzau-Siriu-Brasov inoptare in Brasov sau undeva in drum spre Cheia, Dumunica spre casa prin Cheia-Ploiesti-Slobozia-Constanta. Opriri sambata la Vulcanii Noroiosi de la Buzau si duminica la Salina Slanic Prahova. Viteza de croaziera intre 100 si 200km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Bah las-o drac...acum cand nu mai am eu utilaj... (( un traseu de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Maine o plimbare ... ceva ? Una scurta pana la Mangalia, Vama Veche sa vedem daca au venit turisti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Cica de diseara de la 2 ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Plimbare moto - Duminica, 15.05.2011, plecarea la ora 12 din parcarea clubului 19, Sat Vacanta, Mamaia. Sa aveti plinul facut si actele la voi. Viteza in localitate max 60 km/h, in afara max 100 km/h (avem choppere, asta e). Vremea se anunta foarte frumoasa. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Sal. Vreau sa dau si eu o fuga pana la mare. Poate sa imi spuna si mie cineva pe unde se poate trece Dunarea, in sud? Pe la Calarasi este pod sau bac? Nu vreau sa merg pe autostrada, sau pe drumul clasic. Brasov - Intorsura Buzaului - Buzau - Slobozia - Calarasi - Vama Veche. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Sal. Vreau sa dau si eu o fuga pana la mare. Poate sa imi spuna si mie cineva pe unde se poate trece Dunarea, in sud? Pe la Calarasi este pod sau bac? Nu vreau sa merg pe autostrada, sau pe drumul clasic. Brasov - Intorsura Buzaului - Buzau - Slobozia - Calarasi - Vama Veche. Multumesc. Daca nu vrei sa treci Dunarea pe la Giurgeni-Vadul Oii (5 lei taxa de pod), deci sa mergi pe varianta Slobozia-Harsova-Constanta, poti trece cu bacul la Calarasi-Chiciu. Parca era 10 lei pentru mobre, din cate imi aduc aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) Daca nu vrei sa treci Dunarea pe la Giurgeni-Vadul Oii (5 lei taxa de pod), deci sa mergi pe varianta Slobozia-Harsova-Constanta, poti trece cu bacul la Calarasi-Chiciu. Parca era 10 lei pentru mobre, din cate imi aduc aminte. Multumesc. Pe Calarasi - Chiciu o sa merg. Cineva din Calarasi sa imi spuna daca functioneaza bacul si care e programul de functionare? Eventual un pret? Editat Iunie 17, 2011 de BxP_BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) se baga vre'un vitezist singuratic la o cheia? asta acu' duminica 26 iunie? plecare pe la 8 dimineata -pana se intuneca suntem inapoi! nu manac c a ca, e propunere pe bune vit minima de croaziera 140 pauze la 200-250 km yahoo id: bogdan_freeflygmb Editat Iunie 22, 2011 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 se baga vre'un vitezist singuratic la o cheia? asta acu' duminica 26 iunie? plecare pe la 8 dimineata -pana se intuneca suntem inapoi! nu manac c a ca, e propunere pe bune vit minima de croaziera 140 pauze la 200-250 km yahoo id: bogdan_freeflygmb weekendu viitor un drum pana-n sibiu, ceva, careva? fara pretentii de cheia si la intors sau cu viteze minime. e si o intrunire in predeal, da' ar merge o plimbare mai lunga de-atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 S-a anulat east bike din Predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 mersi, nu cautasem detalii despre intrunire. In cazu asta ramane in picioare doar plimbarea mai lunga. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Daca se organizeaza un drum lung ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 sa ne strangem 3-4 insi si e suficient. Il provoc pe nenea asta cu xx-u' sa-si depaseasca limita (sighisoara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Salutare. Am nevoie de un mic ajutor de la voi, daca se poate. Mi-ar trebui vreo doua - trei bonuri fiscale de benzina (neaparat benzina) din perioada 22.07.2011 - 29.07.2011, de la pompe de pe raza municipiului Constanta sau Mangalia si trimise prin posta, in plic normal. Nu conteaza valoarea; bonuri ce nu le iau unii si pe care angajatii le arunca sub masa, la cos. Daca credeti ca ma puteti ajuta, careva, va rog dati un semn pe pm sau mail la lonerider41life@yahoo.com. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 19-21 august BIKERS WEEKEND IASI va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate