B.B. Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 mult succes copile .si acum stam si ne intrebam daca el raminea in tara oare ce facea acum ?? oare cite talente din multe alte domenii se pierd aiurea fara sa stim ??? Aici este raspunsul! /index.php?showtopic=309017 Felicitari copile, multi dintre noi nici nu visam asa ceva cand eram mici. Succes si sa castigi campionatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Din pacate Rados are dreptate.CUnosc un copil cam de aceeasi varsta care e mester mare pe kart, si sunt multi.Dar cum in sportul asta se dau bani buni, se uita pe geam si saliveaza la F1 Asta e... Oricum, felicitari pustiului, si pe langa faptul ca se da bine, e bine ca e asa de informat...Bravo pustiule Se vede pasiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Felicitari pustiule, am ramas impresionat! O sa ajungi cineva, intr-o zi! Trebuie doar sa iubesti sportul asta mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Felicitari, pustiule, ai un noroc imens daca asta e intradevar pasiunea ta si nu au hotarat altii pentru tine. Iti urez tot succesul din lume! Numai bine! PS: Raptore, ai un concurent serios, beware! A fost decizia mea.Tata nu a mers niciodata cu motocicleta.Aici am primit cadou de Mos Cracciun o minimoto cu care mergeam pe unde apucam.Intr-o zi am fost sa vedem o cursa de motoare la un circuit de aici de aproape si de atunci am zis ca eu freau un motor ca astea da tata a zis ca satea nu sint jucarii ca mini chin care o aveam eu ,ca merg mult mai tare si costa multi bani si daca nu pot merge cu ea el nu arunca banii.Asa ca a cautat sa vada cum pot proba un motor ca asat si a gasit probele pe gare le face fedetatia Catalana si ne-am prezentat la probe.Asa a inceput totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Bafta multa in continuare si felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Anul asta as vrea sa vin la o cursa in tara dar asta depinde de cind are concediu tata si mama si daca ma lasa federatia Romana cu un motor de 70cc cu 6 viteze, ca am vazut ca la 10 ani nu e posibil su motoare cu schimbator de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elustive Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Bafta in continuare!!!!!Te asteptam in romania:P sa ne anunti si pe noi cand vi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Bafta multa in campionatele si cursele care o sa le ai in 2009 si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delux111 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Multa bafta in continuare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Baga pustiule , baga mare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Ne mandrim cu tine, tine-o tot asa! Iti urez cei mai buni timpi pe circuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 felicitari... sper sa realizezi cat mai multe in sportul asta. bafta si succese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 bravo pustiule! sa ma anunti cand ai curse, vin sa te vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 felicitari...sper sa ai cat mai multe "succesuri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 si cand te gandesti ca la 10 ani majoritatea dintre noi cautam metode cat mai eficiente de scarpinat in nas. Mult succes ! adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 si cand te gandesti ca la 10 ani majoritatea dintre noi cautam metode cat mai eficiente de scarpinat in nas. Mult succes ! exagerezi un pic! stima si respect si sa ne faci sa fim mandrii de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Bravo tie am ramas impresionat doar ca am un dubiu in ceea ce te priveste. Tu faci posturile astea?,ca ai un vocabular cam dezvoltat pentru un copil care traieste in alta tara si are 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuRaGA Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 bravos pustiu .... altii isi storc creierele cu matematica la varsta ta si nu mai au timp nici macar de bicicleta [ am eu un specimen in casa, prefera PC-ul dupa teme, in loc sa iasa la aer] tot respectu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefancsc Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matanay Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Bafta in continuare , sa auzim de tine cu bine si cu cat mai multe curse castigate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 Pun aici o poza cu noul meu motor. Sper ca in cursul saptamanii sa am si poze din pista de la primul antrenament de anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Aici citeva poze din pista de la primul antrenament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 aceeasi motocicleta o folosesti si pt antrenament si pt concursuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 aceeasi motocicleta o folosesti si pt antrenament si pt concursuri? Da,e destul de scumpa si nu pot avea doua.Cea de anu trecut mi-a vinduto ca sa poata cumpara pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate