Kaghemusha Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Se vinde Honda CB-S,an 1999,28700 km,consumabile noi-ulei,bujii,cauciucuri 80 %,lant.Locatia Bucuresti.Pret 1600 euro negociabil.Tel de contact 0754055362. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Am un Honda CB500 din 98 . adus din germania, si era/este limitat . i-am scos obturatoarele acelea de aer . dar mai am nevoie de un set original (cred) de jigloare . aveti ideee de unde pot sa-mi cumpar ? mersi pai cel mai bine poti sa cumperi de la Honda, din bucuresti... vin destul de repede. la comanda , iti trebuie seria de cadru, ptr piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Unde pot gasi galerii (serpisori) pentru CB 500 din 1994 (PC 26), sau are cineva aici asa ceva de dat?Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paimei01 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Salut Stie cineva unde gasesc 2 stopuri pe spate ? Doar plasticul acela, nu intregi. Am 2 dar nu sunt bune pentru RAR se pare. Sunt cam negre, dar m-am uitat la ele, nu sunt vopsite, scrie si JAPAN pe ele. Sau ceva cu care sa le inlocuiesc pentru RAR. Editat Noiembrie 1, 2010 de paimei01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) cine ti-a spus ca nu sunt bune ? daca sunt originale , nevopsite altfel si intregi de ce sa nu fie bune ? Editat Noiembrie 1, 2010 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paimei01 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Nu stiam ca nu sunt vopsite, pana nu le am demontat, dupa ce am fost la RAR. Ms, dar nvm Editat Noiembrie 1, 2010 de paimei01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Unde pot gasi galerii (serpisori) pentru CB 500 din 1994 (PC 26), sau are cineva aici asa ceva de dat?Merci anticipat ai pm, am eu piese de CB 500 ieftine si bune 0729088563 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Gata,ati dus la iernat bestiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 ne dam cu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 ce ulei imi recomandati sa pun la un CB 500 din 2002 cu 55 mii de km? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Am Motul 5100 e OK Merg cu moto inca, pina la prima zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 ce ulei imi recomandati sa pun la un CB 500 din 2002 cu 55 mii de km?merci 10w40 ca doar asa zice manualul, dar te-as sfatui decat sa ii faci acum schimbul mai bine astepti pana in primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) de ce acum si nu la primavara? ca si eu tot la primavara vreau sa-l fac. E vreun motiv logic/fizic/chimic? P.S.: inca nu a intrat la iernat, chiar azi am mers cu ea. dar de obicei nu ma dau prin centru ca ma enerveaza traficul, prefer centura, tiristii sunt 10 clase peste soferii din centru (ca bun simt/mod de comportament in trafic) L.E.: ca sa-i schimbi kitul de lant & filtrele & uleiul iti trebuie niste instrumente speciale? (unii cica presa?) sau merge cu chei normale + ce surubelnite are omu' prin casa? Editat Noiembrie 9, 2010 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 nu iti trebuie chei speciale. Deobicei lantul are siguranta pe care o scoti cu o surubelnita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 da' rotile alea dintate din fata/spate care trebuie inlocuite si ele odata cu lantul? tot cu ce ai prin casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 da' rotile alea dintate din fata/spate care trebuie inlocuite si ele odata cu lantul? tot cu ce ai prin casa? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 cul. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 ce ulei imi recomandati sa pun la un CB 500 din 2002 cu 55 mii de km?merci merci ptr raspunsuri vreau sa il schimb acum ptr ca are deja 15 mii de km si inca mai merg de la repsol a incercat cineva sa puna? btw.. cat ulei intra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 vreau sa il schimb acum ptr ca are deja 15 mii de km si inca mai merg Uau. Saraca motoreta... Nu mai face asa ceva daca tii la ea! Stiu ca e Honda si ca "merge oricum", dar asta nu inseamna ca e bine pentru ea. 10.000km e maxim pentru un ulei, oricat de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Schimb uleiul primavara, la inceput de sezon si merg cam 10.000Km, poate si peste. Intra 3 l, fara schimb filtru, cu filtru 3,2l Mesaj completat Tocmai ce am fost pe la Udriste si am vazut ce poate sa faca neatentia unei soferite si viteza unui moto. Motociclistul decedat pe loc, soferita la spital, moto si auto dauna totala. Cel mai grav accident vazut de mine Era HONDA CB 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Salut! Pe la sfarsitul lui iunie am intrat si eu in posesia unui CB500 din '94, dar din lipsa carnetului nu am inceput sa-l plimb decat de abia pe la mijlocul lui septembrie si deja am facut 2000 de km cu el. Ultimul drum a fost Ploiesti - Mangalia, acum o sapt. si a mers super. Acum stau si ma intreb daca mai are rost sa imi gasesc o prietena sau mi de-ajuns cea pe care o am deja si niciodata nu comenteaza when i want to ride "her" Ceva posesori de CB prin Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 ps : o sa poti sa ride 2 ,fara sa comenteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibi_c Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 ps : o sa poti sa ride 2 ,fara sa comenteze Esti din Bucurest cu numar de PH sau esti chiar de prin jud. PH? ca si eu sunt chiar prin Brazi, pe langa Ploiesti si chiar vreau sa aud si alt CB cum suna ca am ceva obsesie de genul "ceva nu suna bine". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 mi am facut si eu schimbul de ulei azi au intrat 3,5 l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paimei01 Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 (editat) Salut, si eu cu Honda CB, luata cam de 1 luna, merge perfect, dar am auzit ca pot fi limitate. Pe Wikipedia spune 42.3 kw, in carte scrie 25kw. Dar motocicleta e din 93, si cartea poate fi tot de atunci, cum aflu daca e limitata sau nu ? Am prins 100 cu ea si am schimbat a 5 a Daca pe bord sunt 220, cred ca ar putea fi limitata. Daca e limitata consuma mai putin ? Editat Noiembrie 19, 2010 de paimei01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate