Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Prima data nu prea am stiut ce-s cu ele... La mine in cartier la o firma, tot vine unu cu un maxi scooter Aprilia Atlantic 250. Chiar foarte faina dracia, imi place mult. asta e modelul 2005 cred Iar cand a fost greva metroristilor, tin minte ca traficu explodase in capitala. La intersectie la Timpuri Noi era..ca-n filmele cu prosti, un megaambuteiaj in intersectie de zile mari (). Iar in timp ce multi faceau cale intoarsa (care mai putea ) tin minte ca-l vad pe unu cu un maxiscooter Piaggio X8 cum se avanta in harababura aia de masini, fara probleme. ete si un x8 Fiindca am vazut rar asemenea tip de scooter, intreb aici: care ati avut/aveti asa ceva? Cum sunt? Iar restul populatiei: cum vi se par? Editat Noiembrie 22, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Prima data nu prea am stiut ce-s cu ele... La mine in cartier la o firma, tot vine unu cu un maxi scooter Aprilia Atlantic 250. Chiar foarte faina dracia, imi place mult. asta e modelul 2005 cred Iar cand a fost greva metroristilor, tin minte ca traficu explodase in capitala. La intersectie la Timpuri Noi era..ca-n filmele cu prosti, un megaambuteiaj in intersectie de zile mari (). Iar in timp ce multi faceau cale intoarsa (care mai putea ) tin minte ca-l vad pe unu cu un maxiscooter Piaggio X8 cum se avanta in harababura aia de masini, fara probleme. ete si un x8 Fiindca am vazut rar asemenea tip de scooter, intreb aici: care ati avut/aveti asa ceva? Cum sunt? Iar restul populatiei: cum vi se par? Gilera Runner 180cc super sportiv Minunat pt oras si nu numai Piaggio X9 200 250cc elegante manevrabile,pt cei care nu se grabesc in oras ,superstabile.frane minunate etc Tot ce e mai bun gasesti la el ,pt cat.de varsta a doua . Piaggio Beverli 200/250 minunat si in oras ,destul de puternic,frane bune ,dar foarte rigid . De X8 nu prea pot da idei ca nu am mers cu eu inca ,este in showroom. Puterea motoarelor indif ca este aprilia piaggio sau Gilera (sunt facute de acelas constructorPIAGGIO )variaza intre 17 si 24 cp in functie de cc. Vei vedea mult mai multe din cauza traficului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 jeg jeg jeg .... ca iti trebuie A-ul nu prea mai e scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Mr Watt.. cumva tipul ala cu Aprilia e de la firma "Moto Curier" ? Daca el e, atunci sa stii ca omu e cam ... si nu saluta. Ca m-am vazut cu el de vro 2 ori, l-am salutat si s-a uitat la mine si n-a zis nimic. Si nu zic ca e unu de 18 ani, ca l-am vazut prin casca si era destul de matur . Intr-adevar, e frumos scuteru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 jeg jeg jeg .... ca iti trebuie A-ul nu prea mai e scuter Pe bune ? Dar Honda Silverwing (400 cc si 600 cc) ce este ? Sau Suzuki Burgman (400 cc si 650 cc) ? Sau Peugeot Satelis (650 cc, urmeaza sa apara) ? Avand in vedere ca au cadru step-through si cutie de viteze automata CVT, eu unu as zice ca sunt scutere... Da, ma rog, fiecare crede ce vrea. Si inca o chestie: momentan, in .Ro toate scuterele au nevoie de cat A (sau cel putin A1, dupa cilindree), in afara de cazul in care importatorul a reusit sa manareasca RAR-ul si sa declare scuterul "ciclomotor". Parerea Mea. (x2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 (editat) jeg jeg jeg .... ca iti trebuie A-ul nu prea mai e scuter Da ..... ai dreptate ,jeg,jeg probabil ca-ti doresti mult unul d'asta macar sa-l conduci ,dar oricum nu se ridica la performantele unui minsk. Editat Noiembrie 23, 2005 de cpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 24, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2005 Mr Watt.. cumva tipul ala cu Aprilia e de la firma "Moto Curier" ? Daca el e, atunci sa stii ca omu e cam ... si nu saluta. Ca m-am vazut cu el de vro 2 ori, l-am salutat si s-a uitat la mine si n-a zis nimic. Si nu zic ca e unu de 18 ani, ca l-am vazut prin casca si era destul de matur . Intr-adevar, e frumos scuteru. Aaa... nu cred... adica era Aprilia parcata mereu la usa unui salon de frizerie/coafura/bodypaint de la mine din cartier ... nu stiu daca tipul lucra acolo sau era chiar patron (prea des motorul parcat acolo ca sa zici, nah, e doar un client) Iar dracia e chiar f faina... @ cpm - mersi de raspunsuri. Ar fi frumos sa vedem mai multe pe sosea... chiar rar am zarit asa ceva prin B. De ex. stiu pe cineva care nu vrea motor (accident urat mai demult cu asa ceva) insa il tenteaza un scooter. Evident, maxiscooter. Nu stiu, cel putin mie, alea de 50 cmc mi se par chiar prea mici. si prea incete (opinie subiectiva...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Is fainutze...inca nu m-am dat pe nici unu...dar am avut ocazia sa studiez mai indeaproape modelele X8 si X9 de la Piaggio...si tin sa spun ca stai comfortabil pe ele. Eu zic ca ceea ce le deosebeste de scuterele astea mai mici este faptul ca sunt bune si pt oras si pt afara oraselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Am mers cu o Aprilia Scarabeo de 500. In oras se comporta bine, iar pe sosea 176 top speed. Haios ca are computer si arata consum instantaneu, viteza medie si tot felul de alte prostii folositoare. Eu unul l-am gasit agreabil. Nu am avut ocazia sa merg cu Piaggio, dar cred ca trebuie sa fie cam acelesi drac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 (editat) Maiculitza dar e chiar grasutz Scarabeo La cat de mari sunt rotile nu ma mira ca atinge viteze mari. N-am vazut bine, sau chiar are ABS? Editat Noiembrie 25, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Toate scuterele de peste 400 cc (plus BMW C1) au optiune de ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 iata si un Beverly de 200 de la Piaggio super echipat,Nu luati in seama persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 Frumos Beverly. Tin minte ca atunci cand am fost prin Valencia, era plin de maxiscootere. Iar conservarii spanioli tot latini raman, se baga repede, tzasnesc sunt repeziti ... prin trafic m-am simtit un pic ca acasa . Ce sa zic... in februarie aia aveau supervreme acolo, chiar puteai sa te plimbi cu motorul f frumos, era ca o toamna usoara. Insa la ce strazi intortocheate si inguste aveau (mai ales Valencia centrul vechi) te urcai pe pereti. Scuterul era unica scapare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 frumos beverly da ce viteza prinde pentru un 200cc??si cam cat costa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 (editat) Scuze ca am vazut tarziu postul tau, eu am avut asa ceva si am fost foarte multumit de el. Pacat ca e destul de scump (nou) si iti trebuie A. Viteza maxima este de 120 cu o persoana. Editat Decembrie 2, 2005 de homar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Ba da merge nu gluma da are schimbator automat sau manual?? Oricum arata super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Ba da merge nu gluma da are schimbator automat sau manual?? Oricum arata super Automat ca e scuter PS: Asa arata ala de la Moto Curier de care ziceam eu mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 (editat) Mc chiar nush ca toate scuterele au cutie automata. Credeam ca astea mai mari de peste 125 au cutie manuala Editat Decembrie 2, 2005 de chaos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Mc chiar nush ca toate scuterele au cutie automata. Credeam ca astea mai mari de peste 125 au cutie manuala Pai gandeste-te si tu.. daca ar avea cutie manuala ar mai fi scuter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 de fapt ai dreptate ....unde pui schimbatoru nu?.......e nu m-am gandit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 Nice, 120 km/h cu o persoana ... chiar prea bine pt un scuter. Automata sa fie transmisia all the way. Mai scapi si tu de un stres in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 de fapt ai dreptate ....unde pui schimbatoru nu?.......e nu m-am gandit la asta Nu asta e problema ca se poate pune schimbator undeva (la comenzi gen Formula 1 ). Ideea e ca scuter = schimbator automat (cu 2 viteza sau cate o avea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Automat ca e scuter PS: Asa arata ala de la Moto Curier de care ziceam eu mai sus nu toate sunt automate, vezi vespa clasic 4 viteze, Manetul vechi parca tot 4 are, chiar si unele mopeduri au 2 viteze de fapt ai dreptate ....unde pui schimbatoru nu?.......e nu m-am gandit la asta la mana(vespa) sau la picior(manet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaos Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Si ce are schimbator ca la trabant?? Un bat la ghidon ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Si ce are schimbator ca la trabant?? Un bat la ghidon ?? Nu om bun,il are impreunat cu maneta de ambreiaj si se baga in vit prin rasucire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate