Kosmin Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Desigur distanta si mai ales zilele necesare unui asemenea traseu sunt un mic inconvenient dar nu cred ca nu ar fi doritori sau entuziasti macar. Traseul este inca in faza de discutii si negocieri . Cel mai probabil perioada favorabila e 15.06 - 30.06.2009 Lungimea traseului este de circa 3000 km(dus-intors) in functie de traseul stabilit si eventualele abateri de la traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 vezi topicul lui khk pe aceeasi tema. am dubii ca in mai se poate ajunge la grossglockner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 vezi topicul lui khk pe aceeasi tema. am dubii ca in mai se poate ajunge la grossglockner. Am vazut ...apucasem sa il lansez oricum sunt pentru numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am fost in mai pe Grossglockner, se poate merge... Distractie placuta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate