manci Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundchaser Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 sa se odihneasca in pace.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 sincere condoleante familiei si prietenilor...sper sa nu mai ie opicuri din-astea... pare un tip foarte de treaba...pacat...mare pocat...dumnezeu sa-l odihneasca in pace cat despre ala cu tirul:multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 azi 22.03...... ......ar fi facut 22 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 e al 2-lea Craciun fara tine Danino...mi-e tare dor de tine fratioare ( te iubesc mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 -Dumnezeu sa-l ierte!!! -Mare pacat a mai plecat unu dintre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 R.I.P DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 topic vechi de un an... nu mai speriati lumea aiurea in goana voastra dupa posturi... ce naiba oricum odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 topic vechi de un an... nu mai speriati lumea aiurea in goana voastra dupa posturi... ce naiba oricum odihneasca-se in pace da` nimeni nu e in goana dupa posturi..cel putin eu nu ...eu chiar l-am cun si mi-am descarcat intr-un fel sufletul k mi-e dor de el si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 eu am vazut cu ochii mei miercuri pe E85 in comuna Garoafa la intrare in Focsani un auto intrat intr-un TIR. Tirul a vrut sa evite si s-a rasturnat in sant. Auto varza complet in fata, sofer mort instant. credeam ca asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 eu am vazut cu ochii mei miercuri pe E85 in comuna Garoafa la intrare in Focsani un auto intrat intr-un TIR. Tirul a vrut sa evite si s-a rasturnat in sant. Auto varza complet in fata, sofer mort instant. credeam ca asta e... sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 Imi pare rau, dar nu ma pot abtine.Chiar sunteti dusi ? E topic de acum un an si Focsani nu este langa Ramnicu Valcea....Cititi in pielea mea tot topicul inainte de a posta ca dati emotii celor care au prieteni si cunostinte in zona ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 eu am vazut cu ochii mei miercuri pe E85 in comuna Garoafa la intrare in Focsani un auto intrat intr-un TIR. Tirul a vrut sa evite si s-a rasturnat in sant. Auto varza complet in fata, sofer mort instant. credeam ca asta e... acum cativa ani am avut si eu acolo un accident, minor ce-i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Chiar nu inchide nimeni topicul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate