calutz Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 o atela pt picior.0721656301 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 o atela pt picior.0721656301 sau pm hai,maiii!!!! sant curios cine se inscrie primul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Cineva caruia i-ar folosi O atela nu e tocmai ieftina, daca omului nu-i mai foloseste si vrea sa o dea, e de apreciat gestu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eol Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Are cineva plasticele pe care se invarte maneta de acceleratie pentru ghidon de 1 inch ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 * donez 2 perechi de ghete: - una de moto, destul de purtata (au fost primele mele ghete) - una de strada, aproape noua (am purtat-o de 3 ori, cred) cine le doreste, sa ma contacteze pe PM. stau in Bucuresti, Militari, undeva in centru mi-e usor sa vin, dar altfel, astept pe cea interesata sa vina sa le ia de la mine de acasa. ambele sunt nr. 38. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 * donez 2 perechi de ghete: - una de moto, destul de purtata (au fost primele mele ghete) - una de strada, aproape noua (am purtat-o de 3 ori, cred) cine le doreste, sa ma contacteze pe PM. stau in Bucuresti, Militari, undeva in centru mi-e usor sa vin, dar altfel, astept pe cea interesata sa vina sa le ia de la mine de acasa. ambele sunt nr. 38. Le vreau eu pentru prietena mea! Maine ajungem in bucuresti si poate ne putem vedea sa le iau! Bine daca nu sunt promise pana acum! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 * gata! ghetele inalte cu siret s-au dus la prietena lui Iuli. acuma, cui dau ghetele celelalte, de moto? ...nu mai are nimeni prietena p-aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 * gata! ghetele inalte cu siret s-au dus la prietena lui Iuli. acuma, cui dau ghetele celelalte, de moto? ...nu mai are nimeni prietena p-aici? Multumesc mult cria pentru ghete si pentru timpul acordat! Ii vin de minune! Sper ca te-ai distrat in vacanta;noi cu siguranta ne-am simtit bine! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Daca stiti pe cineva care are Vulcan si are nevoie de plasticul original de stop, astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 cizme Bugatti, marimea 39 , sunt putin descusute deasupra la calcai(dreptul cred) cam 1 cm .le trimit doar prin curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 o atela pt picior.0721656301 sau pm sa dat...so folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 "o atela de picior, sa o folosesti... sanatos" e oare sarcasm sau ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 pai da poate o foloseste pt altcineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theZip Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Multumesc mult, atela a ajuns la mine. Am sa raman ramantos Multumesc inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 GRATIS ! Anvelopa Metzler Marathon 100/90-19 57H uzat, fara sparturi sau petice. Se mai poate merge cu el, pana faci rost de bani ca sa cumperi unul nou. L-am dat jos de pe un Kawasaki EN500A si mi-e "mila" sa-l arunc. Asa ca il ofer cadou cuiva care are nevoie de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 As avea mare nevoie de o anvelopa de 100/80(90?)-18 nu conteaza starea! In cazul in care aveti careva asa ceva in stare buna o vreau si daca nu e de 'donat' chiar daca e de vanzare. Multumesc anticipat!!! dau o bere, 2, 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Tot vin sarbatorile... am niste ghete genul asta : http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/648 masura 42 le-am purtat de doua ori, m-a prins si ploaia cu ele... deci cine doreste pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Tot vin sarbatorile... am niste ghete genul asta : http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/648 masura 42 le-am purtat de doua ori, m-a prins si ploaia cu ele... deci cine doreste pm. ai pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 ai pm! si tu Au fost livrate azi... multumesc tuturor pentru interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 (editat) CUMPAR 3 placute aluminiu 8X5 cm si groase de 5 mm. (sau una mai mare din care sa-mi pot taia eu) Editat Decembrie 7, 2011 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 CUMPAR 3 placute aluminiu 8X5 cm si groase de 5 mm. (sau una mai mare din care sa-mi pot taia eu) ce faci cu ele asa de mici \? am ceva la lucru dar e de 4mm si nu se merita sa le trimit de aici, ii scump transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Imi trebuie in alt scop decat motociclistic. Ma ocup eu de posta daca e. vb pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 donez o pereke de semnale de fatza, absolut noi, ca cele de pe intruderul din poza (uitati-va in partea din fatza, pe furca). Tija este ceva mai scurta, aproximativ 10-12 cm.Sunt din plastic cromat( nu metal).Trimit doar prin fan curier, nu pre am vreme de mers la posta. Pentru cine mai doreste, mai am o aripa de fatza de ij jupiter 5, cromata ( ma rog, crom rusesc), fara barele alea de prindere de furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 donez doua anvelope in stare buna, doar ca le am prin garaj de vreo 3 ani (le-am luat cu motorul din state si le-am schimbat imediat cu unele cu banda alba). sunt scoase pe pe HD Electra Glide, nu stiu dimensiunile si nu stiu pe ce se pot potrivi (poate e cineva mai destept aici si da echivalenta). tot ce pot spune este ca au urmatoarele coduri pe ele: Dunlop D402 - MU85B16 M/C 77H (e de la roata din spate) Dunlop D402F - MT90B16 M/C 72H (e de la roata din fata) lasati PM cu nr de telefon si va sunt eu(nu intru aici tot timpul). rugaminte: ridicare din bucuresti, zona calea fundeni (pentru cei din afara bucurestiului, va rog apelati la un amic din bucuresti sa va ajute cu livrarea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Dunlop D402 - MU85B16 M/C 77H (e de la roata din spate)= 150/16" Dunlop D402F - MT90B16 M/C 72H (e de la roata din fata)= 130/16" merg la VN800 classic,sporty custom(16"/16") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate