spire Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 da poate imi doneaza o vesta de piele.. Si eu am numarul lui.. Nu cred ca face donatii dar e foarte ok!!!! 0727700556-Banderas Asfalt uscat SI SANATATE MAXIMA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 nu am vrut sa pun numaru` aici pentru ca, la fel cum spunea shi blackrider, nu este topic de vanzari....pur shi simplu am oferit o alternativa celor care vor ceva de calitate la un pretz mic.... oricum...o sa vina la motorrock, asha ca o sa va intalnitzi cu el acolo... bafta shi cat mai putzini proshti pe drumuri....le publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) Sorry... aveti dreptate, dar m-am gandit ca nu ar strica sa pun numarul... si apoi m-am uitat sa vad daca lup alb e on line si nefiind nici pe mess am hotarat sa pun numarul. Intr-adevar cei care merg la festivaluri dau de Banderas. MMMMM...ce as vrea si io o pereche de pantaloni de piele ca am ramas fara in urma accidentului... ASFALT USCAT SI SANATATE MAXIMA! Editat Mai 18, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 a plecat azi spre PLCITY...m`am gasit cu el aseara shi nu prea avea cu ce sa plece....il gasim acolo sigur:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viyes Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Salut! Am si eu MARE - MARE nevoie se 2 semnalizatoare cromate... sau din plastic, dar sa fie argintii Ca mi s-a facut tandari semnalizatorul spate stanga de la al meu Virago... Platesc, anything Poate se gaseste ceva si pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Nu e numai pentru chopper-isti dar pun si aici link-ul Cort de 2-3 persoane ----> M O K A!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salutari... Despre niste semnale spate e vorba... Are cineva de donat asa ceva????? DE CRUISSER , CROMATE. MULTAM ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metalistu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Am si eu ceva pt fete : mai intai o geaca-sacou de piele (verde inchis ) de marime destul de micuta (nu scrie marimea pe eticheta) Nu vreau sa jignesc pe nimeni pt ca nu e vorba de piele adevarata dar am si 3 perechi de pantaloni de dama dintr-o imitatie de piele destul de reusita si care ,zic eu, sunt destul de buni pt o "tavaleala" mica: - primele doua perechi sunt marimea 34 respectiv 36 - a treia pereche este marimea S (prima poza) Nu stiu daca sunt prea reusite pozele, dar daca se gaseste vreo doritoare cu cea mai mare placere mai ofer detalii. Salut! M-ar interesa sacoul si poate si un pantalon pentru prietena mea.Poti sa-mi spui te rog daca sunt gratis?Iar daca nu, cat costa? Merci mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Nu e numai pentru chopper-isti dar pun si aici link-ul Cort de 2-3 persoane ----> M O K A!!! daca ai fi din bacau sau bucuresti tias da si catevca beri pe el, dar asa...... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 va rog sa incetati cu :'cat costa?"..."e gratis sau nu?" etc....este topic de DONATII!!!ADICA GRATIS! cate beri va intelegeti voi pe PM sa dati,e treaba voastra. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 pune-i la colt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 (editat) mi am facut curat prin lucruri si am gasit o curea.e k lumea dar e cam grea si nu e stilul meu.scrie pe ea ARGAN SINCE 1913 are niste aplicatii din metal in forma dreptunghiulara.piele groasa f buna CONSTRUCTIE f solida cum nu se mai fac acum. o dau gratis (si TRANSPORTUL E GRATUIT prin posta)dar care o vreti trebuie sa mi spuneti AZI pentru ca maine plec si nu mai am ocazia sa va o trimit timp de vreo 2-3 luni.asa ca hotariti-va.primul venit primul servit.!!!!OFERTA VALABILA PENTRU TOTI MOTOCICLISTII(SI MOTOCICLISTELE)!!!salutare!!da ti pm. HAI BAH NU O VREA NIMENI?TRANSPORT MOCCA.IN CAZ CA NU V ATI PRINS HAI BAH NU O VREA NIMENI?TRANSPORT MOCCA.IN CAZ CA NU V ATI PRINS s a dat .eduard, sper sa iti placa. restul nu disperati.cand ma intorc o sa fac o razie pe la bunici unde mai tin o gramada de kestii si vad ce mai gasesc p acolo.stiu sigur ca aveam vreo 2 perechi de cizme noi cu sireturi{ (gen bocanci militari) cu piele interior exterior.nu mai stiu ce numar erau da stiu ca imi erau mici asadar cam 43 44.}pana atunci numai bine Editat Iunie 9, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcycles_die Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Thx man...de abia astept sa o pun la brau... si cand ne intalnim ai de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 am trimis-o acum vreo 3 ore. btw:astia de la posta au scazut tarifele?m-a costat 1,2 ron ca sa trimit un pachet ce avea vreo 800 de grame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 (editat) Super baieti mai sunt si oameni dupa cum se vede, i-mi pare rau ca nu va pot ajuta si eu chiar am ceva piese ramase de la ultimul proiect 1992 Sportster dar sa le trimet in tara din state este prea scump daca stiti pe cineva care transporta din state moca cu tota placerea. Bafta Editat Iunie 11, 2006 de madpitbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 Nu putem platii noi posta la destinatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madpitbull Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Nu putem platii noi posta la destinatie? Nu cred ca vrei asta piesele nu sunt noi am pe cineva in bucuresti linga parcu titan la care poti sa faci plata dar piesele sunt destul de grele si va costa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 te costa o gramada rambursul international Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 salutare as avea si eu nevoie de un ghidon inaltat pt al meu ural care il am de putina vreme, iar ghidonul lui imi e destul de incomod, si ce arde cel mai rau AM NEVOIE DE FURCA!!!!!!! ca a mea a decedat pe o masina de politie condusa de o blonda (n-a fost vina mea! ), si contra cost si in schimbul unei beri reci la intrunirea de la Brasov. 0765.396.642 / 0727.986.024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Ofer moka una pereche cizme Highway1, marime 41. Sunt puratate. Au fost ale unui prieten care a plecat in Canada si mi le-a lasat sa le dau eu cui are nevoie. Atasez si niste poze ca sa vedeti in ce stare sunt si sa nu existe comentarii dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 Am o acceleratie Magura (e nemteasca). Cred ca merge la o comunista sau un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Blackrider, daca mai ai rezervorul ala il vreau eu - pentru incercari de adaptare, latire, etc. pt. virago. 0723672618 Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Ofer moka una pereche cizme Highway1, marime 41. Sunt puratate. Au fost ale unui prieten care a plecat in Canada si mi le-a lasat sa le dau eu cui are nevoie. Atasez si niste poze ca sa vedeti in ce stare sunt si sa nu existe comentarii dupa daca nu ai dat cizmele le vreau eu pt un prieten de-al meu care isi cauta de ceva vreme vreau sa-i fac o surpriza 0727.986.024 sau 0765.396.642 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate