Achile Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 din forma originala....cu mici modificari....a iesit chestia asta(inca lucrez la ea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Laser frate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 misto endurasu .. da e cam mic ptr tine ... si pune- si o sea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 bah! tu mi-ai furat aripa de la dr-u... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) bah! tu mi-ai furat aripa de la dr-u... dap dc iti lasi motoru nesupravegheat urmeaza instalatia, farul, levierele d comanda si seaua sper ca nu le ai prea busite sa am si io c pune p motor... P.S: p unde il tii si c numar ai?? Editat Noiembrie 29, 2005 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) din forma originala....cu mici modificari....a iesit chestia asta(inca lucrez la ea) ai CZ 175. dintre comunistele de 175 cz e cel mai bun si mai suparat motor pentru forjat. iti spun din proprie experienta Editat Noiembrie 29, 2005 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Felicitari! Ai stricat o frumusete de motocicleta Sa nu crezi ca nu-ti apreciez munca, dar cred ca mai bine depuneai munca respectiva in a o restaura. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 ai CZ 175. dintre comunistele de 175 cz e cel mai bun si mai suparat motor pentru forjat. iti spun din proprie experienta Ba tu nu gandesti La toti minskoistii le plac "BATAIA DE JOC" fata de un motor de colectie Asa ti-ai batut joc si de DT -ul, ala, care i- ai pus motor de mz125 Infine, fiecare cu parerea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 (editat) Felicitari! Ai stricat o frumusete de motocicleta Sa nu crezi ca nu-ti apreciez munca, dar cred ca mai bine depuneai munca respectiva in a o restaura. Parerea mea imi pare rau ca nu mai am o poza cu ea in starea in care am luat-o...nu prea am avut d ales. am avut 2 variante 1- dezmembrare(nu m-a lasat inima sa distrug o frumusete d motor) 2- s-o modific... imi pare bine ca ti-ai spus parerea, d-asta am inceput topic-ul Editat Noiembrie 30, 2005 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Arata bine...dar parca nu imi place foarte mult aripa spate. Poate ca ar arata mai bine cu un cauciuc adecvat. Cred ca are Tunaru cauciucuri de enduro de '18. Sunt destul de bune si cred ca ar arata super pe motorul tau. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Arata bine...dar parca nu imi place foarte mult aripa spate. Poate ca ar arata mai bine cu un cauciuc adecvat. Cred ca are Tunaru cauciucuri de enduro de '18. Sunt destul de bune si cred ca ar arata super pe motorul tau. Numa' bine! aparatoarea de spate a fost una de fata, am modificat-o din lipsa unei aparatori de spate...fiecare dupa posibilitati. Am roti de cross complete pentru ea, le-am bagat pe acestea pentru a trece de rar(pozele acestea au fost, initial, pentru seful de la rar, care mi-a dat OK-ul) multzam pentru parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 (editat) daca aveti cz-uri sau endurache nascute din comuniste, bagati-le si voi Editat Decembrie 5, 2005 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Arata bine!Imi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 daca aveti cz-uri sau endurache nascute din comuniste, bagati-le si voi sal ! asa arata al meu ! am avut un pic de noroc avea 300 de km cind l-am luat ... acum vreo 450 (DA REALI !!!!) mai unul la care doar cadrul e vechi (mai trebuie sa-l vopsesc) si-l termin si pe ala ! ce-mi mai trebuie la el este un suport de bord, un far, si un suport de stop ! daca ai asa ceva ia legatura cu mine si t-i le cumpar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 13, 2005 Autor Share Postat Decembrie 13, 2005 (editat) sal ! asa arata al meu ! am avut un pic de noroc avea 300 de km cind l-am luat ... acum vreo 450 (DA REALI !!!!) mai unul la care doar cadrul e vechi (mai trebuie sa-l vopsesc) si-l termin si pe ala ! ce-mi mai trebuie la el este un suport de bord, un far, si un suport de stop ! daca ai asa ceva ia legatura cu mine si t-i le cumpar! frumos cz-ul cred ca mai am un bord si un far(nush dc e d cz) daca le vrei t costa transportul + o berica rece daca o sa dam vreodata nas in nas bafta P.S: cum merge, cat ia(viteza). l-ai bagat prin padure? Editat Decembrie 13, 2005 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 frumos cz-ul cred ca mai am un bord si un far(nush dc e d cz) daca le vrei t costa transportul + o berica rece daca o sa dam vreodata nas in nas bafta P.S: cum merge, cat ia(viteza). l-ai bagat prin padure? sal ! uite aici niste poze de la piesele care le cuat. daca arata asa le cumpar imediat! pacat am doar poza de la bord ... dar mai vb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 13, 2005 Share Postat Decembrie 13, 2005 imi pare rau ca nu mai am o poza cu ea in starea in care am luat-o...nu prea am avut d ales. am avut 2 variante 1- dezmembrare(nu m-a lasat inima sa distrug o frumusete d motor) 2- s-o modific... imi pare bine ca ti-ai spus parerea, d-asta am inceput topic-ul mai ticalosenie eu ti-am dat motoru doar cu pistonu spart ,dar era aproape original nu mai minti lumea pe forum sal ! uite aici niste poze de la piesele care le cuat. daca arata asa le cumpar imediat! pacat am doar poza de la bord ... dar mai vb ! sal ai gasit omu' are bord din asta nu stiu daca are si ceas pe el,oricum nu cred ca-i mai trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 14, 2005 Autor Share Postat Decembrie 14, 2005 sal ! uite aici niste poze de la piesele care le cuat. daca arata asa le cumpar imediat! pacat am doar poza de la bord ... dar mai vb ! asa arata...dar nu e in starea asta sal ai gasit omu' are bord din asta nu stiu daca are si ceas pe el,oricum nu cred ca-i mai trebuie chiar vrei sa incep sa-ti enumar "micile" modificari gasite? unele piese chiar nu mai puteau fi folosite ata ete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 sal ! daca bordul nu e spart ... vopseaua nu ma intereseaza cum arata! suportul de bord il mai ai ? imi trebuie si ala! stopul din spate cu tot cu suport ? farul ? daca ai posibilitatea sa faci si niste poze nu ar fii rau ! nu te mai "certa" cu oamenii! spune-mi daca ai piesele daca vrei sa le vinzi si la ce bani ! am fost destul de explicit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 15, 2005 Autor Share Postat Decembrie 15, 2005 sal ! daca bordul nu e spart ... vopseaua nu ma intereseaza cum arata! suportul de bord il mai ai ? imi trebuie si ala! stopul din spate cu tot cu suport ? farul ? daca ai posibilitatea sa faci si niste poze nu ar fii rau ! nu te mai "certa" cu oamenii! spune-mi daca ai piesele daca vrei sa le vinzi si la ce bani ! am fost destul de explicit ? piese? am piese, dar nu pot pune pozele decat p marti, tre sa plek in Crai maine am 2 cilindri d vanzare(90 ron/ buc), unu are si piston(30 ron) ambielaj nou(120 ron)+set reparatie(50 ron) farul nu e d cz, e d la un hoinar am stop+suport de jawa cz-10 ron pozele vin sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madox Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Frumos Cz restaurat. Si eu am nevoie de un bord si un far. Poate ma ajutati caci am un Cz 250 din '78. Va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 16, 2005 Autor Share Postat Decembrie 16, 2005 He-he, se pare ca avem un topic pt Cz-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lluparo Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 He-he, se pare ca avem un topic pt Cz-uri salutare!si eu p-aci sa dau cu cautari ... CZ-triciclu? am nevoie mare de asa ceva.daca stie cineva...claxonati spre mine. Asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate