Rudi Simpf Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Un film despre relatia om motocicleta ,un film despre duminicile in care toti simtim nevoia de adrenalina si mirosul benzinei si a cauciucului ars. Un film pentru toti motociclistii!! http://thepiratebay.org/torrent/3687686/Br...971_DVDRip_XviD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 E supe filmul , il am si eu si l-am vazut de mai multe ori. Ce n-as da sa ma intorc in timp sa particip si eu la cursele alea! super!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 multumim de link Rudi. Acum downloadez si eu. auzisem de el dar nu am avut ocazia sa il iau de nicaieri. Tu te mai dai? Ca ai disparut brusc din peisaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) Un film despre relatia om motocicleta ,un film despre duminicile in care toti simtim nevoia de adrenalina si mirosul benzinei si a cauciucului ars. Un film pentru toti motociclistii!! http://thepiratebay.org/torrent/3687686/Br...971_DVDRip_XviD /index.php?...t&p=1686126 Super intr-adevar! Dar haideti sa strangem intr-un singur loc torrentele astea, sa le gasim mai usor. Haideti sa folosim toti topicul existent deja, al carui link l-am pus mai sus. O sa-l regasiti si pe acest filmulet in link-ul dat, plus multe alte documentare de mare ajutor oricarui motociclist. Bafta maxima si primavara timpurie! Editat Februarie 10, 2009 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugix Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 /index.php?...t&p=1686126 Super intr-adevar! Dar haideti sa strangem intr-un singur loc torrentele astea, sa le gasim mai usor. Haideti sa folosim toti topicul existent deja, al carui link l-am pus mai sus. O sa-l regasiti si pe acest filmulet in link-ul dat, plus multe alte documentare de mare ajutor oricarui motociclist. Bafta maxima si primavara timpurie! Mai exista si On any sunday II , aparut in '81, dar nu e disponibil pe net (cel putin pentru gogele)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Pentru nostalgici - exista o editie limitata de casti open-face, lansata in mai anul asta, dedicata celui care a realizat filmul in 1971, Bruce Brown. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Profanez acest topic decedat cu cateva luni in urma pentru a posta urmatorul link: http://isohunt.com/torrent_details/141033725/on+any+sunday+II?tab=summary ON ANY SUNDAY II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate