ticolino Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 In lumina ultimelor evenimente, am nevoie neaparata de un buson cu cheie. De preferinta sa se potriveasca la un rezervor de voshod. Are cineva de vanzare? Ma puteti ajuta cu un sfat, unde sa caut? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 In lumina ultimelor evenimente, am nevoie neaparata de un buson cu cheie. De preferinta sa se potriveasca la un rezervor de voshod. Are cineva de vanzare? Ma puteti ajuta cu un sfat, unde sa caut? Multumesc am eu unul, mere cu cheie d rezervor de dacie...o sa pun o poza cred ca p luni si cu masuratorile d rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 s-a mai discutat despre problema asta si s-au mai facut si 2 topicuri : unul la coltzul comunistelor si unul la service. aleko spunea ca se gasesc bushoane cu cheie pt camioane (dar care merg si la rezervoarele motocicletelor ) in benzinarii. sunt cromate si costa in jur de 20-30 de ron. take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Deci daca diametrul de la buson este ca la Ij atunci, la Agip de langa Podul Constanta, pe la OMW-uri, unele Petromuri, ba chiar si la Lukoil gasesti. O cutie rosu cu verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 la peco ala peste drum de politehnica, langa liceul ala idiot. te uiti la ce au ei pe acolo expus ca vanzatorii nu au idee daca le ceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 multumesc. mi-am adus si eu aminte acum de topicul cu busoane pt camioane caut prin benzinarii sa vad ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 cand afli o solutie fiabila si pentru voshod te rog sa o impartasesti si noua , ca sant sigur ca sant oameni care au ramas fara benzina in voshod sau au aflat nisip ,mere, crengi... in rezervor . Mersi si noroc la cautare Numa Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 am incercat la mol si la omv, nu aveau si mi-au spus ca sunt sanse mari ca nici sa nu mai aduca. o sa incerc si in alte parti. intre timp, am vazut cum arata un buson de dacie. fara o adaptare la gatul rezervorului nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 sa nu cumva sa pui de Dacie ca e o porcarie si iti intra apa in rezervor... in Asa am la Nipru. Mai incearca ca poate ai noroc. Incearca un' ti-am spus eu la Agip spre Buc Noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 cea mai valabila metoda pe care am citit-o pe forum ar fi sa mergi la dezmembrari auto sa cumperi un rezervor de golf dacie... cu tot cu buson si cheie la el si sa-i tai gatul sa-l pui pe rezervoru tau un sudor bun face treaba asta in cateva minute dupa care dai cu khit vopsea si arata ca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Magazin de camioane am vazut pe strada care trece prin fata complexului studentesc belvedere, deci cum vii dinspre gara basarab, treci de bricostore-ul de pe dreapta, apoi tii drept inainte, pe piatra cubica, treci de fabrica de tigari, nu ajungi in regie si faci dreapta pe prima strada. Treci prin zona aia plina de tzigani si la un moment dat, pe dreapta e un maaare magazin cu piese auto pentru camioane. Acolo ar trebui sa aiba asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 am fost acolo si nu merge. in primul rand busonul "de camion" e muuult prea mare. in al doilea rand chiar daca ar fi mai mic (cica sunt si de microbuze), tot nu s-ar potrivi. mi se pare chiar mai greu de adaptat decat cel de dacie. adica ar merge binisor, daca as taia gatul rezervorului, dar nu vreau sa fac asta. mai incerc. am fost si la un agip dar nu aveau, o sa incerc sa ajung si la cel de pe 1mai cu buc noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Eu am avut la IJ gura de rezervor de Dacie sudata pe flansa si apoi pe rezervor, arata perfect, iar busonul era turcesc, mai mic si fiabil, pentru Dacie. La o adica poti cositori flansa pe rezervor, daca ti-e frica sa sudezi sau daca nu vrei sa deteriorezi prea mult vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 ideea cu flansa nu e rea. Nici nu mai trebuie sudura, o nituiesti cu pocnituri si poxipol dedesupt si arata si misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 si mie mi-au furat busonu' aseara deci caut si io! tot pt. ij, ca la jawa nu a umblat nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate