Shak Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Cum sa nu. Anul trecut am avut si un premiu pentru cel venit de la ceea mai mare distanta. Poate anul acesta esti tu acela. Va asteptam cu o palinca de nota maxima. Editat Aprilie 17, 2009 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 astept cu nerabdare sa ajung la voi. o sugestie : angajati pe cineva sau numiti din cadrul clubului vostru sa faca poze la intrare la toti participantii pe motociclete , astfel aveti si voi o evidenta clara ; si sa faca de asemenea un album foto profi. pana acum am vazut poze de la useri care mai de care mai haioase , iar eu vreau ca la nunta : primirea , masa si dansul . e doar o parere da, si sa mai fie si o asistenta medicala sa ne faca la fiecare grupa sanguina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 e doar o parere da, si sa mai fie si o asistenta medicala sa ne faca la fiecare grupa sanguina... dupa cum bine ai citit am facut o sugestie stict organizatorilor iar daca va fi luata in consideratie vom vedea .remarca ta o gasesc putin acida si daca vrei mistocareala, te astept la un pahar de bere si radem de ce vrei tu ! ok ? cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 dupa cum bine ai citit am facut o sugestie stict organizatorilor iar daca va fi luata in consideratie vom vedea .remarca ta o gasesc putin acida si daca vrei mistocareala, te astept la un pahar de bere si radem de ce vrei tu ! ok ? cheers! asa sa fie cum spui, voi fii prezent,numai ca beau suc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Un update - ceva nou? Nu mai am rabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Mai este mult pana vine intrunirea ca eu nu mai am rabdare Succes cu organizarea.Salajul prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 adevarul e ca si eu vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Mnoo... Mi se pare ca nu mai e foarte mult pana atunci, asa ca ma cam roade curiozitatea: ce vreme ati comandat, ce ati facut in final cu house-ul&cortul, cam la ce concursuri v-ati hotarat ati pregatit vinarsu`??? Nu mai e mult, dar parca nu mai am rabdare... Editat Mai 7, 2009 de Eddy Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Mnoo... Mi se pare ca nu mai e foarte mult pana atunci, asa ca ma cam roade curiozitatea: ce vreme ati comandat, ce ati facut in final cu house-ul&cortul, cam la ce concursuri v-ati hotarat ati pregatit vinarsu`??? Nu mai e mult, dar parca nu mai am rabdare... Mai ai putina rabdare, nu stiu de ce dar am impresia ca printre noi avem un spion care o sa inceapa sa toarne din secretele intrunirii Mihai Seth RC P.S. Deocamdata ce pot sa-ti spun ca mergem in fiecare duminica la biserica sa vb. cu nenea cu robinetul sa-l tina inchis din 28 mai pana in 1 iunie. Inca nu ne-a raspuns, poate citeste pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 P.S. Deocamdata ce pot sa-ti spun ca mergem in fiecare duminica la biserica sa vb. cu nenea cu robinetul sa-l tina inchis din 28 mai pana in 1 iunie. Inca nu ne-a raspuns, poate citeste pe forum Foarte tare Au mai ramas 21 de zile Abia astept !!!Pana atunci asfalt uscat si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Pff..eu si fata mea numai de asta vorbim,si eu dau in paranoia,mai sa tin motorul la "murat" pana pe 29 ca nu cumva sa se strice ceva pana atunci si sa o ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Cum sa nu. Anul trecut am avut si un premiu pentru cel venit de la ceea mai mare distanta. Poate anul acesta esti tu acela. Va asteptam cu o palinca de nota maxima. eu vin din craiova sau bucuresti, depinde unde o sa fiu atunci, dar oricum deabia astept sa fac un drum mai lung . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Multa lume vorbeste despre asta! Asa ca vom fi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) Am inteles cumva ca aceasta intrunire e cu limita de locuri sau ceva de genul?Cu pret de intrare bineinteles,nimic nu e mocca pe lumea asta,dar vreau si eu mai multe detalii,ca se apropie data de 29 si nimeni nu spune nimic concret.nu vreau sa bat 350 de km si sa patesc ca nu am intrare. Editat Mai 9, 2009 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Am inteles cumva ca aceasta intrunire e cu limita de locuri sau ceva de genul?Cu pret de intrare bineinteles,nimic nu e mocca pe lumea asta,dar vreau si eu mai multe detalii,ca se apropie data de 29 si nimeni nu spune nimic concret.nu vreau sa bat 350 de km si sa patesc ca nu am intrare. Cred ca v-a fi intrarea 30 lei de caciula si un snaps de tuica din partea casei la ,,caserie".O isigna ca si anul trecut si multa voie buna!Ah,uitasem,parca si o portie de gulas tot din partea casei,gresesc?ma gandesc ca anul asta v-a fi si mai multa lume ca si anul trecut ca li s-au dus vestea peste mari si tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Fratilor la cum sa dus vestea prin tara despre intrunirea de anul trecut de la Seth pana si prietenele,nevestele,amantele vor sa vina anul asta..asa ca pregatitiva cu multa tuica si insigne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Fratilor la cum sa dus vestea prin tara despre intrunirea de anul trecut de la Seth pana si prietenele,nevestele,amantele vor sa vina anul asta..asa ca pregatitiva cu multa tuica si insigne care aveti ,,neveste" si amante in plus,inchiriati un autocar si la Cluj cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) care aveti ,,neveste" si amante in plus,inchiriati un autocar si la Cluj cu ele! Din punctul meu de vedere a fost una dintre cele mai bune intruniri organizate din toate punctele de vedere chiar as pune`o pe primul loc sincer la intruniri de anul trecut nu mi`a parut o secunda rau ca am parcurs peste 800 de km Bucuresti-Cluj dus-intors....anul asta noi sa fim sanatosi pana atunci dar nu am de gand sa o ratez Editat Mai 9, 2009 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Din punctul meu de vedere a fost una dintre cele mai bune intruniri organizate din toate punctele de vedere chiar as pune`o pe primul loc sincer la intruniri de anul trecut nu mi`a parut o secunda rau ca am parcurs peste 800 de km Bucuresti-Cluj dus-intors....anul asta noi sa fim sanatosi pana atunci dar nu am de gand sa o ratez pai poate ar trebui sa facem un topic separat cu astia care plecam din bucuresti . daca ne organizam un pic poate plecam in gasca mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Am inteles cumva ca aceasta intrunire e cu limita de locuri sau ceva de genul?Cu pret de intrare bineinteles,nimic nu e mocca pe lumea asta,dar vreau si eu mai multe detalii,ca se apropie data de 29 si nimeni nu spune nimic concret.nu vreau sa bat 350 de km si sa patesc ca nu am intrare. Nu stiu de unde ai inteles asta, dar ai inteles gresit. Oricine este binevenit. In alta ordine de idei, multimim pentru aprecieri, conteaza foarte mult, mai ales acum cand suntem cu pregatirile pe ultima suta de metrii. Ne demonstreaza ca eforturile noastre nu sunt zadarnice si ne motiveaza sa incercam sa facem o intrunire mai reusita ca anult trecut. Mihai Seth RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Nu stiu de unde ai inteles asta, dar ai inteles gresit. Oricine este binevenit. In alta ordine de idei, multimim pentru aprecieri, conteaza foarte mult, mai ales acum cand suntem cu pregatirile pe ultima suta de metrii. Ne demonstreaza ca eforturile noastre nu sunt zadarnice si ne motiveaza sa incercam sa facem o intrunire mai reusita ca anult trecut. Mihai Seth RC sunt convins ca o sa vina o gramada de lume insa daca nu s-ar fi nimerit sa fie 2 intalniri in acelasi week ar fi venit si mai multa. apreciez eforturile voastre. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 a fost bestial si anul trecut, asa ca nu o sa lipsesc nici anul asta! bafta!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 sper sa pot sa ma prezint si eu.... seth rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Salutare, fratilor! In ce stare mai e balta aia din spatele campingului? Merge de o balaceala fara sa ma imbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Balaceala merge.. apa oricum nu are mai mult de 1.5 m Just in case Editat Mai 11, 2009 de Requiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate