Achile Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 salut! scuze ca va deranjez cu cataraga mea... am si eu o mica problema. Ce rol are cimpoiul, nu stiu cum sa fac evacuarea gazelor. Cimpoi n-am gasit si ma gandesc sa trag din galeria de evacuare o teava care merge la o toba artizanala... HELP! P.S: precizez ca motorul este unul de Cz 175 sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 salut! scuze ca va deranjez cu cataraga mea... am si eu o mica problema. Ce rol are cimpoiul, nu stiu cum sa fac evacuarea gazelor. Cimpoi n-am gasit si ma gandesc sa trag din galeria de evacuare o teava care merge la o toba artizanala... HELP! P.S: precizez ca motorul este unul de Cz 175 sport cauta o schema de toba sport pentru motoul tau. Daca toba nu e bine calculata esti penalizat la capitolul performante ale motorului si consum. La 2t toba este extrem de importanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 cauta o schema de toba sport pentru motoul tau. Daca toba nu e bine calculata esti penalizat la capitolul performante ale motorului si consum. La 2t toba este extrem de importanta La motorul in doi timpi "cimpoiul" are rol de supapa de evacuare mai ales la turatii mai mari. Daca pui o teava motorul pierde MULT din putere si se va incalzi peste masura Salut zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 cauta o schema de toba sport pentru motoul tau. Daca toba nu e bine calculata esti penalizat la capitolul performante ale motorului si consum. La 2t toba este extrem de importanta k, tinem legatura merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Pai si de unde se poate face rost de schema de toba sport pentru conuniste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 (editat) fratilor enduristi,vedeti ca in nr din nov.sau dec.al revistei motolife e un articol de vreo 3 pagini in care spune ce si cum cu calcule,dimensiuni,etc pt cimpoaiele astea afurisite de la mama lor de 2 timpi. Spor la namol. Editat Decembrie 4, 2005 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Pai nu toti avem revista...poti sa scanezi si sa postezi aici pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 4, 2005 Admin Share Postat Decembrie 4, 2005 Pai nu toti avem revista...poti sa scanezi si sa postezi aici pozele? Da si tu un ban si cumpara revista, nu asteptati totul de furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 aaa... cum punem mana pe ravista aia nenorocita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 De asta am si postat aici dar se pare ca am fost inteles gresit:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Cimpoiul se numeste toba rezonatoare. Si este diferita in functie de fiecare model de motoreta. Cauta pe net si sigur vei gasi si pt CZ 175 niste scheme despre cum sa faci o astfel de toba. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Pai cum sa caute pe net ca vreau si eu pentru minsk.....cum sa scrie pe google? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 motorul de minsk are o toba calculata si e fara CIMPOI. daca vrei sa maresti puterea motoretei pune un motor de dr 350 cm. sau cel mai bine ia alta motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate