mki79r Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 In urma cu un an tatal meu si-a cumparat un scooter Kymco BW 50 si l-a dus la resedinta lui de la Cheia.Eu merg frecvent la el acolo si cand aveam ocazia mai luam scooterul la cate o tura ,dupa ce il convingeam pe tata si ii dadeam bice pe curbele dintre Maneciu si Cheia, dar limitat de posibilitatea de a mai gusta si putin Off plus puterea care lasa de dorit la urcare si ambreiajul centifugal,deh scooter! Asa m-am hotarat sa imi cumpar o motocicleta in adevaratul sens al cuvantului.Am facut scoala ,am obtinut categoria A,eu avand B,C din 1996 si apoi am ajuns la partea grea alegerea motocicletei;eu avand 2 metri inaltime si 115 kg ;m-am uitat la cateva GSR-uri ,GSXF-uri,care pe langa ca imi erau mici (adica le luam de coarne si le treceam printre "craci",si nici nu prea se preteaza la soft-enduro si asa am ajuns la V-strom, pe care de cand m-am urcat am simtit ca este pentru mine,pozitia comoda de condus chiar si pentru persoanele inalte este un atu al acestui model si chiar manevrabilitatea este ok spunand asta din punctul de vedere al unui incepator. Motocicleta am luat-o noua de la Elfworkshop si am primit bonus echipamentul,am facut cu ea 1500 km din octombrie anul trecut pana in prezent si sunt super incantat de ea. Acum am inceput sa o accesorizez si eu un pic(cric central ,engine guard,top case). Sa va pun niste poze cu calutul meu la Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Sa te poarte pe cele mai frumoase drumuri si sa te protejeze in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 S-o stapanesti sanatos si cat mai multe drumuri frumoase! Ce an de fabricatie este? Ai ceva zgomote ciudate in furca fata la trecerea peste obstacole mici si drepte, gen gauri in asfalt decupate cu preduceaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Multumesc si drumuri bune. Este din 2008 si deocamdata nu am zgomote dubioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 frumos v-stromul dar tot mai misto e TDM-ul sa va stapanti sanatosi miliarde de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Multe drumuri fara probleme iti urez. Se pare ca mobrele noastre au aceeasi inima. Ai fost si prin orase mai aglomerate cu ea? Cum te descurci prin trafic? O vreme m-am gandit si eu la V-Storm dar am apoi m-am orientat catre sv gandindu-ma ca voi merge destul de mult si in oras. Ce fel de cauciucuri ai pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 Multe drumuri fara probleme iti urez.Se pare ca mobrele noastre au aceeasi inima. Ai fost si prin orase mai aglomerate cu ea? Cum te descurci prin trafic? O vreme m-am gandit si eu la V-Storm dar am apoi m-am orientat catre sv gandindu-ma ca voi merge destul de mult si in oras. Ce fel de cauciucuri ai pe ea? Ma descurc bine cu ea prin Bucuresti ,are cauciucuri Bridgestone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incidente. Intr-adevar trebuia ceva mare ptr tine. IN poza a 2 a chiar pare ca si stromu' e mic Grija mare la trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 frumos v-stromul dar tot mai misto e TDM-ul sa va stapanti sanatosi miliarde de km Fiecare cu gustul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trusk Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 frumos motor. sa ai bafta de ea si drum uscat (si poate inzapezit, ca vad ca-ti place ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 La cat animalul esti, de ce nu ti-ai luat de 1000? e super! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri impreuna va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 La cat animalul esti, de ce nu ti-ai luat de 1000? e super! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri impreuna va doresc! L-am vrut nou si cel de 1000 nu se mai vinde la noi pt. ca este euro 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MADOS Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) BELEA DE MOTOR... E CEVA DE VIS.... SUCCES SI SA VA IUBITI CAT MAI MULT SI SANATOS... CAT A COSTAT MOTORUL????? Editat Martie 26, 2009 de MADOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 BELEA DE MOTOR... E CEVA DE VIS....SUCCES SI SA VA IUBITI CAT MAI MULT SI SANATOS... CAT A COSTAT MOTORUL????? A fost 6680 euro + bonus echipament in valoare de 1500 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Mai 2, 2009 Autor Share Postat Mai 2, 2009 Chiar este o motocicleta buna si pentru un incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 ce curios! azi ti-am citit topic-ul despre v strom( am si eu unul) iar dupamasa ne-am petrecut intr-o curba pe cheia( eram cu prietena mea pe unul gri) cred ca tu erai,cel putin asa mi s-a parut. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 ce curios! azi ti-am citit topic-ul despre v strom( am si eu unul) iar dupamasa ne-am petrecut intr-o curba pe cheia( eram cu prietena mea pe unul gri) cred ca tu erai,cel putin asa mi s-a parut. bafta! Da imi aduc aminte ,eu eram deoarece frecventez zona parintii mei locuind intre Cheia si Maneciu. Si inca cateva poze: Mesaj completat Merge vacuta mea foarte bine si pe drumuri forestiere ; cine stie unde sunt facute pozele de mai sus? Ca pana am ajuns acolo a fost o portiune de drum rau care mai demult era asfaltat. Mesaj completat Pozele sunt de la Muntele Rosu, si drumul din Dn1a pana sus poate fi considerat offroad la cat de praf este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate