mmircea Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Si acuma sa vin si eu cu ultima tura de poze de la BIKES ON ICE !!! :) Pai HAI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Road Patrol BiKEs oN iCE ...Editia a IV-a Cabanele Dorulet , Retezat ... Repriza a III-a De Pozne ... Cea mai faina pozna evident Med Mex, ``Johnny Walker`` P.S. Vineri seara imi aduc aminte pe fragmente, ``Prietenii stiu De Ce `` Multumesc pe aceasta cale tuturor care au avut grija si m-au invelit pe coridor atunci cand am urlat la gresie, va pup pe toate fetele si la flacai o bere ``HatzegBerg``... Bai Med Mex, Solo, Berchezu, Silviu Yamaha sunteti Fantastici ... Fain Videoclip si Sunteti dusi cu Pluta rau, mai ales Med Mex, Profu`,Solo si multi altii ... Med Mex`u o luat la pana la urma la ,,ia-ma nene,, pe trompetele alea doua cu masina timpului ?... http://www.trilulilu.ro/sologiuc/0e3b4c79fecc6d si la mine incerca sa se catere Solo, da nu ma prindeam ce pune la cale, de fiecare data trageam tot mai tare de lepran...si iar m-ajungea Berchezu, daca era dupa el ne aducea in 2 ore akasa la cum ii fuge nipra. apropo Berchezule, vine ceva akasa de la radarul din turda? super tare drumul spre casa cu Max-u si Berchez, desi eram mai mult separati la cum ratam eu intersectiile... nau vrut domsoarele sa urce in masina timpului, k nu era programata corect si cine stie p-unde ajungeau Editat Februarie 23, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Pai HAI! HAI PA NAIBA CA DUPA CE M-AM CHINUIT 1 ORA SI JUMATATE , CAND I-AM DAT AD REPLAY IMI ZICEA CA TOPICUL A FOST MUTAT ASA CA 1 LA 0 PENTRU FORUM !!! IO NU STIU CE NAIBA ARE ! MAI INCERC MAINE CA ACUMA NU MAI AM RABDARE !! Bafta la toata lumea tot ce am vazut pana acuma filme si poze toate sunt de nota 10 cu felicitari !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 SUPER FAINA INTRUNIREA ... ORICUM "MEX" E CEL MAI TARE , TINEO TOT ASA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxlg3100 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 hai cu poze care aveti, ca mie mi'a inghetat acumulatorul si nu am nici macar una ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Intrunire de nota 10,Oameni de nota 10,Poze de nota 10 si Videoclipurile lui Solo de nota 10,felicitari inca odata pt toti participantii pe motoare si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Reusita intrunirea...cu oameni de treaba pusi tot timpul pe distractie.....cum se spune...De VIATA..... Frumos si focul si cantarile maestrilor la chitara....Bun si vinu fiert....... A fost prea scurt dar a fost frumos.... felicitari tuturor mototciclistilor care au avut curaj s avia pe motoare...fie ei de prin zona...fie d ela Braila sau Bucuresti(Antenuta felicitari pt motor si sa-l stapanesti sanatoasa). Avem si noi vreo 300 si ceva de poze si cateva mini filmulete...dar din pacate timpul nu tine cu noi si inca nu am avut timp sa le sortez si sa le micsorez si sa le pun sa vada toata lumea cum a fost la intrunire... Cand pot le sortez si am sa pun si eu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Am o multime de poze, dar cu parere de rau, la cum merge site-ul... nu mai am nervi, am incercat deja de 4 ori, mi-am pierdut rabdarea. Poate incerc mai taziu, dar tot asa cu mai putine, ca daca incarc 15 bucati si cand sa dau add, cade conexiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Inca 5 bucati: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) Baaaaaaaaa ati ajuns cu totii bineeee !!!!! ........ eu am ajuns ! Intai de toate sa-i multumim lui Adi Torpan pentru energia furnizata de el, altfel nu reuseam sa retin amintirile pa care le vedeti si voi ! si o mica mare revedere cu deosebita placere Poze nu are rost sa mai pun s-a spus aproape tot ! Sper ca la anul sa ne vedem la fel de sanatosi ! Multumesc organizatorilor pentru premiul pe care mi l-au acordat fara prea multa munca din partea mea ! - daca locuiam in Vama Veche tot veneam la intrunire. Va las cu bine Editat Februarie 24, 2009 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Mai incerc sa pun si eu ceva poze !!! Daca merge bine daca nu ma las pagubas ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Vad ca am reusit sa mai pun niste poze, asa ca mai incarc , cateva poze si eu am gatat cu iele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Mai am: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxxlg3100 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 pozele de vineri seara cand ne'au carat motoarele baietii cu papucul le are cineva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 pozele de vineri seara cand ne'au carat motoarele baietii cu papucul le are cineva ??? Ar trebui sa la aiba Ghitza...am sa incerc sa le iau de la el...sau Achime, poti sa vb si tu cu el, sa vedem cum facem rost de pozele alea Eu acum lucrez la un slide cu pozele de la mine, mai bine asa, decat sa ma chinui cu porcaria asta de forum...o sa urmeze slide-ul si niste link-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 pozele de vineri seara cand ne'au carat motoarele baietii cu papucul le are cineva ??? Noi am carat cat de multe motoare am putut cu papucul , dar nu am apucat sa facem si poze ,ASTEPTAM POZE DE LA ALTE PERSOANE !!! Ne vedem la vara !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Inca o tura de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Filmul cu cei din Timisoara si Lugoj (o cazatura inclusa,bonus ) Multumim Road Patrol,nota 10!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Coool video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 shi inca un filmuletz de la mini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Am reusit in sfarsit sa pun si eu slide-ul pe care l-am promis mai devreme. Deocamdata pe MotoTube http://www.mototube.ro/view/1079/bikes-on-...banele-dorulet/ O sa urmeze linkuri si catre Youtube si Trilulilu (slide-ul e uploadat pe toate, doar ca de la servici nu am acces la Youtube si Trilulilu, asa ca...mai tarziu cu link-urile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 O prima tura de poze de la gasca din Mures...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 A doua tura.... ..... in concluzie... cum era de asteptat intalnirea a fost o reusita... lume, atmosfera, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Sa fie pus si aici "live", fara link-uri slide-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Faina intilnire bajetii! Faine filmele lu' Solo cu Mad Mex. Ma tot intreaba unu Kusturica de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate