antemiu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 A fost misto... mai ales drumul... a meritat efortu! Si varianta brasoveana de plecare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Am mai recuperat cateva fotografii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 De fiecare data cand ma uit la poze sau la ce a mai scris lumea pe aici , asa ma ia un dor de inca o petrecere de asta de numa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 De fiecare data cand ma uit la poze sau la ce a mai scris lumea pe aici , asa ma ia un dor de inca o petrecere de asta de numa !!!! Da caline, dar macar tu ai avut parte de una anu' asta.... nu ca altii care din anumite motive n-au mai putut veni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Da caline, dar macar tu ai avut parte de una anu' asta.... nu ca altii care din anumite motive n-au mai putut veni.... Cu parere de rau, dar Bikes On Ice-ul e odata-n an, de aceea unii mai dau cu piciorul in "anumite motive" si semneaza condica Scuze, Bogdy, dar nu m-am putut abtine sa nu te sicanez, hai nu te mania prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Da caline, dar macar tu ai avut parte de una anu' asta.... nu ca altii care din anumite motive n-au mai putut veni.... Cu parere de rau, dar Bikes On Ice-ul e odata-n an, de aceea unii mai dau cu piciorul in "anumite motive" si semneaza condica Scuze, Bogdy, dar nu m-am putut abtine sa nu te sicanez, hai nu te mania prea tare ei eddy... cum sa ma supar pe tine? chiar ma asteptam la ceva de genu din pacate nu am putut da cu piciorul in "anumite motive" pentru ca nu am avut cum. crezi ca n-as fi venit daca aveam vreo portita de scapare? asta e... incerc sa ma linistesc uitandu-ma la poze... si sa astept sa termin o data cu totul si sa-mi iau o data motor si gata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Jale cu J mare a fost oricum desi eu am venit in ultimul moment si fara motor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 De fiecare data cand ma uit la poze sau la ce a mai scris lumea pe aici , asa ma ia un dor de inca o petrecere de asta de numa !!!! si eu as mai avea chef de una Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Nu trece vara sa vin iara BIKES ON ICE !!!!! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Frumoasa intrunire va urmaresc de mult de cand locuiam in peninsula Iberica, acum sunt in Rom. miar place sa ajung la intrunirea de la anu. Dar e cam frigu dracului din Buc. pana acolo pe motor pe zapezi, ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Frumoasa intrunire va urmaresc de mult de cand locuiam in peninsula Iberica, acum sunt in Rom. miar place sa ajung la intrunirea de la anu. Dar e cam frigu dracului din Buc. pana acolo pe motor pe zapezi, ma mai gandesc. Mai sunt grupulete care au venit din Buc. poate te alaturi lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 (editat) bah... asa im vine sa ma ridic din scaun, asa beut' de ziua mea si sa merg pana akolo sa va astept... da crek o sa mai am putin rabdare ...pana in februarie... ia uite ca fac si rime Editat Decembrie 9, 2009 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Oooo .... ce pofta mi-ati facut! ... Muresu va fi prezent, ca in fiecare an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Oooo .... ce pofta mi-ati facut! ... Muresu va fi prezent, ca in fiecare an Suntem convinsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 SUPER TARE DOMNU CRETZU !!! NE VEDEM LA BIKE ON ICE RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Frumoasa intrunire va urmaresc de mult de cand locuiam in peninsula Iberica, acum sunt in Rom. miar place sa ajung la intrunirea de la anu. Dar e cam frigu dracului din Buc. pana acolo pe motor pe zapezi, ma mai gandesc. remorca, microbus, pick-up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 deci cand urmeaza sa fie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 deci cand urmeaza sa fie ? CAUTA LA INTALNIRI , EVENIMENTE SI SIGUR O SA GASESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 deci cand urmeaza sa fie ? 19-21 Februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the tiger Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 M-am gandit sa reimprospatez topicul asta cu niste poze de anul trecut (ca sa v-amintiti ce tare a fost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate