Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 bai nene deci dna 180 ii da rusine la S-U-N-E-T la rs de 50 sau 125 la orice ora. probabil nu ai auzit cum suna un dna 180 ca altfel nu imi explic ce nu intelegi. asphalt uscat aha.. si tu iti iei troaca pt. sunet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reddog Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 bai nene, am zis mai sus pentru ce mi-am luato "e super de oras, mai ales de bucuresti. consuma cam mult (4-5%) da e destul de vioaie si manevrabila" daca citeai stiai. pe langa asta are si un design marfa si sunetu mai misto ca un rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutzz Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Cam 120 merge dak e bun se duce greu in 130...aveam eu o poza cu bordu dar e la fel k cel de 50,180...la demaraj nu`i cine stie ce...eu itzi spun parerea mea k am mers pe unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ba din contra...iti zic ca m`am dat cu un dna de 180...si tind sa cred ca face si rs asta nou la demaraj...deci vreau sa zic ca rupe asfaltul...in cateva secunde ai suta....si nu vorbesc din auzite...vorbesc din experienta Cam 120 merge dak e bun se duce greu in 130...aveam eu o poza cu bordu dar e la fel k cel de 50,180...la demaraj nu`i cine stie ce...eu itzi spun parerea mea k am mers pe unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 asa arata bordul....eu zic ca pentru bucuresti e foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Doamne cum am ajuns...se raspunde unui topic vechi de un an jumate! Ce urmeaza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Doamne cum am ajuns...se raspunde unui topic vechi de un an jumate! Ce urmeaza?! Urmeaza sa radem toti de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iancu Costel Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Doamne mah baieti...cum naiba sa prinzi 150 cu runner sau dna?? Poti sa-i faci ce vrei...sa-i scoti limitari, sa-i pui chip pe motor, sa ii gauresti toba, sa slabesti nust cate kile,sa meri pe deal in jos ca 150 tot nu prinzi. pui set de 150 scoti toate limitarile si roata pe spate cu 1 mai mare eu cred ca merge nu sunt mecanic dar o sa incerc toata operatia asta sa ma conving practic » Post actualizat in 29 Jan 2016 22:08 destul de interesanta discutia de aici veche dar utila poate ami spuneti si mie cum se face schimbul unde se baga ulei cum se scoate pe unde bag lichid de frana si alte detalii dinastea dar as vrea sa stiu daca stie cineva si daca mai baga cineva in seama topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Eu zic sa-ti iei DNA ,nu RS125 ,e prea nervoasa pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 3, 2016 Autor Share Postat Februarie 3, 2016 Mi-e rusine cu mine...va rog...poate un moderator sa stearga topicul? )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Mi-e rusine cu mine...va rog...poate un moderator sa stearga topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 4, 2016 Autor Share Postat Februarie 4, 2016 Razi in loc sa te bucuri... Auzi tu...n-ai loc sa o dai pe a 4-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Razi in loc sa te bucuri... Auzi tu...n-ai loc sa o dai pe a 4-a Lasa asta, dar sa te doara si piciorusul stang de la schimbat vitezele...stiam eu ca esti un delicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 4, 2016 Autor Share Postat Februarie 4, 2016 ultima oara m-a durut...la ultima iesire )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casian Valenas Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 La 13.12.2005 la 0:39, hihi a spus: Un DNA suna ca un scuter (poate e un pic mai zgomotoasa). Iti dai seama ca nelimitata... si nici nu cred ca prinde 130. Totusi, eu sunt de parere ca o aprilia e mult mai buna. Oare va face fata DNAul cand vei avea pasager ? Face față un scuter de 49 și nu a face un motor de 125 Ce minte aveți ma jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate