IraSciBil Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 N'are timp de poze ca se da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Bravo Ninja!!! Sa-ti traiasca si sa ai grija de el! Si sa ne vedem pe la intruniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Merci de urari, o sa pun si poze dar n-am facut. Motorul e nou pt mine dar vechi pt altii asa ca il stiti. Si intr-adevar, de vineri nu imi vine sa ma mai despart de el. @ ZZZ Era o gluma prost plasata, de Stef, normal ca o sa ne vedem pe la intruniri in masura in care sunt banuti suficienti de gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 Iacata si pozele... facute special sa ma laud si eu Si apare si pisica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Si continuarea,desi o sa'mi iau omorul pt ca "Irina: gata Irina: alealate sa nu le pui Irina: ca sunt urata" ( desi mie nu mi se pare,ba din contra ... iar erectia mi'e martora ) : P.S.: pe linga pisica mai apare inca un animal care s'a aciuat pe linga casa noastra,l'am numit aici pe stege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Frumoasa "jucarie" .... petele alea de ulei de pe jos sunt de la ea ? ..glumesc asfalt uscat si multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Sa o porti sanatoasa P.S. petele de ulei sunt de la DACIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_block Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 sa-l porti sanatos....pe bune... si sa ai noroc de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 12, 2006 Admin Share Postat Aprilie 12, 2006 Girl Power!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 ceasul rau pisica neagra, ptiuuuuuuuu FELICITARI faratzilor axo-ninja pt ca s-au inoit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 Merci de urari, adevarul e ca ne- am imprietenit, trage si duduie frumos. Si ca un element nou pt mine are si frane si lumini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Irascibile, mai ai de gand sa stai mult pasager ? Iti cam place in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Irascibile, mai ai de gand sa stai mult pasager ? Iti cam place in spate Fara carnet nu pot decat pasager.Si sincer sa fiu imi place in spatele Irinei,merge f bine si nu mi'e frica,n'as prea merge pasager cu altii.Sunt foarte mandru de iubita mea! Nu stiu sigur,dar nu cred ca e asa de usor sa mergi in Bucuresti cu un pasager de 100 kile pe Dominator(poate ma lamureste cineva care stie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) eu stiu sigur ca se merge f bine prin bucuresti FARA pasager (doar cu conducator de 100 de chile) Editat Aprilie 12, 2006 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari, Irina! vezi, fratele la nevoie se cunoaste, hehe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 sa ai noroc de el..si asfalt uscat...multa bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 Am si eu o intrebare, cine iese de pe sosea dar mai soft asa, ca de incepatori? Vrea si eu sa merg. Am vorbit cu Cata M dar m-a respins din gasca, ca cica ei merg la risc, where no man has gone before. DECI? Sau toti va dati tare pe rape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 can i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Am si eu o intrebare, cine iese de pe sosea dar mai soft asa, ca de incepatori? Vrea si eu sa merg. Am vorbit cu Cata M dar m-a respins din gasca, ca cica ei merg la risc, where no man has gone before. DECI? Sau toti va dati tare pe rape? Hai in we la Azuga.Capritza ma asteapta deja acolo ... Cat despre plimbari cu vacile, ai rabdare sa se topeasca zapada si mergem pe munte.Stiu multe trasee frumoase numai pe la 2000 m altitudine P.S.nu te-am respins din gashka.Pur si simplu ai alt tip de moto si nu poti merge prin rape cu ea. Daca vii in we acolo, o sa-ti dai seama despre ce vorbesc dupa un drive-test cu aia mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 Am si eu o intrebare: daca atunci cand stau in picioare ma doare spatele insemana ca e ghidonul prea scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinamique Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Am si eu o intrebare: daca atunci cand stau in picioare ma doare spatele insemana ca e ghidonul prea scurt? si eu am aceeasi problema, ma rupe spatele dupa o tura. Cred ca fac febra musculara de la tras de motor...mai ramane in noroi, mai il trantesc si tre sa il ridic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate