maitre Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Aveti idee unde pot gasi o vopsitorie care vopseste in camp electrostatic - powder coated? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Aveti idee unde pot gasi o vopsitorie care vopseste in camp electrostatic - powder coated? Power of Google > click me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Aveti idee unde pot gasi o vopsitorie care vopseste in camp electrostatic - powder coated? Ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Ai pm zi tare sa auzim si noi, ca poate nu e sg interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 zi tare sa auzim si noi, ca poate nu e sg interesat maine ma duc sa imi iau barele si suportii de bagaje de la un nene care indoaie/sudeaza/vopseste 1200 scaune metalice lunar. Confectioneaza si standere moto, orice confectii, in special din teava rotunda indoita. Ar fi o idee. Nu stiu cum e la plasticuri, fibre,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 maine ma duc sa imi iau barele si suportii de bagaje de la un nene care indoaie/sudeaza/vopseste 1200 scaune metalice lunar. Confectioneaza si standere moto, orice confectii, in special din teava rotunda indoita. Ar fi o idee. Nu stiu cum e la plasticuri, fibre,etc daca iti plac cum au iesit, lasa-ne un nr de tel daca poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_mihnea_ Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Ai pm Imi dai si mie un pm in care sa-mi spui unde pot sa gasesc si eu un atelier de "powder coating" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Imi dai si mie un pm in care sa-mi spui unde pot sa gasesc si eu un atelier de "powder coating" ? cine stie un atelier, sa dea aici datele de contact....cererea e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Stiu ..dar in Iasi...! E o firma ,deci ofera factura ..si cred ca are toata paleta de culori .Problema e sa te nimeresti pe ce culoare au in momentul comenzii ...ei vopsesc serii mari..si nu schimba culorile cand vrea "gigi".Au si cuptor de uscare ...in cateva ceasuri ai iesit vopsit !Eu vopsesc des la ei aluminiu .Firma ..e NEDO ..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 aveti idee daca se poate vopsi un element din otel slefuit (exemplu un bull bar de jeep)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 bai parca e secret de stat powder-coating'u asta....zice-ti fratilor ce stiti cu detalii nu "ai PM" sau mai stiu eu ce.care ti-ai facut,ce ti-ai facut,cat a costat,cat a durat,cat de multumit ai fost. bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobre_alex Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 ma intereseaza si pe mine pt un prieten care vrea sa isi vopseasca scaritele negre,daca stie cineva un atelier din bucuresti de preferat care face astfel de vopsitorie astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am o carena centrala alba, de o nuantza f deschisa. am fost la vopsitori si mi-au zis ca nu exista asa nuantza pe vopsea auto si ca sa incerc in camp electrostatic cu pulbere. intrebarea este: si poate vopsi daca nu este din metal? se poate da in prealabil cu grafit sau ceva conductibil ca sa prinda vopseaua de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Salut, Am un atelier de custom powdercoating. Lucrez cu serii mici si culori ciudate. Timp de retur intre 3 si 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) bine man! niste preturi aproximative, ceva? un capac de alternator, o janta? sa stim pe unde ne invartim de "mos craciun" aluminiu merge vopsit in felul asta? (scarite) Editat Noiembrie 5, 2009 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Merge vopsit si aluminiul fara probleme. Referitor la preturi, acestea variaza in functie de culoare, de starea piesei, de cat de mult trebuie mascat etc. Scarite in jur de 10 euro bucata, jante cam 35 de euro, pinioane 10 euro. Preturile astea sunt pentru culori simple. Pentru efecte speciale(texturi, candy, chrome etc) preturile cresc. Daca sunt mai multe piese fac reduceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate