elcamino Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 in data de 16 mai pe aeroportul din baia mare se va desfasura campionatul mondial de stunt riding.pt info vizitati www.urbanmoto.ro participa aproximativ 45 de concurenti din 12 tari.Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) super tare , la evenimentul asta chiar trebuie sa mergem. concurenti din toata lumea detalii http://www.urbanmoto.ro/concurs_ro.html Alexandre Tomaszek - franta Duhoux Guillaume - franta Angyal Zoltan - ungaria Bruno Ferreira - franta Szollosi Peter - ungaria Burany Viktor - ungaria Szabo Akos - ungaria Der Gabor - ungaria Erdei Balazs - ungaria ANDREW "NIZZY anglia CĂŠdric Lemaire franta Kyle Rapport canada Nick Apex Broca statele unite Paruss Editat Februarie 26, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 sper ca cineva sa filmeze complet campionatul asta ca sa ne uitam si noi astia care nu avem cum sa ajungem acolo...bafta concurentilor din RO (daca o sa fie ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 am eu camera video calumea .... pt filmat nunti ... dar intrebarea este imi da cineva voie sa filmez acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Super tare! Sper sa reusesc sa ajung...Nu am nici o treaba cu stunt-ul dar imi place sa privesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 daca rezolvam sa ma lase sa filmez merg cu toata placerea... apoi fac si DVD dupa filmare . cine stie ceva sa ma caute pe messenger la id : bogdhanel@yahoo.com sau la 0743300695 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 nu doresc sa vand ... doresc doar sa filmez pt motociclistii care nu pot sa vina la concurs si eventual sa punem pe site daca avem voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 nu doresc sa vand ... doresc doar sa filmez pt motociclistii care nu pot sa vina la concurs si eventual sa punem pe site daca avem voie. super!!!!! sper sa nu fie probleme! dar daca nu vinzi, atunci nu are cine sa te opreasca sa filmezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 si niste romanasi de-ai nostrii nu salta si ei nimic p-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Baietii, gasim vre-un loc de campare in zona? Eu vreau sa vin impreuna cu vre-o doi prieteni cu motoarele, nu ne bagam la cazare ca nu prea ne permitem. Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 super!!!!! sper sa nu fie probleme! dar daca nu vinzi, atunci nu are cine sa te opreasca sa filmezi! Mie imi era sa nu vina astia si sa zica ca nu am voie si alea alea ... ca daca stiu ca ii voie atunci merg, filmez, vin acasa, editez ce trebuie, si apoi sa avem si pt cei care nu or venit .... ca probabbil televiziunea ungureasca nu o sa dea cine stie pana cand ... si nu o sa dea decat pe bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Multam! Mai vedem pana atunci cum vor sta treburile, de venit venim, sper sa iasa frumos, succes la organizare(daca va ocupati si de asta). Poate la varsta ta voi vedea si eu lucrurile altfel, desi nu-mi doresc. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 am inteles... am vb si cu istvan. ... sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Apropo de cazare 'eftina, ar fi pretioase niste informatii despre locuri cu pat la preturi decente. Eu intentionez sa vin la eveniment si parca nu mi-ar placea sa stau sa caut cazare dupa o carca de km. Consider ca ar fi frumos sa ne si gasim o parte dintre noi ca sa putem impartasi experienta drumului de pan' acolo. Asa ca mai bine dau o bere cui da un pont despre cazare in Baia Mare sau prin prejurimi decat sa platesc aiurea pentru televizoru' din camera. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CAMY Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Cel mai tare eveniment de pana acum din Romania .Mergem cu sigurantza ,mai ales ca vor participa si doi concurentzi romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CAMY Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Sa schimbat locatia,Bucuresti 16 Mai la Romexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Sa schimbat locatia,Bucuresti 16 Mai la Romexpo Scuze,este zvon,sau sursa sigura? Mai este putin timp,si sa stim si noi cum ne facem socotelile....astept detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kaizen Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Se pare ca si pe site-ul oficial al evenimentului s-a updatat locatia. link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 zuperrrr, abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Ataaat! Chiar aseara vorbeam cu niste baietii cum sa facem sa inchiriem un microbuz cu locuri sa venim cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 intrarea libera? sau cat va costa un bilet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CAMY Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 intrarea libera? sau cat va costa un bilet? Pretul unui bilet va fi de 30 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 de ce pana masi sa schimbat locatia? nu era bine aeroportul din BM ? sunt bani un motiv pt care sa schimbat locatia? oricum sa schimbi locatia cu 3 saptamani inainte e cam nasol, cand o tara intreaga stia ca va fi la BM! Imi pare rau dar nu cred ca o sa mai ajung de la BN la B, e ceva drum 1000 km+ dus-intors imi pare rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate