skija Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 noi, cu masinile plecam marti noaptea, ca sa fim miercuri in Atena... nu cred ca ne putem tine cu loganurile dupa voi.. dar ar fi bine de stiut ca e cineva in spate sau in fatza... tinem legatura... Noi stam pana duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Mergeti, mergeti ca e super fain!! Eu am fost la Budapesta, am luat bilete din septembrie si a meritat din plin asteptarea, atat cea din toamna pana acum cat si cea de 19 de ani de cand le sunt fan. Numai un super pasionat de muzica ACϟDC poate fii atat de incantat de o asemenea experienta asa ca mergeti sa-i vedeti ca poate fi un moment unic. Cititi si aici: /index.php?...p;#entry1787833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Eu am de vanzare 2 bilete pentru concertul de la Atena: 110 euro/bucata - categoria 1 cu loc pe scaun. Daca nu ati aflat inca ce frumos a fost la Budapesta, cititi mai jos: AC/DC - Gheata neagra la Budapesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 eu ma duc pe 26 mai in serbia am luat bilet la gazon B cu 200 lei, cred ca inca se mai gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) eu voi pleca in data de 17 mai cu dimineata in cap pe ruta giurgiu-sofia-salonic-atena! sunt doritori sa facem convoi? Editat Mai 5, 2009 de Virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 pe 17? asa devreme??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Salut! Daca imi gasesc bilet vin si io (poate mai are @Spirit Honda) unu'. @Preacuviosul_Mihail ai cazare? II dai tare? @Skija & baietii cu loganu' - poate merg eu cu voi in caz ca nu ma tin de miari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Ghinion. Biletele s-au dus asa ca nu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Stiu ca ar trebui sa deschid un topic diferit,dar nu vreau sa umplu forumul cu reclame aiurea...asa ca postez aici. Vand bilet la Ac/Dc Belgrad-26 mai 2009 ,pret 400 RON. Pentru detalii discutam pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 se pare ca si eu o sa am un bilet in plus. pe gazon, pretul este cu cat l-am luat, 90 de eu.cine e amator da pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 eu voi pleca in data de 17 mai cu dimineata in cap pe ruta giurgiu-sofia-salonic-atena! sunt doritori sa facem convoi? Si eu plec, dqar sper sa fac mai putin...asha ca plec pe 27 Cred ca ai gresit si ai vrut sa spui 27. Noi suntem doua motociclete (alte doua dupa pranz) si ne reunim in salonic. pe 28 plecam spre atena. Daca schimabm telefoane poate ne vedem acolo la o bere macar, daca drumul tot nu-l facem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stebelsergiu Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Eu sunt nou pe-aici.....ce inseamna PM?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Sorry pentru doritori. Biletul s-a dat ca painea calda. Imi cer scuze ca nu am apucat sa anunt mai repede. PM inseamna Personal Message.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 2 bilete de vanzare pentru concertul din Viena: 80 Euro/bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 @OvidiuCN - avem noi un bilet pe gazon... ai PM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Ptr. cei interesati.. avem si play-listul... "Sas proothw tin pithani setlist gia to oaka. Basizetai stis mexri tora eyropaikes tous sunaulies. Den apokleiontai prosthikes i allages. Rock & roll train Hell ain't abad place to be Back in black Big jack Dirty deeds Shot down in flames Thunderstruck Black ice The jack Hells bells Shoot to thrill War machine Dog eat dog Anything goes You shook me all night long TNT Whole lotta rosie Let there be rock prosopika tha ithela na akousw kai to "If You Want Blood You've Got It" elpizw.... 12 Meres minane upomoni! ypenthimizw oti oi pules anoigoun meta tis 5 (to apogeuma e)" inca mai avem un bilet la gazon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 Cred ca cei care mergem ar fi bine sa schimbam numere de tel pe PM. Chjiar daca nu mergem drumul imnpreuna, poate bem acolo o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 categoric... nu uitati steagurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 categoric... nu uitati steagurile... Luati voi in masina si ptr noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 INFO ptr. a ajunge la O.A.K.A. stadion: Bus - Use X14 from Syntagma Square in central Athens. It will take you directly to the Olympic Stadium. Allow at least 30', although this can vary a lot. Metro - It is a 25' ride from the city centre ("Omonia"). Use line 1 and get off at "Irini". From there it is a 10' walk through the Olympic Complex to the stadium. harta metrou: http://www.marshal.ro/images/harta_metrou_atena.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Pentru cazare se poate arunca un ochi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 pentru ca am avut un accident cu conserva (din fericire) nu mai imi permit sa merg la concert deci eu am un bilet de vanzare la concertul din Belgrad e cel de 60 E cu taxe 74,40E eu il dau la 37E PM pentru tel de contact merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 AMR 0 ovidiu, skija ne vedem pe drum, vb la tel. mihail ne vedem in athena. bafta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Ok, Grex. Eu cu Skija avem in plan sa iesim din RO pe la 17:00-17:30. Ne auzim la tel. Asfalt uscat si sa nu avem parte de evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Super concert. Ar fi meritat si daca mergeam in maini pana la atena. Editat Iunie 1, 2009 de Preacuviosul_Mihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate