sorin56ro2001 Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Cine ma pote ajuta cu o restaurare de bord pentru o YAMAHA XJ 600S din 1987 . Trebuie refacuta inscriptionarea in primul rand si imbunatatit iluminatul. Se poate cumva transforma si in elecronic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Cine ma pote ajuta cu o restaurare de bord pentru o YAMAHA XJ 600S din 1987 .Trebuie refacuta inscriptionarea in primul rand si imbunatatit iluminatul. Se poate cumva transforma si in elecronic? incearca pe la piese de schimb dak gasesti exact modelul asta sunt multi care aduk piese din dezmenbrari si dak ai noroc poate gasesti iar de pus unul electronic...posibil dar treb sa vrb cu un mecanic priceput si la electronica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 De restaurat ansamblul e relativ simplu, cu inscriptionarea si reglajul e mai delicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Cine ma pote ajuta cu o restaurare de bord pentru o YAMAHA XJ 600S din 1987 .Trebuie refacuta inscriptionarea in primul rand si imbunatatit iluminatul. Se poate cumva transforma si in elecronic? ia pune o poza cu bordu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 De restaurat ansamblul e relativ simplu, cu inscriptionarea si reglajul e mai delicat Ce reglaj omule ? toata treaba e sa nimereasca inscriptionarea, ca reglaj nu ai nicaieri, nici la turometru, nici la vitezometru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 are, se da mai tare sau mai incet. sonorul. Sunt borduri electronice de cumparat gata, universale, vezi la http://www.louis.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Ce reglaj omule ? toata treaba e sa nimereasca inscriptionarea, ca reglaj nu ai nicaieri, nici la turometru, nici la vitezometru ... Daca sunt mancate plasticele sau rotitele de pe acolo si se reface integral, trebuie reglat corect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Daca sunt mancate plasticele sau rotitele de pe acolo si se reface integral, trebuie reglat corect.... In cazul asta il arunci, cel putin in cazul vitezoemtrului nu prea ai ce ii face pentru ca toata treaba e dintr-un arc foarte mic si foarte fin, care daca a fost cumva atins de rugina nu prea mai ai ce ii face ... daca vorbesti de tahometru, cred ca poate lejer lua de pe alte motoare yamaha tot ansamblul ala si chiar daca il reconditioneaza pe ala tot nu ai ce regla la el, ai 2 variante .... fie il mineresti, fie nu ... Editat Martie 4, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 In cazul in care ceasurile indica, corect...mai e varianta sa gasesti un alt bord si sa iei de la el doar inscriptionarea...mai exact cadranul acela de plastic pe care sunt inscriptiile...iar cu iluminarea se rezolva relativ usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 iar cu iluminarea se rezolva relativ usor da detalii cu ce solutie ai adoptat tu: materiale de care, de unde, cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 de restaurat nu stiu cum sa te ajut, dar probabil cel mai bun lucru ar fi sa gasesti unul functional la dezmembrari. daca doresti doar un bord functional - gasesti aici: http://www.louis.de/_10175604c04677b1b6b52...tnr_gr=10034897 bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 sau incearca la numarul asta de telefon 0721218034 Distibuitoru (de pe alt forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Ai vazut bordul meu? Daca da, am folosit leduri RGB SMD si un microcontroller... Ledurile le-am luat de la un magazin online, ledshop parca, microcontrollerul tot de pe net. Daca vreti mai multe detalii...vb pe mess, ma intrebati ce va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 Iaca si "inculpatu'" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 (editat) Iaca si "inculpatu'" Editat Martie 5, 2009 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) Cine ma pote ajuta cu o restaurare de bord pentru o YAMAHA XJ 600S din 1987 .Trebuie refacuta inscriptionarea in primul rand si imbunatatit iluminatul. Se poate cumva transforma si in elecronic? intreaba la o firma de autocolante. Ideal ar fi sa ai o poze cu insctiptionarea in format electronic (le mai lucreaza ei) Sigla de la avatarul meu a costat 2,3 lei 19x19cm, am lipit-o pe parbriz. Eventual baietii iti fac negativul, il lipesti, apoi vopsesti fantele decupate. Dar cred ca stiu ei mai bine Succese! Atentie cu liniutele pe la 1000-1500 rot pentru leglat relantiul Editat Martie 5, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Pai mi se pare ca ai avea nevoie de niste bucati de plexiglas pentru capace, niste stickere pentru indicatoare, si de niste becuri de inlocut pe dedesubt. Vorbim pe la birou (io's tanaru' cu Dominatoru' care se da si pe frig)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate