rylalex Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Salut. As vrea sa imi instalez si eu un amplificator + vreo 2 difuzoare auto care sa cante printr-un mp3/mp4 player sau chiar si prin telefon care sa nu ocupe nici prea mult spatiu si sa nu fac scuterul vraiste. Cam asa as vrea sa arate . "Mitzu mini-amplifier" unde gasesc asa ceva? Pe google nimic. Eu sunt din Constanta, gasesc ceva prin apropiere? Am mai avut niste boxe mici de calculator legate la baterie dupa ce i-am scos transformatorul din ele, dar... nu eram multumit, dupa 60 la ora nu mai auzeam nimic si se vedea si urat! vreau ceva care sa fie pus finut ordinat sa nu atarne firele si in special sa se auda bine. Astept sfaturi din partea voastra. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Salut. As vrea sa imi instalez si eu un amplificator + vreo 2 difuzoare auto care sa cante printr-un mp3/mp4 player sau chiar si prin telefon care sa nu ocupe nici prea mult spatiu si sa nu fac scuterul vraiste. Cam asa as vrea sa arate . "Mitzu mini-amplifier" unde gasesc asa ceva? Pe google nimic. Eu sunt din Constanta, gasesc ceva prin apropiere? Am mai avut niste boxe mici de calculator legate la baterie dupa ce i-am scos transformatorul din ele, dar... nu eram multumit, dupa 60 la ora nu mai auzeam nimic si se vedea si urat! vreau ceva care sa fie pus finut ordinat sa nu atarne firele si in special sa se auda bine. Astept sfaturi din partea voastra. Multumesc! ce fel de muzica asculti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ce fel de muzica asculti? Cannibal Corpse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 S-a mai discutat mult si bine despre asta aici -> /index.php?showtopic=141267 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Cannibal Corpse ma gandeam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Laser frate... O plasma mica nu vrei? Bai, voi si asa nu sunteti atenti la drum, credeti ca strada e numai a voastra si mergeti dupa propriile reguli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Sistemele audio pe scuter sunt gandite sa fie folosite la expozitii, la un gratar, o adunare ceva, nu in mers ca toti cocalarii. Oricum e doar o fita... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 daca nu ii dai cu guta tot degeaba si a mai zis cineva ..o plsma micuta iti mai lipseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 Ati inteles cam gresit! Nu vreau tziganie, nu ascult manele defapt nici nu va intereseaza asta. In masina de ce asculti muzica? de fitze? Ptr mine muzica pe scuter e ceva anti-plictiseala, e relaxant si face drumul mai placut. E foarte frumos cand mergi la drum lung si iti canta o muzica. Nu iti mai trebuie viteza si scamatorii si depasiri riscante sau alte chestii care ti-ar pune viata in pericol. Eu acuma vorbesc despre cazul meu.... acuma nu stiu ce or simtii alti cocalari ce dorm cu poza lu gutza sub perna dar pentru mine muzica nu este ceva cu care sa ma "laud" prin oras cu maneaua la maxim. Totusi nu stiti la ce pret poate sa ma ajunga un astfel de mini-amplificator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Daca nu iti pui si un sticker tot degeaba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 6, 2009 Admin Share Postat Martie 6, 2009 http://www.gooddeals18.com/c=GsZXyxjWIdlGA...torcycle_audio/ Goldwing si LT/RT-urile de la BMW au asa ceva in dotare. Si eu am la RT,si se aude bine pina in 80/90km/ora. Sistemul este facut atunci cind mergi cu viteza mica la mare,sau pe viraje intr-o statiune,cu o casca mai decupata. Sau poti lega casti care sunt foarte utile la drum lung.. Bafta multa. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Dar de mp3 cu o casca-nn ureche ce parere ai? E mai practic si se aude mult mai bine! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Dar de mp3 cu o casca-nn ureche ce parere ai? E mai practic si se aude mult mai bine! Bafta! pai ce farmec mai are daca "n-aude si dusmanii" ce muzica asculta EL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Mp3'ul in urechi e foarte periculos din punctul meu de vedere , practic nu mai auzi nimic in afara de muzica .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Ba da acu serios, nu vi se pare ca exagerati? La masina ce rost are sa pui 5 tuburi de bas in portbagaj, sau de ce sa-ti pui jante, ca nu folosesc la nimic, doar la aspect, ba chiar deregleaza anumite functii. La ce sa-ti iei masina decapotabila, ca e de fitze si doar manelari au, de ce sa-ti iei hummer care consuma 30% si e pentru tarani...da stiu, astea sunt intrebari retorice, sunt lucruri care pun pariu ca vi se pare normale, dar daca va credeti asa de stilati de ce va plac masinile tunate, motoarele care fac zgomot, viteza? E o mare lipsa de stil, chiar prost gust in 99% din cazuri. De ce unora le place sa se imbrace doar in vesta de piele si sa traga pe nas apoi sa mearga pe motor ca un adevarat hell rider? Apoi vine si critica manelarii ca ei sunt vai de capul lor. Dar ati vazut manelari care sa jigneasca in felul asta rockeri? Pe forumul asta nu am vazut. Nu stiu ce aveti cu omu, ii place muzica, ii place sa isi modifice scuteru. De ce e cul sa ai roti de 50" pe masina si neoane, si nu e cul sa ai muzica pe scuter? Pentru ca 50 cent face asta, si nu guta. Dar pun pariu ca guta are un IQ de 2 ori mai mare pe putin decat 50 cent, si o lectie de viata mult mai formata decat a voastra. Are si un bun simt si o sinceritate mai dezvoltate decat ale unora dintre voi, pun pariu. In concluzia ca nu ati inteles nimic, va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Ba da acu serios, nu vi se pare ca exagerati? La masina ce rost are sa pui 5 tuburi de bas in portbagaj, sau de ce sa-ti pui jante, ca nu folosesc la nimic, doar la aspect, ba chiar deregleaza anumite functii. La ce sa-ti iei masina decapotabila, ca e de fitze si doar manelari au, de ce sa-ti iei hummer care consuma 30% si e pentru tarani...da stiu, astea sunt intrebari retorice, sunt lucruri care pun pariu ca vi se pare normale, dar daca va credeti asa de stilati de ce va plac masinile tunate, motoarele care fac zgomot, viteza? E o mare lipsa de stil, chiar prost gust in 99% din cazuri. De ce unora le place sa se imbrace doar in vesta de piele si sa traga pe nas apoi sa mearga pe motor ca un adevarat hell rider? Apoi vine si critica manelarii ca ei sunt vai de capul lor. Dar ati vazut manelari care sa jigneasca in felul asta rockeri? Pe forumul asta nu am vazut. Nu stiu ce aveti cu omu, ii place muzica, ii place sa isi modifice scuteru. De ce e cul sa ai roti de 50" pe masina si neoane, si nu e cul sa ai muzica pe scuter? Pentru ca 50 cent face asta, si nu guta. Dar pun pariu ca guta are un IQ de 2 ori mai mare pe putin decat 50 cent, si o lectie de viata mult mai formata decat a voastra. Are si un bun simt si o sinceritate mai dezvoltate decat ale unora dintre voi, pun pariu. In concluzia ca nu ati inteles nimic, va salut frate...omu va intreabat ceva,iar voi radeti de el,nu prea inteleg dece...si eu o sa vreau sa pun muzica pe al meu...si nu.nu ascult manele! daca tot radeati de el,trebuia sa ii dati si cateva sfaturi p`acolo...mi-e unu nu mi se pare de "prost gust" sa ai muzica pe scuter...odata ce nu bagi "salam>parizer:)) liviu nush cum si etc" eu zic ca e ok,si faza cu castile in urechi,mi se pare prea periculoasa...pentru ca nu mai auzi nimic,in afara de muzica...daca tot vrei sa iti faci ceva calumea,ia-ti o cutie din aceea de "bagaj",care se prinde in spate pe mini-porbagaju aceela,bagi 2-4 boxe in ea,cu un cd de masina...dar ai grija la gropi:))...un mic sfat:P bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Un cd de masina pe scuter chiar e prostie. Conteaza ce asculti frate? Oricum e poluare sonora pentru altul care nu asculta genul tau de muzica. Cu castile eu practic, dar in urmatorul fel: cu o casca in urechea dreapta cu volumul incet, cat sa inteleg melodia. Cred ca 80% dintre zmei sunt cum se mai zice prin america la gay, ca o tin in dulap, adica sunt manelari ascunsi, sau balerini ascunsi sau dansatori pe populara ascunsi, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 si eu vreau sa imi pun statie pe scuter, sa mai ascult ca ma cam plictisesc undeori. o singura problema ar fi. nu stiu care o sa fie reactia celor din jur cand or sa auda muzica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 6, 2009 Admin Share Postat Martie 6, 2009 Este chiar misto reactia. Si eu am ascultat uneori muzica pe BMW in oras,mai ales vara,iar cind opream la stop se uitau soferii mirati de unde venea Se uitau oriunde,dar numai la mine nu! Radeam de ma prapadeam.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Este chiar misto reactia.Si eu am ascultat uneori muzica pe BMW in oras,mai ales vara,iar cind opream la stop se uitau soferii mirati de unde venea Se uitau oriunde,dar numai la mine nu! Radeam de ma prapadeam.. Luigi Vicol n-a lesinat nici o baba, ca a venit diavolu' pe strazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 oare o sa pot sa fac ca ala pe scuter?> http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...e-la-volan.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Cu o toba sport... Cam ca asta http://www.youtube.com/watch?v=2q1ZgGXX_UM...feature=related Nu stiu daca poate sa asculte muzica si in mers ,oricum nu cred ca este cazul lui,nu are scuter in 2 timpi. Editat Martie 6, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 La mine nu se pune problema cu toba. Motorul e 4T destul de silentios si am cutie de viteze, deci daca vreau turatie mica, pentru a auzi muzica mai bine, bag o treapta superioara si am aceeasi viteza la turatie mai mica. Cine si-a pus un amplificator ce cel din video-ul aratat de mine (sau asemanator), il rog sa spuna de unde l-a luat si cat a dat pe el. Toti cei care au chef de mistouri sa se abtina pentru ca voi insisi dati dovada ca sunteti cocalari pentru ca nu stiti sa purtati o discutie fara a arata cat sunteti de "jmekeri". Voi chiar va simtiti bine cand stricati o discutie pe un topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 La mine nu se pune problema cu toba. Motorul e 4T destul de silentios si am cutie de viteze, deci daca vreau turatie mica, pentru a auzi muzica mai bine, bag o treapta superioara si am aceeasi viteza la turatie mai mica. Cine si-a pus un amplificator ce cel din video-ul aratat de mine (sau asemanator), il rog sa spuna de unde l-a luat si cat a dat pe el. Toti cei care au chef de mistouri sa se abtina pentru ca voi insisi dati dovada ca sunteti cocalari pentru ca nu stiti sa purtati o discutie fara a arata cat sunteti de "jmekeri". Voi chiar va simtiti bine cand stricati o discutie pe un topic? Am vazut ca ai scuterul in 4 timpi,era un sfat pentru cei cu "pocnitori". Succes in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate