boaska Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 wilkommen in bayern zburda bondarii pe camp si viespiile pe straße Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 wilkommen in bayern zburda bondarii pe camp si viespiile pe straße Motocicleta unde e? Am ramas fixat la peisajul din spate,fara suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 (editat) Sorry, nu am avut chef sa fac mai multe poze, data viitoare » Post actualizat in 29 Apr 2015 15:21 http://www.ebay.de/itm/10-m-Basalt-Faser-Band-fiber-tape-3-cm-breit-width-Hitzeschutzband-A-/151391938149?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item233fa9a665 Cine a montat banda pe evacuare poate sa-mi souna si mie cati metri de banda intra la gsx? eu banuiesc ca 10m sunt suficienti » Post actualizat in 04 May 2015 19:58 Maine sunt 30 grade, asa tamnesam.... cum e vremea in romanica? Editat Aprilie 26, 2015 de boaska Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 L-au surghiunit pe Liviu (gsxrider) si a ajuns topicul asta pe pagina 3 la motociclete de strada... Tabara de sculptura de la Buzau. Drum superb, companie selecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 De vreo 2 zile am un troncanit ciudat la schimbatorul de viteze, cand intra in prima viteza troncane tare, apoi in a doua mai putin, iar de la a treia in sus nu mai face. De asemenea, dupa ce bag in viteza timp de vreo 2/3 secunde huruie putin inauntru. Dar o face numai la cald, la rece nu, intra usor. Azi ma duc la mecanic sa vad ce si cum , voua vi s-a intamplat asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 (editat) Tot timpul, de cand am luat-o. La cloncanitul de la treptele 1-2 ma refer. De huruit nu stiu ce sa zic... Editat Iunie 1, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 uns la tantul si intinst, asta la clancanit. rulmenti la roata ai verificat vreodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Si uite ca am facut 3000km cu motul 10w60 dar totusi mi se pare cam zgomotoasa cutia, la urmatorul schimb de ulei trec pe Shell A montat cineva Angel Eyes pe gsx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 e prea subtire uleiul. nu m-ar mira sa ti-l si consume un pic ... intr-o alta ordine de idei, am schimbat si eu semeringurile la furca. alta viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Curgeau semeringurile? Ale mele nu curg, furca se simte ok-ish (sunt constient ca nu e gsxr...) totusi stiu ca nici proprietarul anterior nu a umblat acolo, si ma intreb ce fel de marmelada o fi in jambele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Curgeau semeringurile? Ale mele nu curg, furca se simte ok-ish (sunt constient ca nu e gsxr...) totusi stiu ca nici proprietarul anterior nu a umblat acolo, si ma intreb ce fel de marmelada o fi in jambele alea... Daca uleiul prost,marmelada se face si dupa 2000 de km facuti. Ar fi cazul sa il schimbi,daca vrei sa nu te faci si cu un set de cuzineti noi. Si inca o chestie,cand le vei desface,masoara arcul si vezi ce lungime are(in carte scrie exact ce trebe facut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Vinde cineva un cric central de GSX650F? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_dan Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Salut, am un cric centrald pe GSX750F, 30euro cu tot cu suruburi si arcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Se poate desface farul la gsx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Salut, am un cric centrald pe GSX750F, 30euro cu tot cu suruburi si arcuri. Nu se pupa cu ala de GSX650F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Curgeau semeringurile? Ale mele nu curg, furca se simte ok-ish (sunt constient ca nu e gsxr...) totusi stiu ca nici proprietarul anterior nu a umblat acolo, si ma intreb ce fel de marmelada o fi in jambele alea... Da, curgeau rau. Adica unul curgea, am si gasit uleiul negru si plin de mizerie. In cealalta jamba totul era cat de cat ok, dar urma sa crape si ala. Acum, eu am motorul din 2012, il stiu la proprietar din 2010, nu s-a schimbat nimic. Cred ca i-o ajunge. Am avut noroc ca intra 478 ml per jamba, iar semeringurile, inclusiv praf au costat un pic peste 100 lei. "Eftin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Vinde cineva un cric central de GSX650F? Cred ca merge de pe Bandit. » Post actualizat in 04 Jun 2015 18:17 Da, curgeau rau. Adica unul curgea, am si gasit uleiul negru si plin de mizerie. In cealalta jamba totul era cat de cat ok, dar urma sa crape si ala. Acum, eu am motorul din 2012, il stiu la proprietar din 2010, nu s-a schimbat nimic. Cred ca i-o ajunge. Am avut noroc ca intra 478 ml per jamba, iar semeringurile, inclusiv praf au costat un pic peste 100 lei. "Eftin" Desi incalc principiul "if ain't broke, don't fix it!", cred ca asta ma paste si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Cred ca merge de pe Bandit. Foarte corect, nu am fost eu atent. Asadar cric central de pe un GSX650F sau Bandit minim 2008 cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Si farul de gsx aj se desface totusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Si farul de gsx aj se desface totusi? Orice far se da jos. Te referi la acest lucru sau la inlaturarea strict a sticlei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 (editat) Mai am niste inele ccfl de la masina si vroiam sa-i pun 2 angel eyes, dar nu pariez ca se poate da geamul jos Editat Iunie 4, 2015 de boaska Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Mai am niste inele ccfl de la masina si vroiam sa-i pun 2 engel eyes, dar nu pariez ca se poate da geamul jos Geamul se da jos 100%. Este lipit cu un adeziv ce se poate inlatura prin incalzire. Cauta pe google caci exista tutoriale puse de baieti care si-au montaj angel's eyes....ai acolo proceduri, temperaturi etc. Parca era ceva pe katriders.com.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Geamul se da jos 100%. Este lipit cu un adeziv ce se poate inlatura prin incalzire. Cauta pe google caci exista tutoriale puse de baieti care si-au montaj angel's eyes....ai acolo proceduri, temperaturi etc. Parca era ceva pe katriders.com.... Mersi, o sa ma uit, de fapt eu nu vreau lupe bixenon... am facut la masina retrofit si pe urma am anulat xenonul si am pus h1 halogen... se vede ok si fara xenon... eu vroiam doar sa-i pun 2 inele ccfl, farul nu vreau sa-l distrug ptr ca este prea scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Mersi, o sa ma uit, de fapt eu nu vreau lupe bixenon... am facut la masina retrofit si pe urma am anulat xenonul si am pus h1 halogen... se vede ok si fara xenon... eu vroiam doar sa-i pun 2 inele ccfl, farul nu vreau sa-l distrug ptr ca este prea scump... Si pentru inele tot trebuie sa dai jos sticla. E ceva de munca si tre rabdare....depinde cat de mult iti doresti asta. La infrumusetarea farurilor eu ma limitez la punerea becurilor PHILIPS XENON VISION.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Daca trebuie sa dezlipesc geamul ma abtin mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate