ipman Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Invitatia la alai este publica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 poate facem una de simulare "la bere" fara motoare Complet de acord, poate in Etrusco inainte de cununia lui Baiazid, desi vin pt prima data! Probabil ca eu sunt cea mai proaspata detinatoare de GSX 600f din 2004, am gasit-o ieri printre sute de motoare si nu am plecat de langa ea decat cu actele ei pe numele meu . Felicitari! Ai grija, e un motor bun dar nu te hazarda. Bine ati venit !! Felicitari, lordule, atat tie, cat si lui Adi Merci Kali, iti urez multi km impreuna cu calutul tau, sa te poarte unde-ti doreste inima!! Cununia lui Baiazid este un prilej foarte bun. In plus, eu, una, sunt in concediu la inceputul lui martie. Asa ca tre sa profitam Vin, vremea sa fie buna! I hope!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 (editat) hmmmmm, nu vreau sa stric cununia lu Baiazid, dar are cineva un manual de GSX 600 F - varianta electronica (sau ceva asemanator)? anticipate multumiri.... aaaaaaaaaaaaaa.... si atashata e Maya Editat Februarie 24, 2006 de spirtix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 (editat) hmmmmm, nu vreau sa stric cununia lu Baiazid, dar are cineva un manual de GSX 600 F - varianta electronica (sau ceva asemanator)? Am eu, intra pe hub moto si il gasesti, userul e tot lordloth Editat Februarie 24, 2006 de lordloth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 hmmmmm, nu vreau sa stric cununia lu Baiazid, dar are cineva un manual de GSX 600 F - varianta electronica (sau ceva asemanator)? Am eu, intra pe hub moto si il gasesti, userul e tot lordloth ce ma enervez... la munca, unde am "tzava", lucrez pe mac... si nu ma descurc la hub-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 ce ma enervez... la munca, unde am "tzava", lucrez pe mac... si nu ma descurc la hub-uri.. nu stiu daca merge pe mac dc++, daca vrei iti trimit pe mail manualul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 hmmmmm, nu vreau sa stric cununia lu Baiazid, dar are cineva un manual de GSX 600 F - varianta electronica (sau ceva asemanator)? anticipate multumiri.... aaaaaaaaaaaaaa.... si atashata e Maya Il am eu dar sub forma de carte, spune-mi in ce limba ti-ar conveni , il scanez si il pun pe forum dar sa nu ma apuk sa scanez tot alege si tu o limba pe care o stapanesti mai bine. Succes P.S. poti alege dintre:engleza, germana, franceza, italiana, spaniola (poate te ajuta vreo matusha care se uita la telenovele) si olandeza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Il am eu dar sub forma de carte, spune-mi in ce limba ti-ar conveni , il scanez si il pun pe forum dar sa nu ma apuk sa scanez tot alege si tu o limba pe care o stapanesti mai bine. Succes P.S. poti alege dintre:engleza, germana, franceza, italiana, spaniola (poate te ajuta vreo matusha care se uita la telenovele) si olandeza. hihi, merci - doar engleza (am o matusha - nu Tamara din pacate , care se uita la soap opera, nu telenovele) si mi-a promis ca ma ajuta... ea si o golanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Il am eu dar sub forma de carte, spune-mi in ce limba ti-ar conveni , il scanez si il pun pe forum dar sa nu ma apuk sa scanez tot alege si tu o limba pe care o stapanesti mai bine. Succes P.S. poti alege dintre:engleza, germana, franceza, italiana, spaniola (poate te ajuta vreo matusha care se uita la telenovele) si olandeza. Unde gasesc si eu castile alea si la ce preturi ?Fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu' Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 salutare la toți propritarii am pus si io mîna pe un GSX 600F din '95 si vreau sa zic ca m-o dat o tura fostu' propritar si am ramas ... doi elefanți de 80-90 de kile pe motor si fugea in a 4-a la 190 de rupea ... rugaminte la cine are manual , sa+mi dea si mie o copie, de se va putea ... de piese de schimb stie cineva? s-aveti parte de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 hihi, merci - doar engleza (am o matusha - nu Tamara din pacate , care se uita la soap opera, nu telenovele) si mi-a promis ca ma ajuta... ea si o golanca Oki, ma apuk si scanez si sa il pun unde sa il gaseasca cei care mai au nevoie? Unde gasesc si eu castile alea si la ce preturi ?Fac cinste Castile acelea sunt de la Shoei seria X-Spirit erau la bursa la 495 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 pai eu il am (danke lordloth) - so cine are nevoie il trimit... numa prin mail si numai pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 salutare la toți propritarii am pus si io mîna pe un GSX 600F din '95 si vreau sa zic ca m-o dat o tura fostu' propritar si am ramas ... doi elefanți de 80-90 de kile pe motor si fugea in a 4-a la 190 de rupea ... rugaminte la cine are manual , sa+mi dea si mie o copie, de se va putea ... de piese de schimb stie cineva? s-aveti parte de el! Da-mi adresa ta de mail si ti-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Vin si eu cu una din 93 sunt multumit de ea uitati si niste poze vreau si eu un manual al lu Suzi daca are cineva va rog din tot sufletul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 (editat) Vin si eu cu una din 93 sunt multumit de ea uitati si niste poze vreau si eu un manual al lu Suzi daca are cineva va rog din tot sufletul meu Cum am mai spus cine vrea ii trimit pe mail manualul. Daca ar fi sa ma iau dupa topic poate ma injura lumea ca-i umplu casuta. Imi spuneti pe PM si fara nici o problema trimit cele 7 mailuri cu arhiva. Bafta tuturor. PS: Sa vina odata vremea buna ca m-am saturat!!!! Editat Martie 12, 2006 de lordloth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 Hai la cico, maaaaaa!!! Scoateti-va herghelia, dati-i jaratic si biceeeeeeee!!!! Hai la un cico. Sambata. Care esti prezent? Dupa pranz, ca unii mai si "munceste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Hai la cico, maaaaaa!!! Scoateti-va herghelia, dati-i jaratic si biceeeeeeee!!!! Hai la un cico. Sambata. Care esti prezent? Dupa pranz, ca unii mai si "munceste" Unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 23, 2006 Autor Share Postat Martie 23, 2006 ORIUNDE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 am scos un super consum extraurban la katana mea week-endul asta: 4.25% in regim de touring....90-110km/h cu scurte momente de "alergat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 am scos un super consum extraurban la katana mea week-endul asta: 4.25% in regim de touring....90-110km/h cu scurte momente de "alergat". Ne zici si noua cum ai reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 mers usurel, constant...la vale lasat in frana de motor...... am bonurile de benzina sa dovedesc...cel de la plecare cand am facut plinul si cel de la intrare in buc cand iar am umplut rezervorul. kilometrii nu am cum sa-i dovedesc.....dar crede-ma pe cuvant... 245km cu 10.4 litri si eu am fost surprins...placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Io afara la 130-150Kmph constant (adica super incet) - 5,2% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshu' Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Da-mi adresa ta de mail si ti-l trimit. asta-i adrs mea de mail ... adicotarlea79@yahoo.com ... daca ai si oarece gagici pe motoare ca bonus, nu ma supar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 31, 2006 Autor Share Postat Martie 31, 2006 Astia care sunteti din Buc, sambata e zvon de gratarel la Stefanesti, vedeti topicul deschis de Dorumaster la comunitati moto regionale/bucuresti. Cred ca e o ocazie buna sa ne admiram suzetele in soare si sa bem berea aia cu care ne amenintam... Eu merg. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Ce liniste e pe topicul asta!!! Hello Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate