kon_robi Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 AM si eu o intrebare... de ce este aprins FI pe bord ? ps Kawasaki-ul este din 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) Probleme cu injectie - Fuel Injection. cauta/posteaza in topicul dedicat motoraselor astea..ai sanse mai mari de raspuns, /index.php?...0&start=840 Editat Martie 17, 2009 de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Daca ai toba aftermarket, e posibil ca acesta sa fie motivul. Daca nu, atunci cred ca este o problema mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Cel mai probabil exup-ul, cand pui contactul nu se aude sub sha ceva mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Cel mai probabil exup-ul, cand pui contactul nu se aude sub sha ceva mai tare? ba da se aude... sunt 2 cabluri care vin de la toba...si sunt iesite din Hexagonu ala.... le-am pus la loc..eu asa am cumparat motocicleta. nu stiu daca le-am pus bine.fac o poza si o poestez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 Cel mai probabil exup-ul, cand pui contactul nu se aude sub sha ceva mai tare? ASA le-am montat.... nu stiu daca sunt bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Evident ca nu e bine. Tu te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga?! un cablu vine pe-o parte si celalalt pe cealalta parte logic, ca altfel nu ar mai fi pus astia 2 cabluri. iar cum l-ai pus tu acum nu se misca deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Martie 20, 2009 Autor Share Postat Martie 20, 2009 Evident ca nu e bine. Tu te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga?! un cablu vine pe-o parte si celalalt pe cealalta parte logic, ca altfel nu ar mai fi pus astia 2 cabluri. iar cum l-ai pus tu acum nu se misca deloc. acum e bine? m-am uitat ,functioneaza. S-a stins si FI pe bord. Mersi de ajutor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Ce penal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 tare rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate