pompiliu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 om bun daca tu te plangi care ai echipament adevarat alti ce mai spun nu putem mergem numai la 30 grade plus alti viseza super excursi motociclistul nu merge numai pe soare bravo celui cea fost la bulgari daca acum e frig eu tac cei cu alpi sar putea sa aveti parte deasemenea vreme daca acu e greu atunci acolo va fii foarte greu eu la 9 voi fi acolo fiecare e liber sa faca ce vrea greu intradevar era pentru fata cu vitezana va salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 deci? s-a hotarit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Pompi, nu sunt toti metal, ca tine. Mai usor ar fi o Capidava, 170 km pe autostrada si apoi 20 km de serpentine dealungul Dunarii, pentru senzatii in curbe, cu asfalt bun. Putem manca la Cernavoda la intoarcere. 2 h dus, 2 acolo, 2 h intors, 1 h prin Buc. Plecarea la 10, 00 de la ultima benzinarie inainte de autostrada. Astfel pot merge si cei mai putin antrenati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 capidava ok, daca ne adunam cativa merg. stiu unde e dar nu am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ma bag; la ora 10 la ultima benzinarie pe Pallady - e Mol parca; sa ma apuc sa-mi curat toalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 cum spuneti vreti aut normal doru aici e-n largul lui 200km sint ai lui ma supun majoritati daca asa va place linie dreapta asa facem dar nu uitati pe aut va fii cel mai frig gata cu joaca dea forumu dimineata aleg unde merg va salut o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 se mai pleaca miine undeva? nu vreau sa stresez cu intrebarile, dar dupa o prima simbata libera, unde acasa mi-au fost mincate toate urechile de catre copii si nevasta, chiar as vrea sa haladui toata ziua de duminica pe aiurea, chiar daca nu cunosc pe nimeni dintre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 scrieti si voi care vreti sa iesiti incotro vreti si la ce ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 scrieti si voi care vreti sa iesiti incotro vreti si la ce ora. Varianta initiala - Macin nu mi se pare imposibila, dimpotriva. Mai ales ca nu suntem incepatori, haine potrivite de vremea asta avem... Deci, as vota Macin, cu plecare la ora 9.00 - 9.30 max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) Capidava. Pentru mine, Macin e cam prea mult maine (dpdv. al vremii si al naked-ului meu). Votati / hotarati / dati cu banul si scrieti si aici, sa nu vin maine aiurea. Editat Martie 21, 2009 de sixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 multumesc vlade pentru sustinere maine o hotaram Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Macin - merge ; deja am spalat bocancii si la interior , sper sa se usuce pina dimineata, daca nu, se vor usca de la vint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 vin si eu.personal sunt pentru macin. ramane 9-9.30 la omv spre europa? vin si eu.personal sunt pentru macin. ramane 9-9.30 la omv spre europa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 dap. se pare ca a ramas la 9.00 la OMV Europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Voiam sa va zic ca nu bat nici mort 170 de km pe autostrada pt 20 de km dupa. Dar vad ca nu mai e nevoie. Ne vedem maine la OMV Europa. Asteptati si voi vreo 10 minute macar, eu sunt intarziatul de servici si vin si tocmai din Dr Taberei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Voiam sa va zic ca nu bat nici mort 170 de km pe autostrada pt 20 de km dupa. Dar vad ca nu mai e nevoie. Ne vedem maine la OMV Europa. Asteptati si voi vreo 10 minute macar, eu sunt intarziatul de servici si vin si tocmai din Dr Taberei... cand stai mai departe, te scoli mai devreme (eu vin de langa targoviste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 e 6 m-am sculat sunt 0C si am si febra, am stat ieri 2-3 ore in tricou dupa unii cu niste masuratori topo. cred ca m-ati pierdut. bag un fervex si stau cu ochii pe termometru. daca nu mai am febra si sunt peste 5C vin la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 omule nustiu cum e la tine in pipera dar e o zi de poveste sa va faca in ciuda daca acum cind scriu sant 0 ma-npusc se anunta o zi frumoasa sa ne bucuram de ea eu cel putin dupa tura de azi o sa iau o pauza mica luna vitoare plec la malmeddy Weekend 17th.-19th.april 2009: 51st. Tesch-Travel-Treffen = 51st Motorcycle-Meeting for World-Travellers Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 aici 1c acum la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Ca de obicei, se aplica TEORIA CAPETELOR: Cate capete, atatea pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 aici 1c acum la 7 Feels like -7 (accuweather) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 1°C RealFeel® -4°C Winds: NNE at 9km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Vin sa va conduc o parte din drum, ex. Buzau. La 9, 15 benzinarie Europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Deja 4 grade afara...incepe sa fie canicula Am plecat la garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Hai baietii, cu impresii!!! Ati avut o zi minunata, de excursie. Am iesit si noi mai tarzior, pe la 11, asa ca nu am mai putut face mare lucru.Am baut o cafea cu Vlad (la Ploiesti) si ne-am intors.A fost minunat afara.Am avut un morcovel mic cu mine, ca nu apucasem sa-mi fac RCA, dar...s-a terminat cu bine, asa ca am scapat.Maine ma ocup si de asta. Va asteptam cu poze si impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate