->Bullet<- Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Am dat din greseala peste ceva FOARTE FRUMOS Linkul site-ului e in poze. P.S.: Se conduce oare cu b-u ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Super frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Etalon de kitch..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 are roata fata prea obeza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) cel mai tare motor postat in ultima perioada... ms! @bullet chiar asteptam sa mai vad si asa ceva... unul care a mai fost postat, oricum asta pus de tine este mult mai beton... iar aici 5% din viitorul meu nipru "ciupar", mie imi plac mai mult gumele cu talon inalt Editat Ianuarie 27, 2009 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 asta era si ideea cu rotana fata...mai toate au rotile fata subtiri.asa ca motorul de fata e ceva ''altfel'' .nu inteleg ce e kitch insa la el;in fine...@ niku :ti-am trimis un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Am dat din greseala peste ceva FOARTE FRUMOS Linkul site-ului e in poze. P.S.: Se conduce oare cu b-u ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Urat rau !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 De gustibus. Nu zic ca-i frumos, da' cu siguranta m-as da cu el sa vad cum se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 De gustibus. Nu zic ca-i frumos, da' cu siguranta m-as da cu el sa vad cum se simte Da, clar, asa e alta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 No offence, Bullet: life's too short to fuck fat chicks... or ride fat, ugly bikes, for that matter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 De acord in cazul muierilor. Cat despre moto - fat, fat, da' vezi ce roti are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) No offence, Bullet: life's too short to fuck fat chicks... or ride fat, ugly bikes, for that matter! non taken R.D. My kinda chick : P.S: Mie imi place motorul tocmai pentru ca e diferit (chiar daca sunt fanul chopperelor rigide si cat mai simple aka WEST COAST CHOPPERS) si dupa cum se vede naste multe controverse ...si apropo : SA NU VA PRIND CA-MI COPIATI ULTIMA POZA POSTATA ! :laugh: Editat Ianuarie 28, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Prietene, da-te tu cu rigide in Romanica... Eu as recomanda numai enduro, chiar si pe "sosele". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Prietene, da-te tu cu rigide in Romanica... Eu as recomanda numai enduro, chiar si pe "sosele". prietene fiecare cu preferintele lui si cu ce-l doare zici tu bine cu enduro acolo da asta-i alta poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 hehe bullet ar trebui sa dai cautare din cind in cind pe forum....siteul celor de la http://www.dbbp.com a fost pus si acum citiva ani, cam in 2004, uitate la topicul pus de basty in ce data a fost pus... /index.php?...hl=www.dbbp.com Oricum tipul de la dbbp lucreaza mult cu programul autocad si multe din bikeurile facute de el in autocad au fost realizate... oricum bun topic te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Prietene, da-te tu cu rigide in Romanica... Eu as recomanda numai enduro, chiar si pe "sosele". Prietene, eu am mers timp de doi ani cu un rigid in Romanica, si n-am avut nici un fel de problema... Don't be a chick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) hehe bullet ar trebui sa dai cautare din cind in cind pe forum....siteul celor de la http://www.dbbp.com a fost pus si acum citiva ani, cam in 2004, uitate la topicul pus de basty in ce data a fost pus... /index.php?...hl=www.dbbp.com Oricum tipul de la dbbp lucreaza mult cu programul autocad si multe din bikeurile facute de el in autocad au fost realizate... oricum bun topic te salut am vazut roby dar motorul despre care vorbim aici nu era p-atunci pe site si eu te salut Pannonia ->mersi pentru backup; mi-ai intarit ideea prin exemplul tau concret . Editat Ianuarie 30, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Am dat din greseala peste ceva FOARTE FRUMOS Linkul site-ului e in poze. P.S.: Se conduce oare cu b-u ?! * muaaah! am adormit si visez...?! cineva sa ma trezeasca, altfel o sa trebuiasca sa dau banii pe psiholog, in loc sa-i cheltui pe gaz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Editat Ianuarie 31, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 E aproape imposibil de folosit in Romania...Motoreta lu' Batman functioneste doar in filme care este. O tura prin Berceni si o sa te rogi la primu' semafor de nenea cu Gopop sa faceti schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 hai ca amandoi stim ca nu ai dreptate aici si eu tot in zona aia stau si nu cred ca e asa grav precum zici tu acum nu stiu cat de imposibil sau nu (!) e de folosit in ro dar SIGUR as vrea sa aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Nimic nu e imposibil de folosit, DACA ITI PLACE. Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate