mack11 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 ala este un motor rotativ O_O?dafaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 ala este un motor rotativ O_O?dafaq da ! sau motor in " STEA " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Nu; ala este un motor in "stea". In plan secund poti vedea si de unde provine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Termenul corect este "motor radial". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Frumos .. Deci 110 caluti putere .. totusi oare ce cuplu nesimtit are ? he Rotec R2800 is comprehensive and yet conservative by design, and has many desirable features and specifications: • Total swept volume of 2800cc (172ci). 110HP @ 3700 RPM geared. Total engine diameter is 810mm (31.9"). • Dry Weight without any Acc's (no Starter Motor, Alternator or Carb) = 95 Kg • Dry Weight with Acc's (Starter Motor + Alternator + Carb) = 102 Kg Consum de 22 L la ora minim benzina de 97 Cred ca este cea mai economica motocicleta de care am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 motorul rotativ e intalnit pe masinile gen mazda ex5 rx7 rx8 etc, robuste si foarte puternice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Frumos. Interesant. Dar cre' ca are maaari probleme cu racirea. Motorul asta se caleaza dupa 5 km la 80 km/h, sau 3 minute de stat la stop. Sa rezolve problema cu racirea i-ar trebui o elice ca a avionului din spate. E frumos, interesant, ambitios dar nefunctional. De pus in vitrina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Destul de putini cai la atatia cilindri, insa cuplul trebuie ca-ti lungeste mainile la acceleratie Editat Aprilie 17, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 si pt asta trebuia deschis topic nou?...era unul deschis deja. plus ca,e fumata demult chestia asta,tu chiar crezi ca chopperistii nu stiu ce se-ntimpla in lumea lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Aici este un articol despre aceasta.. motocicleta. Foarte tare Editat Aprilie 17, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 bine ma zmeule, era putin ironica treaba... mara majoritate a chopperelor sunt v-uri, de ce sa nu isi dea lumea cu parerea despre altceva? 90% din posesorii de choppere le au cumparate din magazin, isi pun trei accesorii pe ele si gata spiritu' chopperistului. sa ma scuzati dar eu vad problema altfel. deoarece sunt niste motorete greoaie, de parada, trebuiesc sa aiba fiecare personalitatea lui. asta se obtine prin munca si idei noi si din pacate NU SE CUMPARA DE LA MAGAZIN cred ca un chopper adevarat se construieste nu se cumpara deagata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 nu sunt un mare fan al chopperelor De ce minti mai??? Cand am lucrat la chopperul meu am vazut cum iti sticleau ochii iar la plecare ai zis ca fugi spre garaj sa te apuci de treaba. Vad ca nu ti-a iesit din cap, ba chiar stai si investighezi Piatza si cerintele ei... Deci!!! Te-ai apucat sa-ti faci chopperul? Hai ca eu mai am un piculetz si-l scot pe strase. Roata mare pe fata!!! Ai nevoie de brate puternice si ghidon cat mai lat ptr a tine calul pe trasa. In rest e clar ca-i aparte si deosebit la vedere dar ca si ciclistica nu te ajuta ci din contra. Dar la Chopper cam asta e ideea. nu sunt un mare fan al chopperelor De ce minti mai??? Cand am lucrat la chopperul meu am vazut cum iti sticleau ochii iar la plecare ai zis ca fugi spre garaj sa te apuci de treaba. Vad ca nu ti-a iesit din cap, ba chiar stai si investighezi Piatza si cerintele ei... Deci!!! Te-ai apucat sa-ti faci chopperul? Hai ca eu mai am un piculetz si-l scot pe strase. Roata mare pe fata!!! Ai nevoie de brate puternice si ghidon cat mai lat ptr a tine calul pe trasa. In rest e clar ca-i aparte si deosebit la vedere dar ca si ciclistica nu te ajuta ci din contra. Dar la Chopper cam asta e ideea. nu sunt un mare fan al chopperelor De ce minti mai??? Cand am lucrat la chopperul meu am vazut cum iti sticleau ochii iar la plecare ai zis ca fugi spre garaj sa te apuci de treaba. Vad ca nu ti-a iesit din cap, ba chiar stai si investighezi Piatza si cerintele ei... Deci!!! Te-ai apucat sa-ti faci chopperul? Hai ca eu mai am un piculetz si-l scot pe strase. Roata mare pe fata!!! Ai nevoie de brate puternice si ghidon cat mai lat ptr a tine calul pe trasa. In rest e clar ca-i aparte si deosebit la vedere dar ca si ciclistica nu te ajuta ci din contra. Dar la Chopper cam asta e ideea. nu sunt un mare fan al chopperelor De ce minti mai??? Cand am lucrat la chopperul meu am vazut cum iti sticleau ochii iar la plecare ai zis ca fugi spre garaj sa te apuci de treaba. Vad ca nu ti-a iesit din cap, ba chiar stai si investighezi Piatza si cerintele ei... Deci!!! Te-ai apucat sa-ti faci chopperul? Hai ca eu mai am un piculetz si-l scot pe strase. Roata mare pe fata!!! Ai nevoie de brate puternice si ghidon cat mai lat ptr a tine calul pe trasa. In rest e clar ca-i aparte si deosebit la vedere dar ca si ciclistica nu te ajuta ci din contra. Dar la Chopper cam asta e ideea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 19, 2012 Autor Share Postat Aprilie 19, 2012 http://www.dwrenched.com/ Nu confunda motorul wankel cu motorul radial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) de show! Editat Aprilie 19, 2012 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 RAT ROD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 riderul o fi Robert Redford? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 riderul o fi Robert Redford? Bike Owner William York Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Ahh...eu ma uitasem doar la ultima poza; nici n-avea cum sa fie Robert Redford ca atunci mobra ar fi fost un RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudyyy Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Omule, ai un site de nota 10 pe care-l vizitez mereu cu mare placere. Sectiunea preferata: INK. Sa fim realisti, si ele sunt un fel de custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2012 abia acum vad feedback-ul tau...si-ti multumesc sincer ! ma bucur ca te bucuri de dW ete acilishea un drac mic impielitat... facut din ct 110... mai multe pi saitu di jos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 http://www.vehiclepassion.com/2012/02/13/train-wreck-motorcycle-concept-is-classic-and-unique/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 transmisia la roata spate, indrazneata facatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 http://link interzis/view?i=1dd_1368384637 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate