pretorian Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 (editat) Salut motoristi, sunt cam nou pe aici, am vazut acest topic si as vrea sa scriu si eu despre motorul meu, dupa m m mult timp de stat pe ganduri m-am hotarat sa-mi iau un motor si mi-am luat un kawasaki zx6r '97 . Nu stiu prea multe despre acest motor asa ca astept parai de la voi, oricum dupa primele ture sunt foarte incantat salutare si cum se spune asfalt uscat cat mai repede. Editat Ianuarie 8, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Frumos! Sa aveti grija unu de altu si km fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 Multumesc CobraArt, si tie aceleasi urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 frumoasa bestie , cati mai multi KM fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 merci pepsi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 FRUMOS....bravo...lasa ca rasare soarele si pe strada mea..... faci cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 FRUMOS....bravo...lasa ca rasare soarele si pe strada mea..... faci cinste ne vedem cand iese soarele si la tine la o terasa man si facem schimb de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2006 poate sa-mi spuna si mie cinva care este diferenta dintre zzr 600 si zx6r in afara de design binenteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 ZZR600 este sport-touring (pozitie mai buna in sa, mai confortabila la drumuri lungi, dar cu o acceleratie/vit.max/manevrabilitate mai mica) ZX6R este supersport - accentueaza performantele in defavoarea confortului pe distante medii/lungi. Pozitia este mai aplecata, mainile obosesc mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2006 ZZR600 este sport-touring (pozitie mai buna in sa, mai confortabila la drumuri lungi, dar cu o acceleratie/vit.max/manevrabilitate mai mica) ZX6R este supersport - accentueaza performantele in defavoarea confortului pe distante medii/lungi. Pozitia este mai aplecata, mainile obosesc mai repede. dar ca si caracteristici ale motorului sunt asemanatoare nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Welcome to Ninja family ! S-o stapanesti sanatos si multi km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Diferenta notabila este la cutia de viteze si la filtrele de aer. Evident, si compresia e mai mica la ZZR, de unde si puterea mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2006 Deci cutia de zzr are rapoarte mai scurte? Scuze daca pun intrebari stupide pentru unii dar fiind nou in " club" incerc sa inteleg si eu cum se misca treaba. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Felicitari pentru achizitie ! Sa va purtati reciproc de grija ! Cred ca ZX6 are rapoarte mai scurte, in plus, datorita compresiei mai mari se si tureaza mai repede decat ZZR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Raportul de transmisie e mai mare la ZZR fata de ZXoricareR. La sportive, ai cam o mie de ture diferenta la schimbarea vitezei. La touring mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 13, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2006 Raportul de transmisie e mai mare la ZZR fata de ZXoricareR. La sportive, ai cam o mie de ture diferenta la schimbarea vitezei. La touring mai mult. aha, am inteles, am observat ca la zx6r abea de la 7-8 mii de ture incepe sa-si arate " coltii" dar nu am apucat sa vad cam ce viteza am la nr. asta de ture, eram prea concentrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Eh, mai tine si de capacitatea cilindrica si puterea motorului. Ca rapoartele alea din cutie tin cont de multe chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 merci ipman pt. explicatii, a iesit careva zilele astea am vazut 2 tipi prin 1 mai la -4gC afara brrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 Asaaaa, mi-am luat si echipament( mai am doar cisme) si am de toate, sa mai dea doar un pic de caldura si iessssssssss sa ma dau putin, poate mai iese cineva sa dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Sa o stapanesti sanatos,si cum zice Cobraart :sa aveti grija unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 tks man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el cat mai mult. Pe cat posibil pastreaz-o pe 2 roti. I'll see you on the road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 16, 2006 Autor Share Postat Februarie 16, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el cat mai mult. Pe cat posibil pastreaz-o pe 2 roti. I'll see you on the road. la fel si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 s-o stapanesti sanatos pretoriene! cum se incalzeste iesim la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 16, 2006 Autor Share Postat Februarie 16, 2006 s-o stapanesti sanatos pretoriene!cum se incalzeste iesim la plimbare s-a facut sacalule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate