URBAN_PER4MANCE Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 stiti de v'un rezervor second hand,daca da pret si detalii..multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 A inceput "marea"demontare...naiba stie daca o sa mai reusesc sa le pun la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 ce-i faci omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Cumpar:-crash bar Aprilia caponord(nu neaparat original,sa arate ok este imp) -releu de incarcare(si de la modele cu 7 fire care se potrivesc)Aprilia capo -semnalizari fatza(an 2001-2004)aprilia capo -rezervor /aprilia capo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 ce-i faci omule? Verific bujiile, tot felul de racorduri de pe la motor, schimb filtrul de benzina, filtrul de aer, schimb kit-ul de lant, am verificat un pic contactele de pe partea electrica, ma uit un pic si la bucsele de la bascula...maruntisuri din astea. Problema e ca dupa asta o sa am 2 motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Verific bujiile, tot felul de racorduri de pe la motor, schimb filtrul de benzina, filtrul de aer, schimb kit-ul de lant, am verificat un pic contactele de pe partea electrica, ma uit un pic si la bucsele de la bascula...maruntisuri din astea. Problema e ca dupa asta o sa am 2 motorete. spor la treaba...mai e putin pana vin caldurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Multumesc de urare, mi-am impus singur sa termin pana la 1 Mai. Dupa care o sa stau pana prin August sa ma decid cu care dintre cele 2 moatoare sa ma dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Salutare.cam cat costa revizia(placute fata spate,ulei+filtre) la o astfel de motoreta?Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 la fel ca la oricare alta motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salutare.cam cat costa revizia(placute fata spate,ulei+filtre) la o astfel de motoreta?Ms! Hello! acum nu stiu sa-ti spun exact, ca nu gasesc hartiile (dau eu de ele) cu cat am cheltuit pe schimbul de ulei si alte cele dar un lucru stiu sa-ti spun sigur: piesele de schimb sunt a dracu' de scumpe. Un furtun de benzina cu o cupla rapida la un capat costa 105 lire sterline fara TVA. Tocmai ce s-a futu.t la mine si tre sa-l cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amolea Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Hello! acum nu stiu sa-ti spun exact, ca nu gasesc hartiile (dau eu de ele) cu cat am cheltuit pe schimbul de ulei si alte cele dar un lucru stiu sa-ti spun sigur: piesele de schimb sunt a dracu' de scumpe. Un furtun de benzina cu o cupla rapida la un capat costa 105 lire sterline fara TVA. Tocmai ce s-a futu.t la mine si tre sa-l cumpar. vezi ca se gasesc cuple din metal care sunt mult mai durabile decat cele originale. eu ma gandesc de mult sa le schimb dar ma cam doare transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Pai asta-i varianta ideala, numai ca nu stiu daca se pot schimba doar cuplele. Din ce am vazut eu sunt turnate cumva si trebuie inlocuit furtunul cu totul (la mine sa rupt o cupla exact de la imbinarea cu furtunul). Pe unde am cautat eu c.acatul asta de se tot strica vine cu tot cu acele cuple si nu se pot cumpara separat, dar daca stii pe undeva vreo sursa astept idei (trebuie sa se si poata monta pe furtunul existent). Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amolea Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) salut. avand in vedere ca si pe site-ul aprilia baietii sunt evazivi asa o sa fiu si eu. Mai exact ar trebui sa ne strangem mai multi sa facem o comanda si pe urma ... vedem noi cum rezolvam problema. Oricum se pare ca in decursul timpului au schimbat un pic alimentarea cu benzina adica pana in 2003 am vazut ca era o singura cupla pe tur iar la moto din 2004 am si tur si retur. Informatia este verificata pe o singura motocicleta din 2002 deci e totusi posibil sa fi facut cineva o modificare. Eu sunt dispus sa ma bag la asa ceva ... pretul e de 65 USD per set plus cat o mai costa transportul ( cam 30 USD ) si taxele vamale. Ma gandesc ca nu e greu sa schimbi cele doua furtune de tur si retur. La ora actuala gasesti toata gama de furtune cu toate diametrele, pentru injectie sau carburatie ( nu e cazul la noi ) din cauciuc, silicon ... am vazut si cu manta metalica . Editat Aprilie 19, 2011 de amolea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Am atasat un print-screen cu zona problema. La mine cupla s-a rupt exact din locul indicat de sageata. La celalalt capat al furtunului se afla o piesa metalica ce vine impreuna cu acesta. Cred ca sunt foarte slabe sansele sa se poata schimba separat. Dupa cum se vede, pretul pentru pozitia 1 este de 105.34 lire fara TVA. Daca aveti idei cum pot sa repar sau surse mai ieftine astept cu placere informatiile. Multumesc New_Microsoft_Word_Document.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amolea Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ai cumva o poza cu furtunul? din cate imi amintesc eu mufa e prinsa cu un colier rapid ... sau la tine s-a rupt direct mufa de plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Da..s-a rupt mufa de plastic. Partea ce contine cupla rapida a ramas pe reperul numarul 7, iar o parte foarte subtire a ramas pe furtun. Poza nu am dar pot sa-i fac una dupa-amiaza. Bye! Mesaj completat Nu are colier...cred ca e turnat cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amolea Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 am inteles acum. daca te bagi la un set de cuple da-mi de stire si comand in america. Poate mai vrea cineva sa iasa transportul mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Am atasat un print-screen cu zona problema. La mine cupla s-a rupt exact din locul indicat de sageata. La celalalt capat al furtunului se afla o piesa metalica ce vine impreuna cu acesta. Cred ca sunt foarte slabe sansele sa se poata schimba separat. Dupa cum se vede, pretul pentru pozitia 1 este de 105.34 lire fara TVA. Daca aveti idei cum pot sa repar sau surse mai ieftine astept cu placere informatiile. Multumesc sfatul meu e sa nu mai cauti piese la aprilia ca sunt nesimtit de scumpe. ca la orice italianca dealtfel. ce ti-a ramas in furtun se poate scoate fara probleme. Da..s-a rupt mufa de plastic. Partea ce contine cupla rapida a ramas pe reperul numarul 7, iar o parte foarte subtire a ramas pe furtun. Poza nu am dar pot sa-i fac una dupa-amiaza. Bye!Mesaj completat Nu are colier...cred ca e turnat cumva. omul a spus colier rapid, nu cuplaj. adica rahatul ala de tabla care tine loc de colier dar este de unica folosinta. daca vreti neaparat cuplaje rapide si ieftine cautati la service-urile auto sau la magazinele de piese. eu mi-am luat asa ceva de la un magazin cu piese auto bmw. si mai ieftin si rapid, doar furtun, renuntati la prostiile alea de cuplaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Tocmai ce m-am intors de la garaj unde am fost cu un coleg motociclist muuult mai destept decat mine. Am ajuns la concluzia ca o sa modific reperul nr 7 (care oricum este din metal, inlocuit tot de mine) si o sa-l fac cu o reductie in asa fel incat sa intre pe furtunul deja existent. O sa-i trag un colier zdravan si sa traiasca inventivitatea romanului. P.S. Sa o futa' dracu de saracie... daca aveam un cont baban ma durea in pix. Mesaj completat Functioneazaaaaaaaa si nu mi-au ramas suruburi in plus asa cum preconizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amolea Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 bravo domnu'. Stiam eu ca reusesti sa o faci la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Ok, dupa toate "peripetiile" urmeaza nota de plata: -filtru de aer schimbat 50 lei -lant schimbat (fara pinion si foaie) 500 lei -remediat problema la cupla unui furtun de benzina (inlocuita cu alta de metal) 30 lei -schimbat rulmenti fata (trebuia doar unul dar sunt eu mai tipicar) 60 lei -filtru de benzina nou original (nu l-am schimbat) dar urmeaza 162 lei Total 802 lei ( aici nu am mai adaugat si micile cheltuieli gen spray de curatat,spray cu vaselina s.a.m.d) Acum, apa, paie si bataie ca la magar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Salut, Am o pereche de anvelope nefolosite cu etichete pe ele 150/17 110/19 Metzeler KAROO (T) . 550LEI. 0766580229. nu se pot incarca pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Salut, Am o pereche de anvelope nefolosite cu etichete pe ele 150/17 110/19 Metzeler KAROO (T) . 550LEI. 0766580229. nu se pot incarca pozele. vinzi doar spatele? cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Pentru cei interesati, pe topicul recenziilor se gasesc date tehnice despre Aprilia Caponord. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Salutare! Gata..de vineri sunt si eu posesor de Caponord... Primul drum,o adevarata placere... Oradea-Ploiesti 530 km, facuti in doua zile, Oradea -Sighisoara, si Sighisoara-Ploiesti. Am si eu o prima intrebare....voi ce ulei folositi in motoarele voastre? Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate