CHUCKY Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 farse de facut : =)) http://www.youtube.com/watch?v=4pr9beObwF4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 http://www.220.ro/msbwyIKZmV/Suzuki-GSX-R-Extreme @ final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 http://www.220.ro/msbwyIKZmV/Suzuki-GSX-R-Extreme @ final Da dom'le... unul dintre cele mai bune clipuri de urban-stunt. Acu intrebare... credeti ca vreo unu dintre ei o sa participe vreodata la campanii "atentie la motociclisti" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Clipul chiar e maxim,si motoarele si tot.Da bruneta aia aaare putina burtica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 te-ai apucat de luat pasageri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=39qdhbkTko4&NR=1 Look, listen & take heed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=39qdhbkTko4&NR=1 Look, listen & take heed. http://www.youtube.com/watch?v=_RjMSWhGWak Editat Octombrie 29, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 da, ma deranjeaza. vrei sa ne batem? vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 vrei? sincer nu, si'asa esti cam aÂşchilopat, te mai defectez si eu... faceam conversatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 sincer nu, si'asa esti cam aÂşchilopat, te mai defectez si eu... faceam conversatie... uuu, cineva n-a baut cafeaua da' de-acuma-i cam tirziu, ca nu mai dormi la noapte. sa stii ca pe-undeva esti chiar funny (dintr-un anumit unghi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 uuu, cineva n-a baut cafeaua da' de-acuma-i cam tirziu, ca nu mai dormi la noapte. sa stii ca pe-undeva esti chiar funny (dintr-un anumit unghi). Ai tricou alb azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Ai tricou alb azi? nu, dar mi s-a stricat ambreiajul de la farul schimbatorului de viteze ciclotronic. te bagi sa-i schimbi bujia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 nu, dar mi s-a stricat ambreiajul de la farul schimbatorului de viteze ciclotronic. te bagi sa-i schimbi bujia? e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 (editat) e bine. daca-ti spun unde se face vopsire electrostatica ma lasi sa traiesc? ca sa nu dea astia iar cu rip... Editat Octombrie 30, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Stiu eu, stiu eu!!! Se face la atelierul de vopsit electrostatic! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Bine ca sunteti voi sanatosi, restul se indreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Stiu eu, stiu eu!!! Se face la atelierul de vopsit electrostatic! :P prietene, e posibil sa fi salvat o viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Eu zic ca mai bine zici tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Eu zic ca mai bine zici tu! hai sa jucam "spinzuratoarea". vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 hai sa jucam "spinzuratoarea". vrei? Da, spanzura-te tu primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Pucule, eu ti-am zis sa nu te mai uiti pe Protv, da' nu m-ai ascultat si-acuma iar te crezi Steven Seagal. sa stii ca nu te mai las la TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Pucule, eu ti-am zis sa nu te mai uiti pe Protv, da' nu m-ai ascultat si-acuma iar te crezi Steven Seagal. sa stii ca nu te mai las la TV. PescaruÂş eÂşti tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 care stie unde gasesc niste pantaloni termici, la un pret decent, in iasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 care stie unde gasesc niste pantaloni termici, la un pret decent, in iasi ? vrei sa zici termopanici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 da ... unii ii zic si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate