hondafan Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Revin: cum prind si eu niste bani merg si depun in cont. mi-au dat lacrimile. am zis ca nu mai postez nicioada pe sectiunea iasi... dar am facut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 cum prind si eu niste bani merg si depun in cont. mi-au dat lacrimile. am zis ca nu mai postez nicioada pe sectiunea iasi... dar am facut-o. Intr-adevar, emotionanta situatia... PS- Da cine te-a suparat asa tare domnu alex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) PS- Da cine te-a suparat asa tare domnu alex? nici prin fundatie nu am sa mai trec si nici aici nu am sa mai postez. motivele... e mai bine asa. o zi placuta si sa ne revedem pe 2 roti cu bine. Editat Iulie 31, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 Intrebare: cum pana mea va tine sa mergeti noaptea pe Bucium? Exceptind cazul in care ai xenon, mi se pare un fel de ruleta ruseasca. In seara asta la prima curba deosebit de periculoasa la stinga am auzit un trosc sub roata dar n-am vazut nimic. La intoarcere s-a lamurit: era o craca destul de marisoara. Si inca ceva: verificati-va macar saptaminal toate luminile. In seara asta am iesit pe inserate, ca sa constat sus pe Bucium ca nu-mi mergea pozitia spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) adapteaza si tu viteza la vizibilitate si poate nu o sa ai probleme Editat August 2, 2009 de Un_vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 adapteaza si tu viteza la vizibilitate si poate nu o sa ai probleme Oricit de pensionar oi fi eu, parca 60 la ora nu e viteza. Eu nu vorbeam de dat cu 160 pe acolo, vorbeam de mers in limitele bunului simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 pai daca faru' nu-ti bate destul de tare incat sa mergi cu 60 mai scade si tu viteza. eu unu'daca mergeam cu 40 in linie dreapta la cum imi bate becu', faceam buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 In seara asta am iesit pe inserate, ca sa constat sus pe Bucium ca nu-mi mergea pozitia spate. Pozitia spate iti mergea cu intermitente de cateva luni Si nu ca nu ti-am spus, dar tu: betmen, betmen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 Pozitia spate iti mergea cu intermitente de cateva luni Si nu ca nu ti-am spus, dar tu: betmen, betmen Pardon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Oricit de pensionar oi fi eu, parca 60 la ora nu e viteza. Eu nu vorbeam de dat cu 160 pe acolo, vorbeam de mers in limitele bunului simt. Pai bunul simt iti dicteaza cat de incet sa mergi. Daca iti dicteaza sa mergi cu 40, mai bine mergi cu 40. Mie imi place sa merg noaptea cu masina, insa cu motorul e un chin si incerc sa evit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Pardon? Scuze, eram tarziu, la umbra tuicului batran si te-am confundat Ma gandeam la banditul cu nr de VS. Scuzili mieli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 Acum 15 minute, in drum spre serv, undeva pe linga scoala 23, Logan rosu nu-mi da prioritate. Eu ~40km/h. Se baga cu juma de masina pe sens (ca sa vada mai bine), ezita o secunda, apoi isi continua molcom drumul, in timp ce eu veneam inspre el. La semafor il intreb: "ba dobitocule, stii ce-i aia prioritate?" El: "ce ba, dupa ce ca vii cu..." si se blocheaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Nu stiu daca e locul potrivit, dar am dat de asta ieri la RAR cind asteptam niste hirtii. Din pacate telefonul meu nu e f performant, dar sper ca greseala sa fie vizibila. Bafta la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 itp ul il faci tot la rar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 itp ul il faci tot la rar... Da. Adica... da? Asta e interogatie sau afirmatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Da. Adica... da? Asta e interogatie sau afirmatie? afirmatie... :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Intrebare: cum pana mea va tine sa mergeti noaptea pe Bucium? Exceptind cazul in care ai xenon, mi se pare un fel de ruleta ruseasca. In seara asta la prima curba deosebit de periculoasa la stinga am auzit un trosc sub roata dar n-am vazut nimic. La intoarcere s-a lamurit: era o craca destul de marisoara. Si inca ceva: verificati-va macar saptaminal toate luminile. In seara asta am iesit pe inserate, ca sa constat sus pe Bucium ca nu-mi mergea pozitia spate. aseara pe la 12-2 am fost cu uix pe bucium cacaina aeroport fain tare, mai ales pe bucium cu licuricii aia ros de pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 aseara pe la 12-2 am fost cu uix pe bucium cacaina aeroport fain tare, mai ales pe bucium cu licuricii aia ros de pe strada Ihi, is beton ledurile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 http://stiri.rol.ro/content/view/381415/96/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 M-am tras cu enduro wai (Honda XL250R). Sa vad si eu ce-i ala kick start (si am vazut de vreo 2 ori pin' m-am obisnuit cu ambreiajul). Si in sfirsiiiiiiit am agatat si eu ceva cu motoru'. E drept, doar o capra, da' tot e ceva. Parea vrajita de ce faceam eu prin cimp. Si pe aceasta cale imi cer scuze proprietarului parcelei cu fasole pe care-am calcat-o in mod barbar :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) Vreau sa cumpar un kit bixenon h4 pt vacuta mea,care contine evident 2 becuri,2 balasturi,etc,temperatura de culoare 4300 sau 5000k.Kitul costa 330 ron.asta ar insemna 165ron+jumatate din curier de fiecare. Din cate am inteles eu,balasturile nu sunt slim,dar nu stiu sigur.Se baga cineva? Anuntul e asta: http://www.daciaclub.ro/-OFERTA-Kituri-Xen...ml#entry1979633 . Editat August 5, 2009 de lucescuciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 Caut vopsitorie ca lumea in Iasi sau apropiere: /index.php?showtopic=407097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Ieri seara in intersectia de la Casa Universitarilor. Baietii buni, valabili, de deasupra, nu se vad in poza, dar va asigur ca erau pe pozitie, cu sepcile in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) Ieri seara in intersectia de la Casa Universitarilor. Baietii buni, valabili, de deasupra, nu se vad in poza, dar va asigur ca erau pe pozitie, cu sepcile in cap mai nou se fac si carute dizal ? felicitari pentru rapiditatea de care ai dat dovada, astea dizal cica se urnesc repede din loc. Editat August 6, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate