Puc Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Care mai credea ca are un serviciu de cacat? Ia vezi aici Mesaj completat Remediul pentru constipatie: Editat Octombrie 3, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 5, 2009 Autor Share Postat Octombrie 5, 2009 fucking jesus mai rau ca la bungee, macar acolo te salta de 2-3 ori si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Yeah.... i know that feeling... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Băăăi... futuriÂştilor băi! Ca să citez un clasic în viață, nu ne afectează dar nici nu ne prelungeÂşte! EnciclopediÂştilor! Ferocilor! Nerăbdătorilor! Metaliferilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 EnciclopediÂştilor! Ferocilor! Nerăbdătorilor! Metaliferilor! Caloriferilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-UEg1-6iEeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 De la mine si Chucky pentru Puc with love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 am obs ca sambata seara lumea prefera sa bea si a doau zi sa fie mahmura in loc sa faca plimbari) no comment :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) no comment :| Subscriu.... Plimbari?? Vino tu prin hand sau 1431 si-ti dam noi* plimbari.... *= staff, logistics. Editat Octombrie 12, 2009 de sorin_ush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) hai cu totii sa ne imbatam si pe puc sa-l incurajam! Editat Octombrie 12, 2009 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 http://www.smellmeand.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Salutare,uitati ce am gasit prin forumurile autohtone... /index.php?...t&p=2141100 http://fiindcapot.blogspot.com/2009/10/dru...a-ziua-1-2.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orbit Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Salutare,uitati ce am gasit prin forumurile autohtone... /index.php?...t&p=2141100 http://fiindcapot.blogspot.com/2009/10/dru...a-ziua-1-2.htm foarte tare dar totusi ce ai gasit ca eu nu mi-am dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) cred ca o vrut sa zica http://fiindcapot.blogspot.com/2009/10/dru...a-ziua-1-2.html PS... sa nu zica lumea ca nu suntem patrioti ) Editat Octombrie 13, 2009 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Veche, mah PS: schimba si tu culorile alea de la avatar, fa-te mai galben Mesaj completat Incredibil, desi ii vad in fiecare zi, refuz sa cred ca asemenea specimene exista, se autosustin si se multiplica Sursa: http://morar.catavencu.ro/2009/02/16/stiu-...oasca-si-altii/ Mesaj completat . . . . . . . . . Google translate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Caut un partener pentru mers la sala de forta.Intentionez sa mai slabesc si sa mai fac ceva masa musculara. Am mai mers ( la Armony, langa moldova mall) aprox 4 ani, insa acum am o pauza de vreo 2 ani. Antrenamentele sunt intensive, chiar extenuante de multe ori, asa ca cine crede ca poate face fata unor dureri de muschi (nu de oase !), unui program strict de antrenament si crede ca are destula vointa sa reziste macar 6 este asteptat. Programul meu cand frecventam sala era luni,miercuri,vineri, dar il putem stabili de comun acord, in principiu incepand cu ora 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 http://www.creditorangeiasi.tk/ enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Caut un partener pentru mers la sala de forta that sound's sooo gaaaaaayyy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 that sound's sooo gaaaaaayyy. suna da' nu e. e plictisitor cu draci sa tragi singur de fiare o ora, cind ai pe cineva cunoscut cu tine mai stai la o cioaca in pauze etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Caut un partener pentru mers la sala de forta.Intentionez sa mai slabesc si sa mai fac ceva masa musculara.Am mai mers ( la Armony, langa moldova mall) aprox 4 ani, insa acum am o pauza de vreo 2 ani. Antrenamentele sunt intensive, chiar extenuante de multe ori, asa ca cine crede ca poate face fata unor dureri de muschi (nu de oase !), unui program strict de antrenament si crede ca are destula vointa sa reziste macar 6 este asteptat. Programul meu cand frecventam sala era luni,miercuri,vineri, dar il putem stabili de comun acord, in principiu incepand cu ora 18. ma bag si eu. dar nu stiu unde e armony.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 suna da' nu e. e plictisitor cu draci sa tragi singur de fiare o ora, cind ai pe cineva cunoscut cu tine mai stai la o cioaca in pauze etc. vii cu fimeia, agati una, faci noi cunostinte acolo pe loc ... ... pentru asta exista salile, ca in rest se poate face si acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 16, 2009 Autor Share Postat Octombrie 16, 2009 vii cu fimeia, agati una, faci noi cunostinte acolo pe loc ... ... pentru asta exista salile, ca in rest se poate face si acasa daca tu ai acasa toate aparatele pe care le gasesti la sala... felicitari ca ai banii si locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 nu-ti trebuie cine stie ce aparate ... o sapa si un corp predispus spre masa musculara si te-ai scos. stiu cel putin 3 persoane care n-au fost in viata lor la sala si is numai muschi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate