orestte Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ai cumva un Golf 3 GTD in doua portiere? te-am vazut cu o remorca mai demult.Anyway un pret pentru sticla de la oglinda sofer? P.M. Thx g3 tdi gt detalii: inlalzita? regabila el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sal'tare. am si eu nevoie de sticla pt o oglinda la motor.stie cumva cineva unde as putea sa o tai,sa se potriveasca si sa o lipeasca eventual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sal'tare. am si eu nevoie de sticla pt o oglinda la motor.stie cumva cineva unde as putea sa o tai,sa se potriveasca si sa o lipeasca eventual? Cauta o oglinda de masina sau de motor intreaga, da-i jos oglinda si cauta un geamgiu sa ti-o taie apoi da cu un pic de silicon pe ea (preferabil negru) si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sal'tare. am si eu nevoie de sticla pt o oglinda la motor.stie cumva cineva unde as putea sa o tai,sa se potriveasca si sa o lipeasca eventual? te duci in pod de fier la semafor dr cum cobori din tg cucu si iti fac aia acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 te duci in pod de fier la semafor dr cum cobori din tg cucu si iti fac aia acolo yeap, probat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 piese auto contact at sprintmtors.roplus ca sunt posesor de g3 Ai avut nevoie de oglinda si ai luat-o pe'a omului, mare pisicher! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Reglabila da, incalzita nu ! Urmeaza sa-mi schimb suspensia cu una normala (am avut sport pana acum si mi-au sarit plombele plus ca e prea joasa) si sa trec pe jante de otel si pneuri de iarna (un set de Sava luate din metro, 177 ron bucata 185 R 14). Unde pot sa fac unghiul de fuga in Iasi? Un service corect care face treaba buna vrea. Cam cat costa si cat dureaza ? Golf 3 Power ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Reglabila da, incalzita nu ! Urmeaza sa-mi schimb suspensia cu una normala (am avut sport pana acum si mi-au sarit plombele plus ca e prea joasa) si sa trec pe jante de otel si pneuri de iarna (un set de Sava luate din metro, 177 ron bucata 185 R 14). Unde pot sa fac unghiul de fuga in Iasi? Un service corect care face treaba buna vrea. Cam cat costa si cat dureaza ? Golf 3 Power ! in nicolina e un moociclst care face acolo 80ron tot hai pe pm ca bruiem treaba pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson#p/u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 ultima capodopera semnata Jon Lajoie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Ar fi bine ca baiatul cu numarul IS-18-EMO sa-si mute mobra din Alexandru ca am vazut azi vreo 2-3 ciori care ii dadeau tircoale,vorbeau de ea,era ceva in genu:"Da ba,asta ii trebuie lui Dorel,oglinda pe stinga..." Sunt doi proprietari ai motorului. Luni daca o vad pe tipa in facultate am sa ii zic, ca ar fi prea nasol sa ii ciordeasca motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Prezentare ZX10-R Stiam eu ca motocicletele Kawasaki sunt bune la ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 farse de facut : =)) http://www.youtube.com/watch?v=4pr9beObwF4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 http://www.220.ro/msbwyIKZmV/Suzuki-GSX-R-Extreme @ final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 http://www.220.ro/msbwyIKZmV/Suzuki-GSX-R-Extreme @ final Da dom'le... unul dintre cele mai bune clipuri de urban-stunt. Acu intrebare... credeti ca vreo unu dintre ei o sa participe vreodata la campanii "atentie la motociclisti" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Clipul chiar e maxim,si motoarele si tot.Da bruneta aia aaare putina burtica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Care-mi imprumuta o casca marimea M sau S maine (27 oct 2009) de dim pana a doua zi dim? Ma intereseaza o casca buna, cu izolatie fonica/vant buna. (ofer garantie, daca e nevoie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 te-ai apucat de luat pasageri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Nu. Aveam de facut un drum mai lung si preferam sa nu-l fac cu a mea casca de 20 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=39qdhbkTko4&NR=1 Look, listen & take heed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=39qdhbkTko4&NR=1 Look, listen & take heed. http://www.youtube.com/watch?v=_RjMSWhGWak Editat Octombrie 29, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 da, ma deranjeaza. vrei sa ne batem? vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 vrei? sincer nu, si'asa esti cam aÂşchilopat, te mai defectez si eu... faceam conversatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 sincer nu, si'asa esti cam aÂşchilopat, te mai defectez si eu... faceam conversatie... uuu, cineva n-a baut cafeaua da' de-acuma-i cam tirziu, ca nu mai dormi la noapte. sa stii ca pe-undeva esti chiar funny (dintr-un anumit unghi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 uuu, cineva n-a baut cafeaua da' de-acuma-i cam tirziu, ca nu mai dormi la noapte. sa stii ca pe-undeva esti chiar funny (dintr-un anumit unghi). Ai tricou alb azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate