sorin_ush Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ma scuzati ca va deranjez de la subiectele voastre interesante.... am si eu o intrebare. CINE E DIN IASI SI ARE BMW R1200 GS ADV sau BMW F650 GS 2000+? F650 GS-uri nu prea am vazut, dar un 1200 GS sau ceva in genu parca era prin zona podu' de fier(singurelul_GS user cred). Parca. Dar in orice caz, aici n-ai cu cine... ramai pe thread-urile dedicate, parerea mea ca ai mai multe sanse pt ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ma scuzati ca va deranjez de la subiectele voastre interesante.... am si eu o intrebare. CINE E DIN IASI SI ARE BMW R1200 GS ADV sau BMW F650 GS 2000+? Ba da mestere ai cu cine,... eu am gs-ul, dar intr-adevar aici nu am cu cine ... corect.. are dreptate omu' Mesaj completat Ba da mestere ai cu cine,... eu am gs-ul, dar intr-adevar aici nu am cu cine ... corect.. are dreptate omu' nu e adv ce-i drept dar mari dif nu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 in pod de fier e bmw-ul lui dom doctor r1150 gs cu care m-am si tras. dar nu am nevoie de plimbari. ci pentru a le studia putin. vreau sa produc in serie pentru acele modele de mai sus elemente de protectie. gen scuturi motor, crashbar etc etc. si am nevoie de un "cobai". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 in pod de fier e bmw-ul lui dom doctor r1150 gs cu care m-am si tras. dar nu am nevoie de plimbari. ci pentru a le studia putin. vreau sa produc in serie pentru acele modele de mai sus elemente de protectie. gen scuturi motor, crashbar etc etc. si am nevoie de un "cobai". Pt. o suma buna te las sa copii tot ce vrei matale, dar sa fie ,,buna" ca le am toate originale, si sunt disponibil pt. ,cobai" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 vreau sa produc in serie pentru acele modele de mai sus elemente de protectie. gen scuturi motor, crashbar etc etc. si am nevoie de un "cobai". Crashbar-uri pentru cuzineti faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Crashbar-uri pentru cuzineti faci? that was evil :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) that was evil :| Ebil is my middle name. Editat Decembrie 11, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 multumesc mult pentru cei care m-au ajutat si fara mistouri la adresa mea nu se putea. roata se invarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 roata se invarte. roata s-a invartit coita, altfel nu te luam la misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 roata s-a invartit coita, altfel nu te luam la misto Se invarte pe naiba roata... nu vezi ce frig e afara... L.E. - doar daca se pune ca "roata" dopu'la sticla... ca ala se invarte. Hai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 vreau sa produc in serie pentru acele modele de mai sus elemente de protectie. gen scuturi motor, crashbar etc etc. si am nevoie de un "cobai". eu n-as pune niciodata pe BMW ceva fabricat de Mercedes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 (editat) 100% Romanesc Editat Decembrie 14, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Editat Decembrie 15, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ca tot se taie porcii... http://www.220.ro/WKnj8wIRRV/WTF-Femeia-Is...i-A-Luat-Amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ca tot se taie porcii... http://www.220.ro/WKnj8wIRRV/WTF-Femeia-Is...i-A-Luat-Amenda Comentariu de pe site "ii mai dadeam o amenda pentru tulburarea linistii publice" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Nenea nenea, ai fost la munca azi cu motorul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Mi'l si imaginez pe Puc calare pe Matildadrei prin trafic strigand: PARTIEEEEEEEE!!! Chiar Puc, baga EN'ul Irinei intr'un garaj ceva ca azi am trecut pe'acolo si am auzit din tramvai cum tipa ca ii e frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) ESTE ! Editat Decembrie 15, 2009 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 ESTE ! oh, that is soooooo sweeeet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Am vazut un ZXR verde in Pacurari, pe la Munca Invalizilor,in statie. e model 93-96 cred, ZX6/ZX9, nu mi-am dat seama din autobuz. Nu-i inteleg pe unii cum le lasa in zapada chiar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 mi-a fost semnalat un incident ingrijorator care totusi sper sa fie izolat: /index.php?showuser=53118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Am vazut un ZXR verde in Pacurari, pe la Munca Invalizilor,in statie. e model 93-96 cred, ZX6/ZX9, nu mi-am dat seama din autobuz. Nu-i inteleg pe unii cum le lasa in zapada chiar... In afara de ala, ZXR 6 este, mai e un CBR 600 intr'o curte de pe Silvestru, inainte de intersectia cu Saulescu, lasat tot asa in zapada. Puc, de unde ai luat husa pt Vulcan, ca am si eu nevoie de una. Mesaj completat mi-a fost semnalat un incident ingrijorator care totusi sper sa fie izolat:/index.php?showuser=53118 Stai linistit Kalyn Bandyt Jm3k3r, nu iti ia nimeni locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Apropo de motoare "abandonate" este unu in nicolina in curtea unui service auto, pare a fi avariat, ii lipsesc ceva plastice si saua, e un Kawasaki monocilindric, ceva enduro, dupa ce ca e ca vai de el mai sta si zapada peste ..... Editat Decembrie 16, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 eu nu inteleg ce va doare pe voi capu de motoru altuia, fiecare e liber sa faca ce vrea cu el cine vrea sa aibe grija de el stie din timp ce sa faca cu el sunt destui forumisti care se dau mari si le lasa aiurea fara ulei sau in zapada si apoi plang ca li s-au....motoru app e mai grav sa lesi motoru fara ulei decat in zapada si motoare de 3xxx -4xxxeuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate