ivesin Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Dupa ce am vazut clipul asta, am impresia ca la noi exista civilizatie in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 Dupa ce am vazut clipul asta, am impresia ca la noi exista civilizatie in trafic. Oricum, incepe sa semene cu intersectia din Podu Ros la ora de virf. Plus ca aia macar au un parc moto dezvoltat, dupa cum vedem Si sa nu uitam de acest clasic: (India) In alta ordine de idei... pentru toti cei care au ris in fundatie de noul meu motor rosu: stiu ca sinteti niste invidiosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Oricum, incepe sa semene cu intersectia din Podu Ros la ora de virf. Plus ca aia macar au un parc moto dezvoltat, dupa cum vedem Si sa nu uitam de acest clasic: (India) In alta ordine de idei... pentru toti cei care au ris in fundatie de noul meu motor rosu: stiu ca sinteti niste invidiosi! parc moto dezvoltat pe baza de motoare nedezvoltate, aia n-au voie prin lege sa aiba mai mult de 250cmc parca. Iti dai seama ce-ar fi dac'ar trece prin intersectia aia un gixxer de 750, blana, intr-a treia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) dooo...uaa.. sunt mai vechiute melodiile dar...doo... Editat Aprilie 10, 2009 de al3xa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Halal caine http://www.youtube.com/watch?v=IW5Tqj7Y09I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ieri eram cu cineva sa luam un motor de prin metalurgiei si in drum am trecut prin interesctia bucsinescu unde am obs un scuterist dinspre tudor spre rosetti era pe jos si-i zic lu' asta ute bah un scuterist dat pe jos in intersectie de un conservar, cand ma uit mai atnet obs ca-si culegea seua de pe jos ghiciti ce avea sub scaun (astept primele 5 raspunsuri) de a cazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 un caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Doi miei si-o rață Edit: de fapt DOO miei si-o rață de cauciuc. Editat Aprilie 14, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Niste catelusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 O gaina cu tot cu pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ieri eram cu cineva sa luam un motor de prin metalurgiei si in drum am trecut prin interesctia bucsinescu unde am obs un scuterist dinspre tudor spre rosetti era pe jos si-i zic lu' asta ute bah un scuterist dat pe jos in intersectie de un conservar, cand ma uit mai atnet obs ca-si culegea seua de pe jos ghiciti ce avea sub scaun (astept primele 5 raspunsuri) de a cazut un porc )=)) :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ghiciti ce avea sub scaun (astept primele 5 raspunsuri) de a cazut mecanismul de catapultare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Un vibrator ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 O gaina cu tot cu pui? fara pui si asta isi cautea seaua pe jos cu o mana si cu una tinea gaina sa nu iasa din portbagaj daca-i sarea gaina in intersectie (ora 17 full) =)))) criminala faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 super tare.... ce tarani ....de fapt cu ce sa care omu gaina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 imi inchipui cat de mare era scuteristul daca l-a aruncat o gaina in sus cu tot cu sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 seaua nu mai era prinsa cum trebuie l-a dezechilibrat si gaina a dat sa iasa ))))))))) de sub fundu lui )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 seaua nu mai era prinsa cum trebuie l-a dezechilibrat si gaina a dat sa iasa ))))))))) de sub fundu lui )))) poate voia sa ajunga la oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 De unde se trage o concluzie logica: nu urcati gaina pe motor fara instruire prealabila Sau: nu toate gainile sint bune pasagere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Sau: nu toate gainile sint bune pasagere normal, unele vor sa stea pe craca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 normal, unele vor sa stea pe craca E de vinzare gaina? Face oua multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Hm...avea casca pasagera..? Editat Aprilie 14, 2009 de al3xa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 imi inchipui cat de mare era scuteristul daca l-a aruncat o gaina in sus cu tot cu sa saracu om si`a luat si el o gaina sa aiba un ou de pasti, iar voi radeti de el de asta cu porcu`n sacosa ce mai e de zis ? poza a fost facuta acum vre`un an in gara din iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 Da' tu cu ce-ai transporta porcul? Cu rucsacul? In top-case? In diplomat? In mapa??? Sacosa mi se pare cea mai civilizata metoda de-a transporta un porc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Da' tu cu ce-ai transporta porcul? Cu rucsacul? In top-case? In diplomat? In mapa??? Sacosa mi se pare cea mai civilizata metoda de-a transporta un porc. Porcii se autotransporta in Mercedes BMWQ7 Tdci. Chiar azi am vazut in benzinarie doi intr-un golf V care se grabeau sa alimenteze probabil in paralel cu mine la aceeasi pompa, desi eram pe la jumatatea procesului. M-au reclamat la angajatul benzinariei. Mi s-a facut rusine de gestul meu si m-am carat acasa, autoflagelandu-ma pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate