underix Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Wai mi-am pierdut ieri manusa stinga prin oras. E Richa, de vara, albastru nu negru. Gasitorului recompensa substantiala, constind intr-o bere. Andrei, ti-am vazut ieri cebereu' prin Piata Unirii, pe-acolo am pierdut-o, nik nik? N-am vazut nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Care esti, mah cu IS-xx-CID la numar de mergeai azi pe la Urgente in fata cu farul stins? Te-am atentionat, mi-ai facut foarte nedumerit un flash si ai mers mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 hmmm si fara casca deci... Nu va mai rideati de mine ca e treaba serioasa, acuma o sa am manusi verzi si n-o sa se mai asorteze cu motoru', mama ma-sii! N-am vazut nimic... De ce n-ai vazut nimic? Cum ti-ai permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 Iata, stimati concitadini, cum colegul nostru Orestte continua un lung sir de personalitati care au marcat diverse ramuri ale stiintei, numele lor devenind substantive comune (Ohm, Joule, Pascal etc): /index.php?showtopic=352849 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Iese omu' la o plimbare de duminca pe Copou, ca omu', si ce-i e dat sa vada? Grupuri de cite 2-3 masini, parcate frumos pe trotuar, cu geamurile date-n jos si housareala din aia jegoasa urlind din ele. Linga, 4-5-6 cocalari, toti, da' TOTI cu ochelari de soare. Pe banca de linga ei, puse ziare, si peste ziare niste PET-uri cu suc. Picnic pe Copou!!! Cine dracu' le-a dat voie astora sa vina la oras? Natie de agricultori jegosi, ca sa nu zic altfel. Vaaai, asta e un fenomen mult mai complex decat iti imaginezi. Explicatie: Este criza. Baietii cu masini bengoase nu mai au bani de mers toata ziuain cluburi de fitze. Si atunci se intalnesc "la botu' calului" prin parcari, un suculetz la pet, muzica din masina... Mai dragut este seara, cand vezi prin parcarila din centru, aka cea de la Romtelecom, masini de masini si cocalaru' cu pitzipoanca mancandu-si senvisul tacticosi in masina. Aviz pitzipoancelor, ca nu le mai da tata bani de buzunar periculosilor astora sa le scoata sa mance in oras decat in formula de criza ) In unele seri parcarea aia arata de parca ar fi restaurant drive-in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox4you90 Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Am si eu o intrebare cum va descurcati acum prin oras de cand au pus jaloanele inapoi ,eu ieri era sa fiu facut sandwich de un autobuz in fata la Palatul Culturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 parca mai bine ... n-am avut probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 Iar sint on-topic/off-topic/on-topic etc... unde reglez un far, eventual sa nu coste o avere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 Si ceva deosebit. Pe scurt: omul invizibil romanesc. http://www.lupamea.ro/player.php?id=5263 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Iar sint on-topic/off-topic/on-topic etc... unde reglez un far, eventual sa nu coste o avere? Ti-l reglez eu, profi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Ti-l reglez eu, profi Inca una: am nevoie de un tapiter bun, vreau sa modific saua Banditului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Ia legatura cu userul Darian, te poti uita pe topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 cer sfatul celor care au mers prin tarile calde cu motorul... vreau sa merg in grecia cu motocicleta, cei care ma pot ajuta cu informatii ii rog sa o faca aici: /index.php?showtopic=358075 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 Va rog insistent sa nu mai fiti on-topic! Numai eu am voie sa fiu on-topic aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Iar m-am imbatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 Iar m-am imbatat Si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 http://link.brightcove.com/services/player...tid=22608562001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 misto.... era o emisiune la mtv parca, "Scarred", in care erau prezentati zmei dintr`astia dupa ce cadeau si`si rupeau oasele, gaturile, etc... groaznic....oricum tre` sa fii putin dereglat sa faci toate chestiile alea cu un cadru din tevi de otel ascutite intre picioare, spitze, ghidoane, etc e frumos de privit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) http://kappacelu.com/idee-pentru-balul-absolventilor FPRIMDECE BĂ BOOUĂLE! Editat Mai 11, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Doi zece doi zece. Ma gindesc de ceva vreme sa testez toate cuvintele cenzurate de forumul asta, ca sa nu ma mai trezesc ca apare poponeata in loc de c.ur sau cuvint urit in loc de cuvint urit, astfel incit sa creada vreunul ca sint un cuvint urit, de folosesc limbaj din asta pudibond. Alta cale nu e decit sa le scriu pe forum, da' mi-e teama sa nu iau vreo carantina sau ban pentru folosirea de limbaj neacademic, si inca-n mod nejustificat (adica de-a-n pulea). Oops, se pare ca deja o sa aflu daca un cuvint e cenzurat. Si nu, nu am baut, cu toate ca toate semnele indica asta. Chiar serios, de vreo saptamina nu mai beau deloc-deloc. Oops, am mintit. Later edit: nu e cenzurat. Deci puteti sa folositi linistiti cuvintul "pulea", atit ca substantiv comun, cit si propriu (D-l Pulea). Ma simt util. Later-later edit: cit si propriu (D-l Pulea) Chiar ar fi fost nedrept ca un ipotetic user, purtind numele de familie "Pulea" sa fie botezat "nume de familie urit". Ca si cum mie mi s-ar zice Calin (oras din jutetul Botosani). Asta ar fi discriminare si forumul ar putea fi dat in judecata. Am cautat pe Pagini Aurii familia Pulea dar nu am gasit-o in nici un oras mare al tarii. Totusi, sint convins ca exista un Pulea in aceasta tara. Poate are si motocicleta. Sau macar scuter. Editat Mai 12, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Am vazut acuma 2 nopti pe soseaua dinspre Bucium niste steaguri cu logo-ul Acerbis. E vreun magazin moto pe-acolo, sau care-i faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 A Koala bear decides he wants to get laid, so he picks up a hooker. He goes down on her several times and they are really enjoying themselves. After they are finished the koala bear starts getting dressed. The hooker says, "wheres my money?" The koala bear shrugs his shoulders. The hooker repeats herself asking for her money. Again he shrugs his shoulders. The hooker grabs a dictionary and looks up the word hooker and shows it to the koala bear. It says "gets paid for sex." The koala bear picks up the dictionary and looks up Koala Bear and shows it to the hooker. It says, "Eats bush and leaves!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) pentru cei ce nu viziteaza categoria "Motociclisti in timpul liber": http://www.oddee.com/item_96663.aspx Editat Mai 13, 2009 de dot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 cine vrea sa vina la concursul national de off-road bucovina, este bine venit. http://www.bucovinaoffroad.ro/eveniment2009.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate