robertd Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 (editat) Pe bune? Eu vroiam sa-mi iau manusi de ski de la decathlon, dar acum ca am aflat ca se pot lua de pe Louis, problem solved. Pe un ton mai serios, e vorba de icon Timax si nu vreau sa dau din nou sezonul asta bani pe o pereche noua. In rest manusile nu au patit nimic, nu sunt cazute, imi vin foarte bine si protejeaza super, asa ca daca stie cineva un atelier bun de marochinarie sa-mi schimbe pielea galbena as aprecia pontul. Ea vine din fabrica destul de subtire ca sa simti bine maneta de acceleratie asa ca mi se pare normal ca in 12000 km sa se duca. Editat Mai 11, 2012 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Vezi la George (Gaza)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Ok, multam fain Chucky ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Eu tot de parere sunt ca ar trebuii sa le schimbi .... daca nu spune ca iti mai vadn eu o pereche de masnui rupte care nu am apucat sa le arunc inca... 50 lei pt tine... ca ele is foarte scumpe de noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Ciuchi, eu is de parere ca ai un delir mistic si ti-ar trebui niste pastilute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 11, 2012 Autor Share Postat Mai 11, 2012 "am auzit" ca da poate avem noroc si pune la nivel, altfel cand ploua..... am sunat la primarie, nu ramine asa, o sa fie adus la nivel. ar fi fost prea de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 am sunat la primarie, nu ramine asa, o sa fie adus la nivel. ar fi fost prea de tot. atunci o sa fie frumos, sa aibe si fitzobikeri unde sa faca "broscute safe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Caline... ce sa zica si ei amu` ca sa scape de gura ta....de frica au zis ca da .. si ca sa terminam cu gluma... Calin au zis si cand? ... nu de alta dar ajung la vorba lui nea` Orestte si imi cumpar o enduroaica ca tot vad ca are la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 cand o sa termine treaba o sa fie frumos, pacat ca deabia acum a inceput "marea" asfaltare...inainte de alegeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 11, 2012 Autor Share Postat Mai 11, 2012 n-am sunat sa fac scandal. au zis ca se va asfalta dintr-o singura bucata de sus pina jos, dupa ce se termina trotuarele. eu chiar cred c-o sa mearga treaba repede, Iasi-Ciurea l-au facut cam intr-o zi. atunci o sa fie frumos, sa aibe si fitzobikeri unde sa faca "broscute safe" acuma am vazut. pfoaai, m-ai dat de gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 atunci o sa fie frumos, sa aibe si fitzobikeri unde sa faca "broscute safe" Am inteles ca fac deja inter linii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Am inteles ca fac deja inter linii cum sa faca intre linii? cum au ajuns acolo? parca era linia inalta si iti rupeai gatul, faci broscute cu atasul !? in alta ordine de idei linia aia inaltata mi se pare geniala, practic ai un express lane pentru motociclete, putini soferi mai intra pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 cum sa faca intre linii? cum au ajuns acolo? parca era linia inalta si iti rupeai gatul, faci broscute cu atasul !? in alta ordine de idei linia aia inaltata mi se pare geniala, practic ai un express lane pentru motociclete, putini soferi mai intra pe acolo. Simplu fie intra din capat direct pe linii fie trec liniile cu picioarele pe langa motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 11, 2012 Autor Share Postat Mai 11, 2012 hai dom'le, am zis ca o sa se aduca la nivel si asa o sa fie. si-n alte dati ultimul strat a fost pus mai tirziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salut. Am si eu o intrebare scurta, sau mai bine zis o rugaminte. Ma bate (s-a lasat cu vanatai deja) gandul sa imi iau un Hornet 600 de prin 2000, si din pacate nu am avut ocazia sa ma urc pe vreo una pana acum, si as vrea sa pun fundul pe sa inainte sa ma apuc sa caut prin toata tara una de vanzare. Ma refer doar la urcat pe ea, sa o vad cat de inalta e si cat de bine mi se potriveste pt constitutia mea (sunt cam ...mititel). Daca exista vre-un proprietar de Hornet intre 98` si 2003 in Iasi dispusi sa ma lase sa o incalec un pic, as fi recunoscator. Si dau si o bere pt asta. Eh, pt asta si pt cateva pareri despre motorul in sine. Ms anticipat, sper sa gasesc un binevoitor. O zi frumoasa, la revedere. P.S.: Daca este dispus sa faci o tura scurta cu mine in spate, mai plusez cu o bere (suc, cafea, limonada ..etc) la oferta. Vin echipat, binevointa sa fie, de restul ma descurc eu. (Nu imi permit sa cer sa o conduc eu pt ca nu am inca carnetul ... si sincer, nici nu m-as risca cu motorul altuia. Deja am vorbit prea mult. Asfalt uscat domnilor (si domnisoarelor/doamnelor) si sa ne auzim cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salut. Am si eu o intrebare scurta, sau mai bine zis o rugaminte. Ma bate (s-a lasat cu vanatai deja) gandul sa imi iau un Hornet 600 de prin 2000, si din pacate nu am avut ocazia sa ma urc pe vreo una pana acum, si as vrea sa pun fundul pe sa inainte sa ma apuc sa caut prin toata tara una de vanzare. Ma refer doar la urcat pe ea, sa o vad cat de inalta e si cat de bine mi se potriveste pt constitutia mea (sunt cam ...mititel). Daca exista vre-un proprietar de Hornet intre 98` si 2003 in Iasi dispusi sa ma lase sa o incalec un pic, as fi recunoscator. Si dau si o bere pt asta. Eh, pt asta si pt cateva pareri despre motorul in sine. Ms anticipat, sper sa gasesc un binevoitor. O zi frumoasa, la revedere. P.S.: Daca este dispus sa faci o tura scurta cu mine in spate, mai plusez cu o bere (suc, cafea, limonada ..etc) la oferta. Vin echipat, binevointa sa fie, de restul ma descurc eu. (Nu imi permit sa cer sa o conduc eu pt ca nu am inca carnetul ... si sincer, nici nu m-as risca cu motorul altuia. Deja am vorbit prea mult. Asfalt uscat domnilor (si domnisoarelor/doamnelor) si sa ne auzim cu bine. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Unde gasesc in Iasi un magazin/taraba/alimentara care se ocupa cu vanzare pieselor de scutere/atv-uri chinezesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Unde gasesc in Iasi un magazin/taraba/alimentara care se ocupa cu vanzare pieselor de scutere/atv-uri chinezesti? In capat Pacurari, pe dreapta, dupa Petrom, sunt mai mereu expuse scutere chinezesti. Poti incerca acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Am trecut azi pe acolo, dar nu am vazut nimic. Era si destul de tarziu, gen un 5 dupa masa. Incerc si maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Am trecut azi pe acolo, dar nu am vazut nimic. Era si destul de tarziu, gen un 5 dupa masa. Incerc si maine. Înainte de Petrom este magazinul de scutere. Apropo, aprinde farul când mergi cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 M-am invartit si azi prin tot orasul si nu am vazut mai nimic. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Știe cineva a cui este motocicleta Yamaha Fz6, neagră, B 16 XXE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 M-am invartit si azi prin tot orasul si nu am vazut mai nimic. Multumesc oricum. Magazin Minelli, situat in Iasi, Str. Strapungere Silvestru, nr 40, Bl Cl.9 , Parter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 M-am invartit si azi prin tot orasul si nu am vazut mai nimic. Multumesc oricum. pe la noi n-ai trecut ... ce anume iti trebuie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Daca nu a gasit el magazinul din pacurari sigur nu gaseste nici speed zone-ul nici magazinul minelli La topicul cu "service iasi" sau cum ii zice sunt enumerate clar service-urile si locatiile lor, mai mura in gura de atat nu se putea "gen" Editat Mai 19, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate