bea2000 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Avem in intentie, o tura la Bulgari, duminica. Suntem 3 persoane, 2 fete si 1 baiat (deocamdata). Mai tenteaza pe cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 as fi si eu interesat de oferta dar ce inseamna iesire bulgaria si la cat s-ar ridica costurile si ce fel de motoare aveti, care ar fi viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 (editat) as fi si eu interesat de oferta dar ce inseamna iesire bulgaria si la cat s-ar ridica costurile si ce fel de motoare aveti, care ar fi viteza de croaziera? Pai se va merge de voie, nu ne propunem circuit de viteza. E vorba de o honda CBR F4i - a mea (ceea ce vad ca ai si tu), un suzuki intruder si un BMW 1200 GSA (parca).Nea-m propune sa plecam pe la 10.Nu e nevoie de prea multi bani.Mergem, dam o tura, mancam la ei (papa mai bun si mai ieftin ca la noi), bem o cafea, siesta, bla, bla, intors pe seara, pe la 7. Editat Martie 27, 2009 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Era bine daca plecati maine, era si mai cald... Duminica sunt sanse de ploaie 50%, daca va hotarati pentru maine adica sambata va insotesc si eu, daca nu drum bun si distractie placuta va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 as fi si eu interesat de oferta dar ce inseamna iesire bulgaria si la cat s-ar ridica costurile si ce fel de motoare aveti, care ar fi viteza de croaziera? Duminica e timp inchis si probabil ploua, in schimb sambata e vreme frumoasa cu 18-19 grade la Bucuresti si 23-24 grade la Ruse, asa ca eu plec maine. O calatoria din asta costa penibil de putin: o masa imbelsugata la Happy Grill (una dintre cele mai scumpe retele de restaurante de la ei) se lasa cu note de plate intre 20 si 27 lef (adica 10-13,5 euro) asta inclusand o spaga decenta de macar 10%. Benzina te costa in fuctie de cat iti consuma motorul, iar taxa de pod e si oficial de cateva luni zero. Sa zicem ca o plimbare la ruse pentru 2 persoane pe mine ma costa cam 25 lei benzina plus 53 lei restaurantul.... Daca nu apare o schimbare de program, eu in jur de 10 sunt in Petrom in Jilava, si dupa toate porobabilitatile merg la Veliko Tarnovo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Era bine daca plecati maine, era si mai cald... Duminica sunt sanse de ploaie 50%, daca va hotarati pentru maine adica sambata va insotesc si eu, daca nu drum bun si distractie placuta va doresc. Pai atunci, o comitem maine. Eu pt maine, imi propusesem sa fac revizia, dar o pot amana pt duminica. Sa speram ca intra si CRIA_P, sa citeasca modificarea (era una dintre amatoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Daca nu apare o schimbare de program, eu in jur de 10 sunt in Petrom in Jilava, si dupa toate porobabilitatile merg la Veliko Tarnovo... si retur cand ? seara sau a doua zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 apropo daca am doar carnet, mobra si buletinul pot iesi din tara? nu de alta dar n-am mai iesit inca din tara pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 as veni si eu, dar am avut azi o problema cu micutza, daca rezolv pana la 10 vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 apropo daca am doar carnet, mobra si buletinul pot iesi din tara?nu de alta dar n-am mai iesit inca din tara pana acum Mai ai nevoie si de RCA, la mobra.In rest, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 imi raps si mie cineva , va rog frumos , nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc la granita ca nu pot sa trec si va treb sa ma intorc solo acasa, va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 +3 nakeduri maine la 10. @K@rbon, eu am fost de ~10 ori pana acum si nu imi aduc aminte sa imi fi cerut vreo data permisul. Ultima data am aratat pasaportul si atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 imi raps si mie cineva , va rog frumos , nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc la granita ca nu pot sa trec si va treb sa ma intorc solo acasa, va multumesc Ti-am raspuns eu, citeste mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 da scuze , am obs dupa ce am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 pana la urma, hai sa stabilim unde si la ce ora ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 si un nr de km si ora de intoarcere? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 si un nr de km si ora de intoarcere?Multumesc Intoarcere, cam pe la 7, seara.Km???? Poate stiu baietii mai bine.Pana la Ruse sunt max 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Pana la Veliko parca sunt ~180km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 3 ore pe drum si patru de stagnat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 3 ore pe drum si patru de stagnat? cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Total Length: 190.417 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Pai haideti cu un loc de intalnire si o ora ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Pai haideti cu un loc de intalnire si o ora ceva. Eu as zice sa ne vedem in OMV-ul din capatul soselei Giurgiului (cel de la eroii revolutiei), ca pe ala il stie toata lumea.Sa nu stam sa ne cautam unii pe altii. Ora???? Dupa 10, sa se incalzeasca un pic.Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 10am - 10° C Sunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) si un nr de km si ora de intoarcere?Multumesc Pana la Ruse in centru sunt cam 73km (eu am facut ultima data dus-intors 150km fix cu ocol pe la Kaufland-ul dispus pe drumul spre Shumen). Pana in Veliko Tarnovo sunt circa 188km (depinde unde stai in Bucuresti), asa ca drumul se poate face dus-intors fara probleme intr-o zi daca ai o motocicleta care prinde 90-100km/h (atentie ca in Bulgaria viteza legala e 80km/h si politistii lor folosesc radar cu laser, asa ca daca va ocheste un "pistolar" ar fi bine ca in acel moment sa aveti cam 49km/h). Cum s-a mai discutat pe aici, cel mai bine va scoateti bani din bancomat sau pur si simplu platiti cu card unde se poate. In rest, eu o sa incerc sa fiu prezent inainte de 10 in benzinaria Petrom din Jilava (dupa ce treci de capatul tramvaiului si pe sub podul ala de la centura, la circa 200-300m pe dreapta). Editat Martie 27, 2009 de pmoldovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate