KristaKe Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 unii cretini cred ca daca au numere straine la masina ar trebui sa-i doara in paispe' de restul...in fata mea aseara un bmw de austria era sa-l spulbere pe unu pe trecerea de pietoni cu peste 100 la ora... RIP! nici nu vreau sa ma gandesc ca logodnica mea sa pateasca ceva...de acum nu mai merg decat singur, macar imi risc doar pielea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 pacat de ei saracii ... de ea sa nu mai vorbim se intelege de la sine dar baiatu cum va trai cu constiinta ca ...... nici nu vreau sa ma gandesc . 2 accidente am avut cu prietena pe motor . intr`unu implicata tot asa o duba care nu ne-o vazut .. am scapat ca prin minune o rupt carenele de pe motor si noi am ramas in picioare nu ne-o trantit sub el .... incerc sa imi dau seama ce e in sufletu baiatului pacat ... mare pacat .. RIP - si sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) incredibil ce se intampla. te iau fiorii citind forumul asta... condoleante familiei. RIP Editat Martie 29, 2009 de RaduZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 O mare porcarie... pe mine m-a sunat azi dimineata un prieten ce locuieste in Unirea si a trecut pe acolo avand emotii mari vazand motorul (si eu am tot F4, tot rosu...)... atunci mi-am dat seama ca e vb de Atti ((((((( (cuvant urat) MASII de treaba da-i-as foc aluia cu busu lui cu tot. Ce senini sunt unii si ce justificat li se pare unora sa opreasca pe toate partile drumului daca au "treaba" prin zona. Si cum mama naibii nu i-a vazut eu tot nu am inteles (soferul era cu fatza catre ei...). A te asigura inseamna a te uita mai mult de 1 secunda sau de 2 ori cu un mic interval intre...pt a lasa ragaz creierului ala prost de a face o comparatie intre pozitia x si pozitia y a celorlalti in trafic. Daca acum e departe si peste o secunda e "cam aproape" atunci inseamna ca vine mai tare, inseamna ca te-ai asigurat corespunzator iar peste o secunda va fi "aici"... Cum era ? "look, look, then look again - THINK" Sunt R0nni pt cei ce nu ma stiu pe forum cu CMYK ... da-ti-mi si mie de stire va rog daca ne intalnim maine. Veronica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Atti nu stia ce s-o intamplat. Cand am fost noi la spital inca nu stia de Veronica , s-a discutat ca e bine sa-si revina el putin totusi si dupa sa i se dea cumplita veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsgrigore Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Da asa e nu stia,si nici la ora asta inca nu stie e inca la terapie intensiva:( doamne , pt Otti o sa fie un alt soc cand o sa afle,nici nu stiu ce sa mai zic in asemenea situatii.E cumplit ce sa intamplat! de cateva zile am fost cu el la Cluj cu inca cativa prieteni,si am vorbit si cu Veronica.Cine se putea gandi ca se va intampla tragedia asta. R.I.P Pugyil Veronica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 O mare porcarie... pe mine m-a sunat azi dimineata un prieten ce locuieste in Unirea si a trecut pe acolo avand emotii mari vazand motorul (si eu am tot F4, tot rosu...)... atunci mi-am dat seama ca e vb de Atti ((((((( (cuvant urat) MASII de treaba da-i-as foc aluia cu busu lui cu tot. Ce senini sunt unii si ce justificat li se pare unora sa opreasca pe toate partile drumului daca au "treaba" prin zona. Si cum mama naibii nu i-a vazut eu tot nu am inteles (soferul era cu fatza catre ei...). A te asigura inseamna a te uita mai mult de 1 secunda sau de 2 ori cu un mic interval intre...pt a lasa ragaz creierului ala prost de a face o comparatie intre pozitia x si pozitia y a celorlalti in trafic. Daca acum e departe si peste o secunda e "cam aproape" atunci inseamna ca vine mai tare, inseamna ca te-ai asigurat corespunzator iar peste o secunda va fi "aici"... Cum era ? "look, look, then look again - THINK" Sunt R0nni pt cei ce nu ma stiu pe forum cu CMYK ... da-ti-mi si mie de stire va rog daca ne intalnim maine. Veronica Pana acum daca nu se schimba locatia , a ramas "astazi" la ora 19:00 la locul unde sa produs tragedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 sincere condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Nu ii cunosc pe nici unul dintre ei ... dar sincer cred ca e una dintre cele mai triste intamplari pe care le-am auzit vreodata ... E definitia concentrata a lui ... "Impreuna la bine si la rau". RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 R.I.P. Veronica, sper ca esti intr-un loc mai bun! nu am curaj sa ma gandesc ce va fi in sufletul lui cand va afla vestea, Doamne fereste de asa ceva! sincer va spun, mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut stirea la tv, prietena mea a mutit.... am ramas amandoi fara cuvinte..... Sa-i fie tarana usoara si multa putere lui Otti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 condoleante familiei ,si Atti fii tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ma gandesc numai la cum va reactiona cand va afla tragica veste! ma ingrozeste gandul! va traii cu povara asta toata viata, chiar daca nu a fost vina lui! Doamne fereste de asa ceva, ieri cand am vazut stirea la tv am inlemnit si eu si pretena mea! Sa-i fie tarana usoara........ R.I.P. Veronica Insanatosire grabnica si multa putere lui Atti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Nicu pana la urma ce-i care am ramas acolo cu lumanarile , am zis sa ne intalnim tot asa la 7 la locul accidentului (sau erai acolo cand sa discutat si aspectu asta?).Daca hotarati alta locatie sa spuneti ca sa ii anunt si pe ce`i care nu stau pe forum . Eram plecat cand s-a discutat asta. E ok din punctul meu de vedere. da, si cine s-ar ocupa de coroana? ca si aia trebuie comandata... ca presupun ca nu la ora 19:00 ne apucam sa cautam... Daca Ariciu` are ceva timp liber (majoritatea suntem la munca acum), ar fi excelent sa mearga sa faca o coroana, dupa care ne intalnim la locul accidentului la ora 19:00 si plecam cu totii s-o ducem. Ce zici, Ariciule? pai haideti sa ne intalnim macar cativa dintre noi mai devreme si mergem la cineva pe care il cunosc eu sa facem o coroana ............... si cred ca o face in juma de ora sau ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Cred ca era si linie continua.Undeva,in planul secund se vede indicatorul cu depasire interzisa.Nu avea voie soferul sa intoarca acolo,dar....Oricum,fac pariu ca va primi vreo 2 ani cu suspendare si permisul saltat vreo 6 luni.Mai pe romaneste,scapa lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Cred ca era si linie continua.Undeva,in planul secund se vede indicatorul cu depasire interzisa.Nu avea voie soferul sa intoarca acolo Nu era linie continua. Masina amplasata chiar pe partea discountinua a acesteia. Soferul avea voie sa intoarca, doar trebuia SA SE ASIGURE TEMEINIC inainte sa inceapa manevra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ..Sa-i fie tarana usoara........ R.I.P. Veronica ....Insanatosire grabnica si multa putere lui Atti! ...ajutati-l voi sa treaca cu bine peste vestea mortii sotiei, daca sunteti prietenii lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 R.I.P. ( chiar nu am cuvinte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Sincere condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 A ramas stabilit sa mergem si maine(marti) tot la aceasi ora 19:00 la locul cu pricina fiind a 3 seara si sa incheiem asa cum trebuie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profudechimie Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 R.I.P. VERO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 RIP aveti grija de prietenul vostru caci nu-i va fi deloc usor sa treaca peste asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 intr-una din poze se vede ca duba a trecut cu roata peste motor... are rezervorul indoit dupa forma rotii si se vede si traiectoria... Pacat ca in C A C A T U L asta de tara viata nu valoreaza nimic. ...O tara plina de biserici si de credinciosi de carton unde NU exista pic de respect de la om pentru om si viata sa! Forever Hate it to death! Sanatate lui Ati... si Veronicai... sa aiba parte de liniste si, de acolo de unde este, sa ne vegheze pe toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 intr-una din poze se vede ca duba a trecut cu roata peste motor... are rezervorul indoit dupa forma rotii si se vede si traiectoria... Pacat ca in C A C A T U L asta de tara viata nu valoreaza nimic. ...O tara plina de biserici si de credinciosi de carton unde NU exista pic de respect de la om pentru om si viata sa! Forever Hate it to death! Sanatate lui Ati... si Veronicai... sa aiba parte de liniste si, de acolo de unde este, sa ne vegheze pe toti... Nu duba nu a trecut peste motor , pur si simplu (cuvant urat) ala so apucat sa intoarca masina acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Nu duba nu a trecut peste motor , pur si simplu (cuvant urat) ala so apucat sa intoarca masina acolo . da, aia am inteles, dar ma refer ca pana la urma roata dubei separe ca a trecut si peste motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsgrigore Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Nu nu a trecut cu roata peste rezervor daca te uiti mai bine la poze se vede ramasa vopsea pe masina pt ca rezervorul a lovit pragul masini din inertie,aici e motocicleta trasa de sub masina..si din pacate a prinso si pe vero acolo:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate