Auxois350 Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Fratilor...prea multe nu stiu despre acest model...e vorba de Planeta Sport de aceea postez acest topic. Am auzit de la cineva ca-s foarte performante, e adevarat? Stiti cumva detalii tehnice despre acest model? Se mai fabrica? E fiabil? Se poate procura asa ceva? Se merita? Se gasesc piese(ca banuiesc ca sunt necesare, cat o fi ea de Planeta Sport, pe fundu' lui tot IJ scrie)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Fratilor...prea multe nu stiu despre acest model...e vorba de Planeta Sport de aceea postez acest topic. Am auzit de la cineva ca-s foarte performante, e adevarat? Stiti cumva detalii tehnice despre acest model? Se mai fabrica? E fiabil? Se poate procura asa ceva? Se merita? Se gasesc piese(ca banuiesc ca sunt necesare, cat o fi ea de Planeta Sport, pe fundu' lui tot IJ scrie)? Fara suparare da esti un pic dus in eroare (de poza probabil) Ce se vede e o Jawa super modificata... are 6 cilindrii in linie (nu stiu cu a reglat aprinderea da de), ceva peste 50 CP si e facuta bineanteles din fuziunea a trei Jawe... Dar e cu siguranta unicat!!! Daca vrei mai multe detalii o sa ma interesez ca o am intr-un MotoRevu de prin 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 da, e rea de tot. au fost mai multe variante, actual se fabrica sub denumirea de ij springbok. motoare cu ambielaj mai scurt, alte cartere, etc, in functie de model intre 32 si 40 de cai, in ro sunt foarte rare sunt enduroaie/cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Singuru model care mai exista in stare de functionare l-a testat Demostene intr-un numar mai vechi al UM Serios, e o Jawa modificata a unui ungur-bulan care chiar merge. A mai fost si un topic pe aci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) Fratilor...prea multe nu stiu despre acest model...e vorba de Planeta Sport de aceea postez acest topic. Am auzit de la cineva ca-s foarte performante, e adevarat? Stiti cumva detalii tehnice despre acest model? Se mai fabrica? E fiabil? Se poate procura asa ceva? Se merita? Se gasesc piese(ca banuiesc ca sunt necesare, cat o fi ea de Planeta Sport, pe fundu' lui tot IJ scrie)? Poza e cu Jawa 350. A aparut un articol despre ea intr-o revista ungureasca si s-a discutat la vremea respectiva despre subiectul asta. Cauta pt ca e un topic dedicat pe aici Editat Ianuarie 13, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Care poza?Sa fiu al dreacu dava vad vreo poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 nici eu nu vad nici o poza Dar modelul exista de IJ Planeta Sport si m-am plimbat cu el. Fuge de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) nici eu nu vad nici o poza Dar modelul exista de IJ Planeta Sport si m-am plimbat cu el. Fuge de rupe nici nu-i am scris io despre altceva ata ete... Editat Ianuarie 13, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 nici nu-i am scris io despre altceva ata ete... Stai ca nu mai inteleg nika.Tu esti si sadik69,si coffe man?Ce-i aici frate "atacul clonelor" partea a 3a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 sa fie oare honda CBX 1000 ??? http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbx_1978.php spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 @Auxois- Nu te supara ...dar fii mai coerent cand postezi ceva... Adică...LA ASTA MA REFER P.S. In linkul ala gasiti si poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 poftim http://www.bikez.com/brand/izh_motorcycles.php din 77 pana in 82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 (editat) Stai ca nu mai inteleg nika.Tu esti si sadik69,si coffe man?Ce-i aici frate "atacul clonelor" partea a 3a? NU! EU SUNT DOAR moto_comuniste adica Tavi Comunistu' Poate pe aici: http://digilander.libero.it/cuoccimix/ENGL...e9Moto(izh).htm Editat Ianuarie 13, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Nu bre Cataline suntem clone distincte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Pai si atunci ce poza ati vazut cu totii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Avataru omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Ianuarie 14, 2006 Share Postat Ianuarie 14, 2006 e tot ij,dar inbunatatit....da tot prost e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Ianuarie 14, 2006 Share Postat Ianuarie 14, 2006 e tot ij,dar inbunatatit....da tot prost e Ai mers pe asa ceva????? daca nu... "permite-ti sa vă ating???" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2006 Fratilor......imi pare rau de confuziile create.....dar avatarul meu e o Jawa hibrid iar in topic vorbeam despre un IJ, cu totul altceva. ca sa nu mai fie confuzie am sa adaug aici poza cu Planeta Sport pentru a fi foarte clar la ce ma refer!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Ai mers pe asa ceva????? daca nu... "permite-ti sa vă ating???" afla ca am mers......dar tu? Ai mers pe asa ceva????? daca nu... "permite-ti sa vă ating???" afla ca am mers......dar tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate